O as labai megstu vegetariskus kotletus, nors gal tiksliau juos vadinti dietiniais, mesos ten vis tik yra
Farsa paruosiame kaip iprate - visi ingredientai ir prieskoniai sudedami is karto. Tada su burokine tarka prisitarkuoju sampinjonu. As Airijoj, tai kitokiu grybu neturiu, bet tikriausiai su bele kokiais gerai gautusi, o sampinjonai vasara pigus. Vizualiai, pagal tūrį sprendziant kieki, tai farso imu labai nedaug, gal keturis ar penkis kart maziau nei grybu - farso kaip tik kaip tik uztenka viska sulipdyti i viena mase. Darau kotletukus ir visada patroskinu padaze - man taip skaniau, o ir velgi patiekalo gaunasi daugiau.
Karta pas mane viesejo anyta. Ji priziurejo man vaika ir truputi mate, ka ruosiu. Vakare sedom, pavakarieniavom, ji pagyre, kad skanu ir sako: "o kur tie grybai, kur buvai didziausia bliuda priruosus?"
Visai neatrodo, kad i kotletus ko prideta, nors as kiekviena karta minkydama tesla truputi nusigastu, kad jau si karta tai tikrai persistengiau grybu prikrauti.
Taip pat darau su morkom. Tik su jom mesaedziu jau nebeapgausi

Siuos kotletukus butina patroskinti, nes morkos nespeja paminksteti kepdamos.