Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar-šiandien gamino taupančios?III dalis

QUOTE(Donalita @ 2007 07 19, 05:25)
Visai neatrodo, kad i kotletus ko prideta, nors as kiekviena karta minkydama tesla truputi nusigastu, kad jau si karta tai tikrai persistengiau grybu prikrauti.

geras bigsmile.gif nu būtinai gaminsiuos, nes labai labai skaniai čia essen.gif: savaitgalį laukiu anytos svečiuose, tai gal ir ją pavyks taip nustebinti smile.gif KLAUSIMAS - kepami grybai susitraukia, ar kotletukai nuo to smarkiai sumažėja, ar nesubyra? Prieš troškinant reikia juos apkepti? 4u.gif

Tiesa, šiandien valgysim nuo vakar likusią pupelių sriubą ir pagaliau virsiu birbiziukus-ežiukus su padažu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2007 07 19, 05:25)
O as labai megstu vegetariskus kotletus, nors gal tiksliau juos vadinti dietiniais, mesos ten vis tik yra  hihihi.gif 
Farsa paruosiame kaip iprate - visi ingredientai ir prieskoniai sudedami is karto. Tada su burokine tarka prisitarkuoju sampinjonu. As Airijoj, tai kitokiu grybu neturiu, bet tikriausiai su bele kokiais gerai gautusi, o sampinjonai vasara pigus. Vizualiai, pagal tūrį sprendziant kieki, tai farso imu labai nedaug, gal keturis ar penkis kart maziau nei grybu - farso kaip tik kaip tik uztenka viska sulipdyti i viena mase. Darau kotletukus ir visada patroskinu padaze - man taip skaniau, o ir velgi patiekalo gaunasi daugiau.
Karta pas mane viesejo anyta. Ji priziurejo man vaika ir truputi mate, ka ruosiu. Vakare sedom, pavakarieniavom, ji pagyre, kad skanu ir sako: "o kur tie grybai, kur buvai didziausia bliuda priruosus?"  lotuliukas.gif 
Visai neatrodo, kad i kotletus ko prideta, nors as kiekviena karta minkydama tesla truputi nusigastu, kad jau si karta tai tikrai persistengiau grybu prikrauti.

Taip pat darau su morkom. Tik su jom mesaedziu jau nebeapgausi  lotuliukas.gif  Siuos kotletukus butina patroskinti, nes morkos nespeja paminksteti kepdamos.

aš panašiai darau,tik vietoje mėsos dedu avižinių dribsnių,juo rekia tik iš vakaro užpilti vandeniu ax.gif
šiandien bus lietiniai blynai su varške ir bananais
Atsakyti
siandien darysiu makaronu su farsu
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 07 19, 08:15)
geras bigsmile.gif nu būtinai gaminsiuos, nes labai labai skaniai čia essen.gif: savaitgalį laukiu anytos svečiuose, tai gal ir ją pavyks taip nustebinti smile.gif KLAUSIMAS - kepami grybai susitraukia, ar kotletukai nuo to smarkiai sumažėja, ar nesubyra? Prieš troškinant reikia juos apkepti? 4u.gif

Tiesa, šiandien valgysim nuo vakar likusią pupelių sriubą ir pagaliau virsiu birbiziukus-ežiukus su padažu cool.gif


ziuriu avatvara pasikeitei biggrin.gif kadangi pietums tingejau kazka gamint tai nusipirkau saldyt cebureku ir issikepiau juos fritiurineje,o vakarienei yra like saltibarsciu ir koldunu issikepsim thumbup.gif
Atsakyti
makarikai su kumpiu, parmezanu ir greitinele sivakar... ko dar dadeti?
Atsakyti
makarikai su kumpiu, parmezanu ir greitinele sivakar... ko dar dadeti?
Atsakyti
lazaniją šiandien gaminau smile.gif
Atsakyti
Šiandien viriau daržovių troškinį, dėl kvapo šiek tiek pakepinto faršo įdėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 07 19, 14:28)
ziuriu avatvara pasikeitei biggrin.gif

ax.gif nuotaika pas mane dabar tokia ax.gif kūrybiška biggrin.gif
QUOTE(jura-rura @ 2007 07 19, 15:13)
makarikai su kumpiu, parmezanu ir greitinele sivakar... ko dar dadeti?

kad ir taip visko sočiai bigsmile.gif na, nebent pievagrybių dar galima mestelėti mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=SilRa,2007 07 19, 19:32]
ax.gif nuotaika pas mane dabar tokia ax.gif kūrybiška biggrin.gif

nagi nagi tai sukurk ir kokiu patielalu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 07 19, 21:35)
nagi nagi tai sukurk ir kokiu patielalu lotuliukas.gif

jau imestas vienas troskinukas i Lengvo maisto patiekalu tema ax.gif ir i6 seniau ten mano keletas yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 07 19, 06:15)
KLAUSIMAS - kepami grybai susitraukia, ar kotletukai nuo to smarkiai sumažėja, ar nesubyra? Prieš troškinant reikia juos apkepti? 4u.gif




Farsui naudoju tik liesa jautiena - paprasciausiai tingiu dar kiaulienos damaisyt, o be to, kotletai susitraukia, kai isbega is kiaulienos farso riebalai. Tai pas mane jie labai pastebimai dydzio nekeicia. Imusu kiausinio, istrinta gerai imirkusia duonos ar batono rieke idedu, kad tesla maksimaliai dregna, lipi butu, tada ir kotletukai sultingi gaunasi. Niekados nebuvo issiarde, net nepagalvojau apie tai.
Visada apkepu, tada dar patroskinu del paties padazo, nes siaip jau jie iskepe buna, as visada juos nedidelius darau.
O anytos as visai nesistengiau apgauti, tiesiog taip jau isejo. Gal tiems, kurie iprate prie grynos mesos kiaulienos kotletu skirtumas pasirodys akivaizdus, nezinau. Ji jau seniai Airijoj gyvena ir pamirsus lietuvisko maisto skoni rolleyes.gif
Bet galu gale svarbiausia - skanu, pigu ir daug 4u.gif

Atsakyti