pas mus siandien balandeliai, tik nesakykit, kad brangu, reikia nusipirkt tik farso ir kopusta, o ryziu, morkyciu,svoguniuka tikrai visos ras namie,ir greit ir skanu
QUOTE(mamitele @ 2007 08 01, 15:07)
pas mus siandien balandeliai, tik nesakykit, kad brangu, reikia nusipirkt tik farso ir kopusta, o ryziu, morkyciu,svoguniuka tikrai visos ras namie,ir greit ir skanu
man kaip tik nebrangu,gana nemaža išeiga,pataupant dar ir į faršą įdėti morkyčių galima

netgi pigu sakyciau, mano drauge ant puodo dugno dar plonai supjauscius sonines prideda,as nebandziau, bet sake skanu
gal ir nelabai pigu, bet pietums siandien bulvės su voveruškom, vakarienei kepti varškėčiai

Vakar vakarienei buvo makaronai su desra, siandien kepu lietinius su varske ir bananais ir pyraga su melynemis(saldytomis - cia is Sonatinos). Beje turiu daug uogieniu praeitu metu ir dar senesniu, gal patartumet koki paprasta pyraga?
Kisieliu, kompotu vyras negeria, o ir as nelabai noriu


taigi pasidariau tą blynų-cukinijų tešlą, bet nenorėjau blynų kepti - daug riebalų reikėtų naudoti
tai iškepiau tokį plokštainį, o į jį dar dešrelių išilgai perpjautų įkepiau
super dalykiukas gavosi
ir mažai kaloringas būtų, jei dešrelių nebūčiau dėjusi
valgiau aš su kefyru, MB su grietine
užteks ir vakarienei
Taigi savo aparato smegeninėje funkciją "maisto gaminimas" galiu išjungti šiandienai






Taigi savo aparato smegeninėje funkciją "maisto gaminimas" galiu išjungti šiandienai

ieik i "saldumynus"ir rasi daug pasiulymu
QUOTE(SilRa @ 2007 08 01, 16:32)
taigi pasidariau tą blynų-cukinijų tešlą, bet nenorėjau blynų kepti - daug riebalų reikėtų naudoti
tai iškepiau tokį plokštainį, o į jį dar dešrelių išilgai perpjautų įkepiau
super dalykiukas gavosi
ir mažai kaloringas būtų, jei dešrelių nebūčiau dėjusi
valgiau aš su kefyru, MB su grietine
užteks ir vakarienei
Taigi savo aparato smegeninėje funkciją "maisto gaminimas" galiu išjungti šiandienai






Taigi savo aparato smegeninėje funkciją "maisto gaminimas" galiu išjungti šiandienai

tai kepei kaip kugeli?
didčkukuliai su varške

turejau puse kg kiaulienos, tai iskepiau 6 normalius tokius kepsniu, po to likusia mesa supijausciau plonom juostelem, isvyriau, imeciau i sultini su mesa virtu ryziu, padariau toki padaza(pratroskinau svoguna, pomidorus, paprika, truputi cesnako ir pomidoru padazo) viska sukreciau i puoda, idejau dar morku po to imeciau dar sultinio, svieziu petrazuoliu ir krapu, gavosi labai skani sriuba
prie kepsniu dar rytoj isvyrsiu bulves ir padarysiu kokiu salotu


šiandien kepsiu jūros lydeką. valgysim su bulvėm ir salotom.