Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar-šiandien gamino taupančios?III dalis

QUOTE(bjaurybe @ 2007 08 03, 09:15)
kai mano ,kad prie puodų mano pareiga stovėt,tegu gerbia ,kad gauna karštus puryčius,pietus ir vakarienę...

gal palepintas biški mirksiukas.gif tu irgi prie to gal prisidėjai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 08 03, 09:22)
gal palepintas biški mirksiukas.gif tu irgi prie to gal prisidėjai mirksiukas.gif

pradzioje mano mamele ,paskui as....nors pradžioje kai vaikų nebuvo,tai nieko nedarydavome,tik per išeigines pas tėvus pavalgydavome,o darbe valgykloje,namie būdavo tik sausas davinys,bet vyresnėlė turejo sveikatos problemų,ir iki 6-7 metų valgė tik tam tikrus produktus,tai teko kasdien daryti šviežiai,tai tuo pačiu ir sau darydavom,o paskui pripratom.....gal ir nelepinčiau,ale vaikų gaila,labai jau nesinori ,kad kažkuo pirktiniu,neaiškiu maitinti(dar vėl ligą prisišauksim),o kai močiute namuose visada,tai ir priruošiu beveik gatavai visko,joms belieka dasidaryti..atrodo juk nesunku saviems,ale jau uzkniso doh.gif
Atsakyti
va va drinks_cheers.gif užknisa, kai tavo pastangos pradeda visiems atrodyti SAVAIME SUPRANTAMAS DALYKAS gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 08 03, 10:12)
va va  drinks_cheers.gif užknisa, kai tavo pastangos pradeda visiems atrodyti SAVAIME SUPRANTAMAS DALYKAS gun_bandana.gif

karas vyrams gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2007 08 03, 10:13)
karas vyrams gun_bandana.gif

pas mane dar to nereikia hihihi.gif dar nespėjau išlepint ax.gif o kadangi rudenį į darbą, tai turbūt ir nebespėsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar vakare gaminau Sorocino ukrainietiska uzkepa, neskanus gavosi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 08 03, 10:46)
Vakar vakare gaminau Sorocino ukrainietiska uzkepa, neskanus gavosi schmoll.gif

tada recepto ir neklausiu schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labutis merginos,na aš tai šiandiena tik obuolių pyragą kepu,tiek tos įdarytos paprikos prisidariau,kad trim dienom užteko pietums bigsmile.gif doh.gif o šiandiena sau šventę pasidarysiu,vakarienę valgysim sodyboje,jau vyrelis darbuosis,keps kepsnelius ant grotelių thumbup.gif
Atsakyti
pietums vistienos kepsniukais su ryziais ir pievagrybiais,o vakare baliukas taip kad nieko nereiks gmaint thumbup.gif
Atsakyti
pries akis dvi isegines nusimato tongue.gif mat pas uosvius vaziuojam,tai nereikes nieko gaminti polsis bus nuo visko, dar prie juros gal numausim tai apie maisto gaminima galima pamirsti dviems dienoms 4u.gif bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2007 08 01, 12:34)
doh.gif as irgi neisivaizduoju kaip cia siendien prasisukt nes gamint tai visai tingiu ir noro neturiu gal koki pasiulyma mesteltumet kad butu greit ir po pigiai (namie saldytuvas tuscias )

Tokias atvejais darau kokią "makalošę", pakept svogūniuką, dešrelių, virtus ryžius, dar kiaušinį įmušt galima ir tiek ax.gif.
Atsakyti
Šiandien aš auskas-tingiauskas blush2.gif todėl nupirkau šeimyninę picą už 9lt ir psio blush2.gif pašildysiu, padažo padarysiu ir tinginiausiu toliau ax.gif
Atsakyti