Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar-šiandien gamino taupančios?III dalis

QUOTE(violete @ 2007 08 08, 14:22)
gal galima placiau apie si recepta?

o cia pirmiausiai apkepinu mesyte tada i puoda,uzpilu kokia puse stiklines balto vyno ir sauksteli gera garstyciu, daug morku pridedu ir cesnaku ir taip troskini, kol baigia mesa isvirti.
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2007 08 08, 10:16)
sveikos 4u.gif
vakar buvo beveik poilsio diena,nes tik mažoji buvo su mumis,tai išviriau bulvių ,padariau silkių su daržovėm,vyras dar šaltos mėsos užkirto ir visa vakarienė ax.gif
šiandien išėmiau skorpionžuvės gabaliukus,sumalsiu,supilsiu grietinėlės,dar į masę pakepinto svogūno su morka įdėsiu ir iškepsiu kepsniukus ax.gif

o ta skorpionzuve skani niekad neteko ragaut
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2007 08 08, 15:41)
As tarkavau burokine tarka, pries tai nulupau ji.

Tikras Tzadziki padazas gaminasi is jogurto, cesnako, agurko, alyvu aliejaus ir acto + prieskoniai.

bet tokio jogurto kaip GR Lietuvoje nelabai pavyks gauti, nebandei kaip su lietuvisku gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2007 08 09, 10:09)
bet tokio jogurto kaip GR Lietuvoje nelabai pavyks gauti, nebandei kaip su lietuvisku gaunasi?

As darau kartais su jogurtu irgrietine (15 proc), sumaisau juos.
Kazkas gaunasi, toks lietuviskas variantas ax.gif
Atsakyti
mes vakar valgem idarytas paprikas su bulvem. siandien damusim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jura-rura: 09 rugpjūčio 2007 - 10:24
vakarienei bulves su voveraitemis thumbup.gif
Atsakyti
kotletukai su pievagrybiu padazu ir makaronais smile.gif
Atsakyti
kepsiu mėsos likučius, kur nuo belzebubų liko bigsmile.gif bulvių košė ir mano rauginti agurkai essen.gif:
Papildyta:
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 08 09, 11:49)
vakarienei bulves su voveraitemis thumbup.gif

jau šiumetines voveraites gamini? savo surinktas ar pirktas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamitele @ 2007 08 08, 18:52)
o ta skorpionzuve skani niekad neteko ragaut

vajė,kaip skanu buvo..tik kažkodėl man masė skystoka buvo,tai sunku formuoti kepsnius buvo,o kolegė minėjo,kad jai per tiršta...čia matyt kaip žuvis pakliūna...aš likusius,kur nesuvalgėm sudėjau į puodą ir užpyliau dar grietinėle,šianddien palikau vaikams pasitušins dar pietums....kas įdomiausiai specifinį skonį žuvies ta grietinėlė numuša,tai kas ir nemėgsta gali nesuprasti lotuliukas.gif
šiandien bus kepti makaronai su gana gausiu grietinėlės ir voveruškų padažu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 08 09, 13:26)
kepsiu mėsos likučius, kur nuo belzebubų liko bigsmile.gif bulvių košė ir mano rauginti agurkai essen.gif:
Papildyta:

jau šiumetines voveraites gamini? savo surinktas ar pirktas? g.gif

taip siumetines uosvio rinktos thumbup.gif
Atsakyti
vakar vakarienei kotletuku prikepiau tai taip nemazai gavosi, valgem su bulvytem ir burokeliu misraine, o siandien pietums padariau plova, panaudojau likusius kotletukus vakarykscius ir dar morku prikepinau smile.gif
Atsakyti
sivakar reikes damust troskini kuri vakar gaminau, neteko valgyt net, nes netiketai atsidurem pas anyta, tai praktiskai ir neparagavom...
savaitgali gaminsiu napaleona, tikiusoi kad gausis smile.gif
Atsakyti