Įkraunama...
Įkraunama...

KK, geodezija

4u.gif labai aciu kas raset,gal dar kas pasisakys ax.gif sunutis renkasi sia specielybenors as jam ja isrinkau is tikro bigsmile.gif labai ten jie zino ko nori ir kas tinka.. mirksiukas.gif ne jam tikrai patinka ir tinka.
Atsakyti
va esu pakviesta i vgtu geodezija studijuoti, dabar pasiskaiciau komentarus merginu, tai nelabai nudziugino. Ir kas man susviete galvelej doh.gif visko ko taip nemegstu rasiu sioj specialybej..
Atsakyti
QUOTE(aurink @ 2009 07 22, 16:52)
va esu pakviesta i vgtu geodezija studijuoti, dabar pasiskaiciau komentarus merginu, tai nelabai nudziugino. Ir kas man susviete galvelej  doh.gif  visko ko taip nemegstu rasiu sioj specialybej..

nu tai kam tada rasyt i prasymus? doh.gif
ar cia rasei tam, kad pavadinimas graziai skamba? biggrin.gif neisiszeisk tik smile.gif bet man biski juokinga smile.gif


brolis bando istot i KK geodezija smile.gif lauksim rezultatu
Atsakyti
Na aš manau mažiau reikia kreipti dėmesį į komentarus, o po to bijoti.. Kiekvienas turi savo nuomonę ir tiek.. Pamenu, pati pernai įstojusi buvau išgąsdinta vyresniųjų, kai nešiau dokumentus.. Užjautė mane, ale jau laaaaabai sunku bus.. Na bet atrodo įstojau ten, kur aš galiu mokytis.. Todėl mažiau dėmesio reiktų kreipt.. O ir patys dalykai universitete skiriasi nuo mokyklinių :} Kaip sako, kol nepabandysi savo kailiu, tol nesužinosi smile.gif Sėkmės įstojusiems ir dar įstosiantiems drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aurink @ 2009 07 22, 15:52)
va esu pakviesta i vgtu geodezija studijuoti, dabar pasiskaiciau komentarus merginu, tai nelabai nudziugino. Ir kas man susviete galvelej  doh.gif  visko ko taip nemegstu rasiu sioj specialybej..


bigsmile.gif nu va,o as ,kadangi vietos buvo,tai 8 universitetines vietas sunaus prasyme ir deliojau.i geodezija vgtu jis neistojo,bet 2-u pageidavimu i energetikos ir transporto statyba praejo.nesitikejom visai,pasilike buvom kolegija ir jau siandien ispute dokus vezt i vgtu.
Atsakyti
Sveikute smile.gif as studijuoju geoinformacines sistemas KK, cia beveik kaip geodezija. Siemet jau pakutinis kursas. Galiu tik tiek pasakyti, jog sita specialybe tikrai ne viena is lengvuju nes yra inzinerine. Nors ir kolegija bet taip lengvai praslysti neina. lb destytojai giriebia ir grybo pjauti neina. musu ystojo 70, o dar jau liko 30. tai kaip matot daug lb meta kai pamato kas per velnias.
Del fizikos labai daug sukti galvos nevertetu, nes destytoja griesta bet supratinga ir zn kad daug reikalauti neina, tai ei lankai paskaita sir darai darbus geras pazymys nekliutis.
na daug galeciau pasakoti smile.gif bet nemanau jog ydomu smile.gif
P.S viena trukumas fakultetas yra 15 km uz kauno, palei garleva, tai susisiekimas lb jau s... schmoll.gif
Atsakyti
Merginos,studijuojancios geodezija gal galit padeti su matavimu teorija,labai reikia, skubiai,parasykit i az..
Atsakyti
Kreipiuosi pagalbos,labai sia savaite iki 05.28 sio referato ,labai labai,gal kas esate rase ar zinote zmogu,kuris parasytu,padekite,buciau labai dekinga,rasyti i az.
"Žemės sklypų kadastrinių matavimų kokybė Vilniaus miesto savivaldybėje"
Išanalizuoti matininkų daromas klaidas remiantis NŽT duomenų baze. http://kadastras.nzt...?re_nr_grupe=49
Atsakyti