Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos-VIII dalis

QUOTE(saldainia @ 2007 08 24, 17:30)
Ačiū VUL už lapukus.

Sėkmės auginant smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 08 24, 11:01)
Paštu keliauja , registruotu siuntinuku , tik gaila pašto paslaugos jau brangsta , va šiandien išsiunčiau siuntinuka kurio svoris buvo vos tik 326gramai ir mokėjau jau 5.95Lt, bet siunčiau tik pora vaikiukų , o jei 5, ar 10 vienetukai , tai jau nė 10Lt už pašto paslaugas nebeužteks , liudna  verysad.gif
Vaikiukai buvo jau neišmažųjų , bet vistiek jau pabrangimą pajutau.... verysad.gif o sakė vis kad pašto paslaugos brangs , tik nuo rugsėjo 1osios..

o man dabar siunte per autobusu siunta, tai nepigiai irgi ne pigiai gaunas doh.gif bet ka gi del to grozio nepadarai, nieko negaila rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos danpauliju augintojos
as irgi auginu sanpaulijas kelis metus, kelias veislinukes turiu rolleyes.gif
susiduriau su priblemele: nauji lapukai uzauga mazi ir tokie kieti, tokie sakytum sutankeje. Anksciau taip nesidare, o dabar beveik visos sitaip sutankele sad.gif Gal kuri nors zino kodel taip atsitinka?
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 08 23, 14:10)
Mamce, į sveikatą  4u.gif  Tik jeigu gali, įkelk nuotrauką, aš pati dar jos žydinčios nemačiau  blush2.gif

O užsisakinėti neskubėk (tuoj man pardavėjos velnų atrašys) - pas mane krūva lapelių turi tuoj apsivaikuoti. Aprūpinsim tave nuo galvos iki kojų  lotuliukas.gif
Va pvz. užvakar Rob's Sarsparilla du vaikiukus iškišo  wub.gif

Kasiopeja, lauksiu.... wub.gif ax.gif biggrin.gif
Na, bandau parodyti savo grazuole. Salia ji dar viena ziedeli leidzia..

Papildyta:
Ziedelis tiesiog "milziniskas"... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2007 08 27, 11:10)
Ziedelis  tiesiog "milziniskas"... smile.gif

graziai atrodo wub.gif
na tas pirmasis ziedelis kazkoks buna ypatingas rolleyes.gif
na as tai vis mastau ar skinti tuos pimuosius ziedelius ar ne g.gif nu gaila kazkaip doh.gif
Atsakyti
Labai gražus žiedas!

O aš savo su telefonu prifotografavau, ir negaliu niekaip jums parodyti, nes emeilu iš telefono kažkodėl nesiunčia, o specialaus laido perkėlimui neturiu sad.gif

Fotiką vaikas sudaužė - objektyvas užstrigo, remontas kainuos virš stolniko sad.gif o dabar "atliekamų" tokiam procesui litukų kaip ir nerandu tumbačkėje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2007 08 27, 12:15)

Fotiką vaikas sudaužė - objektyvas užstrigo, remontas kainuos virš stolniko sad.gif o dabar "atliekamų" tokiam procesui litukų kaip ir nerandu tumbačkėje wink.gif

man atrodo bus pigiau nauja nusipirkt g.gif
Atsakyti
Sigute, is Jusu gauti keli lapukai jau turi nemazai vaikiuku thumbup.gif aciu labai 4u.gif O kitus, pasirodo, per giliai pasodinau, tai vakar truputeli nukrapsciau zemes (cia pagal zinoviu patarimus) ir radau pas kitus lapukus vaikiukus thumbup.gif
Aciu dar karta notworthy.gif
Atsakyti
eisiu siandien persodinti i vazonelius gautas gelytes, tai jauciu ir lapukus krapstysiu g.gif ziuresiu kas ten gero g.gif
Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2007 08 27, 12:32)
Sigute, is Jusu gauti keli lapukai jau turi nemazai vaikiuku thumbup.gif aciu labai  4u.gif notworthy.gif

Visada jei jau siunčiu , tai linkiu jiems kuo geriausio augimo , matyt paklausė ....... lotuliukas.gif Dydelių nusiskundimų kaip ir negaunu iš tų kurios gavo mano augaliukus , lapukus , o gal tik nesisako..... g.gif Aišku pasitaiko gi visko. 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti