Įkraunama...
Įkraunama...

Šokių pamokos Kaune

sveikos merginos mirksiukas.gif maciau jau buvo besidominciu ME GUSTA sokiu klubu, mane irgi sitas klausimas domina. gal jau kuri pradejot lankyti ir turit kokiu atsiliepimu apie ta "pagyvenusio jaunimo" grupe? ax.gif man 24 m., na o sirdy 14 m... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurutes @ 2009 09 07, 17:42)
sveikos merginos mirksiukas.gif maciau jau buvo besidominciu ME GUSTA sokiu klubu, mane irgi sitas klausimas domina. gal jau kuri pradejot lankyti ir turit kokiu atsiliepimu apie ta "pagyvenusio jaunimo" grupe? ax.gif man 24 m., na o sirdy 14 m... biggrin.gif

Sveika,
as taip pat domejausi sia studija. Gal kas lankote? Man taip pat 24 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurutes @ 2009 09 07, 17:42)

Sveiki, negi nera lankanciu sia studija, labai idomu kokia nuomone lankanciuju g.gif Man irgi idomu kaip ta grupe kur virs 20m. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indre*: 03 spalio 2009 - 11:34
Cia gal ne i tema, bet internete radau, kad vyks Kaune moteriskosios plastikos aerobika ir sokio aerobika, bet turi dar grupe susirinkti. Man tai suzavejo gal ta plastikos aerobika. Kazkas panasaus i viliojima. Gal zinote ka nors apie tai? Ar esate lanke tokius panasius uzsiemimus?
Atsakyti
As labai noriu su partneriu pramoginius mokytis. Abu esam soke vaikystej - smagu butu prisiminti. taciau mes tai... kaip pasakyt - tarp 25 ir 30m smile.gif prie jaunimo jauciu gal jau nelabai... ale ir ne senjorai biggrin.gif

QUOTE(Matelyk @ 2009 04 07, 21:16)
gal kas susidomėsite  mirksiukas.gif gavau emailu miela laiškutį nuo Jurgos Česnavičiūtės:
<...>

jau tavo tai visi pasisakymai tai grynai reklaminiai... nenustebciau suzinojus kad save reklamuoji... siuloma mesa pigi...
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2009 10 15, 17:06)
As labai noriu su partneriu pramoginius mokytis. Abu esam soke vaikystej - smagu butu prisiminti. taciau mes tai... kaip pasakyt - tarp 25 ir 30m smile.gif prie jaunimo jauciu gal jau nelabai... ale ir ne senjorai biggrin.gif
jau tavo tai visi pasisakymai tai grynai reklaminiai... nenustebciau suzinojus kad save reklamuoji... siuloma mesa pigi...

Labas.

O manes kazkodel tie pramoginiai netraukia. Gal todel, kad masiskai visi susidomeje, o man atvirkstine reakcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(indre* @ 2009 10 03, 12:32)
Sveiki, negi nera lankanciu sia studija, labai idomu kokia nuomone lankanciuju  g.gif  Man irgi idomu kaip ta grupe kur virs 20m.  biggrin.gif

Aš buvau (man irgi virš 20 ax.gif ), tai įspūdis, tiesa sakant, ne koks blush2.gif
Grupėje didžioji dalis - moksleiviai, na geriausiu atveju, pirmųjų kursų studentai ax.gif
Salė prikrakaituota, nedidukė, vėdinimas prastas..Žodžiu, į antrą treniruotę nenuėjau schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!

Buvau sokiu studijoj Ballare, zinokit visai smagu nors ir nedaug zmoniu dar. Vadove jauna. Ten sokiu aerobikos treniruote, bet kaskas panasaus i linijinius. Mokysimes airisku sokius, indiskus bei kantry. Bet kolkas buvo tik modernaus sokiu pamokos. Nu zinokit tikrai smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TERRINE @ 2007 11 16, 19:24)
Senamiesty vakar prasidėjo Gruodžio gatvėj. "Santakos" klube. Bet man ten nedrasu visai žaliai , tad eisiu nuo trečiadienio Šančiuose. ax.gif Jeigu kiek nors šokusi arba labai drąsi, manau tai labai geras klubas senamiesty. thumbup.gif

zinau kad zinute sena bet kur cia sanciuose galima sokti gal kas zinot g.gif
Atsakyti
kur dar mokina sokti kaune, labai idomu ax.gif kodel tiek mazai atsiliepimu ?
Atsakyti
Sveikos, gal kas zinot, ar yra sokiai Silainiuose? Nesinori toliai vazineti, neturiu daug laiko, mazas vaikiukas namie, bet taip norisi sokti.... rolleyes.gif Prasau, jei kas ka nors zinote, parasykit i az wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liavute @ 2009 10 26, 12:40)
Sveikos mamytes!

Buvau sokiu studijoj Ballare, zinokit visai smagu nors ir nedaug zmoniu dar.  Vadove jauna. Ten sokiu aerobikos treniruote, bet kaskas panasaus i linijinius. Mokysimes airisku sokius, indiskus bei kantry. Bet kolkas buvo tik modernaus sokiu pamokos. Nu zinokit tikrai smagu  thumbup.gif

o kokios kainos? niekur nerandu smile.gif
Atsakyti