Įkraunama...
Įkraunama...

Šokių pamokos Kaune

QUOTE(Anglis @ 2011 03 13, 22:26)
sveikos, mergaites  4u.gif

pradejau lankyt linijinius sokius smile.gif

emociju daug, bet realius komentarus parasysiu veliau smile.gif

Domina žinoma ir kur? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 03 14, 20:42)
Domina žinoma ir kur?  bigsmile.gif

Kaune, Danza M klube
Atsakyti
O aš lankau Šokio populiarinimo centre www.sokis.lt
Anksčiau lankiau kitur, tai nėra ką lyginti. Lankiau linijinius, dabar lankau solo Latino. Labai faini vadovai ax.gif , aplinka, važinėjame į renginius, kasmet į Palangą, buvome Rygoje. Kiekvienais metais vyksta renginiai su pasirodymais įvairiuose miestuose su atlikėjais ( Neo, Neda, E. Sipavičius, Mino ir tt.) - Kaune, Kėdainiuose, Tauragėje, Panevėžyje, Kretingoje. Kovo 26d. važiuosime į Panevėžį į pramogų centrą thumbup.gif .
Yra poriniai šolia, jaunimui gatvės įokiai, lindypoho užsiėmimai, kiek mačiau labai daug norinčių į linfyhopą.
Siūlau prisijungti mirksiukas.gif
Aš lankau centre Donelaičio g., bet yra dar Rasos gimanzijoje, Kalniečiuose pas vadovę Džinetą užsiėmimai. Žianu tą vadovę, ji labai thumbup.gif , visada linksma, su jumoru, gerą atmosferą sukurianti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iga: 16 kovo 2011 - 13:04
QUOTE(Anglis @ 2011 03 13, 22:26)
sveikos, mergaites  4u.gif

pradejau lankyt linijinius sokius smile.gif

emociju daug, bet realius komentarus parasysiu veliau smile.gif

taigi menesis jaui pabaiga, o sokiu liga siame klube nesusirgau..
priesingai.. likau nustebusi kaip vadovai nesistengia del savo klientu, yra labai abejingi..
vienu zodziu - nepatiko man tam klube..
bet sokti noriu smile.gif ieskosiu kito klubo smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos:)
reikia jusu pagalbos, gal zinote kas Kaune individualiai moko sokti vestuvini valsa arba padeda paruosti visa kompozicija?:)Didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shimuona @ 2011 05 02, 16:57)
Sveikos merginos:)
reikia jusu pagalbos, gal zinote kas Kaune individualiai moko sokti vestuvini valsa arba padeda paruosti visa kompozicija?:)Didelis aciu 4u.gif

manau, kad daugelyje sokiu klubu.. tereikia tik susitart..
Atsakyti
Sveikos mergaiciukes 4u.gif
Pradejau sokti stai cia http://www.pasokime.lt kol kas esu patenkinta, bet tik, kad labai jauciuosi keistai, nes esu nesokusi ax.gif reik gerai padirbeti, kad gautusi zingsneliai, kad judesiai butu elegantiski, plaukiantys blush2.gif nes dabar tai kaip kokia medine. Bet lankau pradedanciuju grupe, tai manau nesu tokia viena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 09 08, 15:33)
Sveikos mergaiciukes  4u.gif
Pradejau sokti stai cia http://www.pasokime.lt  kol kas esu patenkinta, bet tik, kad labai jauciuosi keistai, nes esu nesokusi  ax.gif reik gerai padirbeti, kad gautusi zingsneliai, kad judesiai butu elegantiski, plaukiantys  blush2.gif  nes dabar tai kaip kokia medine. Bet lankau pradedanciuju grupe, tai manau nesu tokia viena  blush2.gif

viskas ateis su laiku smile.gif

svarbiausia, kad butu smagu sokti ir gera atmosfera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anglis @ 2011 09 27, 17:40)
viskas ateis su laiku smile.gif

svarbiausia, kad butu smagu sokti ir gera atmosfera smile.gif

visi taip sako ax.gif
bet ziurint i aplinkinius sokancius atrodo, kad jiems gaunasi kur kas geriau blush2.gif verysad.gif man kojos vis dar nelinksta...

atmosfera puiki, merginos irgi draugiskos visos thumbup.gif tik va vienas minusas man ten yra blush2.gif, kad nera normaliai kur persirengti...
Atsakyti
Man tai patinka Panemunėj kur vyksta šokiai. Ir vadovė miela ir smagu būna biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos šokėjos 4u.gif ,
atsiprašau, kad patingėjau perskaityti visą temą, bet kai kur jau tiesiog manau informacija pasenusi, kai kurių šokių studijų jau nebėra, tai gal kas nors pasidalintų dabartine situacija, kur mokotės šokti porose Kaune?..norim su būsimu vyru pramokti šokti, kad nesėdėtume visada tik už stalo, bet pagaliau išdrįstume išeiti ir į šokių aikštelę. Pradžiai manau reikėtų pramokti lotynų amerikos šokių, vėliau gal netgi lindyhopą, tango ir t.t. bet svarbiausia dabar susirasti kur lankyti ir padaryti tą pirmąjį žingsnį šokio link blush2.gif
Taigi rekomenduokite kažką Kaune, kur geri, supratingi ir draugiški treneriai ir gerai išmokina šokti porose (mano manymu porą išmokinti daug sunkiau nei vieną žmogų, kadangi pora turi susiderinti, vienas geriau jaučia ritmą, kitas blogiau ir t.t., todėl supratingumas svarbiausia trenerių savybė smile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(mani @ 2011 09 29, 21:07)
Man tai patinka Panemunėj kur vyksta šokiai. Ir vadovė miela ir smagu būna  biggrin.gif

kur cia vyksta tie sokiai?
Atsakyti