Įkraunama...
Įkraunama...

Paskola būstui

QUOTE(Blackout @ 2013 03 23, 10:51)
Dieve, kaip džiugu dėl jūsų.
Pas maniškį dar darbo stažo trūkumas, tai priemė tik vienas bankas.
Dabar sprendžiamas likimas.
Pas mane viskas SEB'e, pas maniškį ir SEB'e ir DNB.
Na žiūrėsim.
O kaip kiti bankai, iškart atmesdavo pasiūlymus? Kiek laiko viskas trūkdavo?

kaip įdomiai..paskolos sąlygos dabar geros kiek kalbėjo per tw., bet užtad grieščiau viską tikrina..
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2013 03 23, 12:08)
kaip įdomiai..paskolos sąlygos dabar geros kiek kalbėjo per tw., bet užtad grieščiau viską tikrina..

pas maniski irgi nepilnai 6 menesiai darbo stazo sitoj imonej, kredito istorija nekokia,atsakymus gavom 1-2 dienu laikotarpyje. sebas uztruko 4 . o atsakyma gavot teigiama?
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2013 03 23, 11:08)

Ale labai daug paraiškų gauna.
Vadybininkė dar bandys argumentuoti kitą savaitę, nes vis prisiunčiu jai dokumentų papildymų. Tuoj pražilsiu. sad.gif
O kuris bankas atlaidžiau žiūri į nepilną darbo stažą?
Ta prasme, kad nėra to 6 mėnesių?
Gal kas galite rekomenduoti kokių "putiovų" vadybininkų?

Dar klausimas apie Šiaulių banką, kažkaip mažai čia info. Kaip jie?
Papildyta:
QUOTE(22kriste @ 2013 03 23, 11:11)
pas maniski irgi nepilnai 6 menesiai darbo stazo sitoj imonej, kredito istorija nekokia,atsakymus gavom 1-2 dienu laikotarpyje. sebas uztruko 4 . o atsakyma gavot teigiama?

SEB'e buvom antradienį. Atsakymo dar negavom.
Atsakyti
PAs mane klausimas. su kokiu minimaliu atlyginimu duoda paskolas?
Noreciau paimti paskolos apie 150000lt, inesciau iskart pati 60-70 tukst. Mano atlyginimas 2000, bet gali buti kad pakels tukstanciu uz puses metu.
Gyvenu viena. ar man duotu paskola butu?
Atsakyti
Labukas 4u.gif
mes su vyru irgi nusprendem imti busto pakola. Nesam nei kuris turejes jokiu isipareigojimu, tai ir ta informacija labai ribota blush2.gif
Praejom viena karta bankus, dabar gausim savaites viduryje turto vertinima ir keliausim rasyti paraisku.
Dauguma draugu renkasi DNB, sako geriausios salygos. Mums irgi cia kaip manom bus geriausiai pasiulyta, nes mano alga cia eina, pensiju kaupimas cia. Taciau nuejus i SEB vadybininke subalamutino, nes atseit pas juos paslepti mokesciai ateityje.
Apsvieskit ka mes turim issiaiskinti, ka issiklausineti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2013 03 23, 14:55)
PAs mane klausimas. su kokiu minimaliu atlyginimu duoda paskolas?
Noreciau paimti paskolos apie 150000lt, inesciau iskart pati 60-70 tukst. Mano atlyginimas 2000, bet gali buti kad pakels tukstanciu uz puses metu.
Gyvenu viena. ar man duotu paskola butu?

Pabandykit isivesti savo info i skaiciuokles, kurias paruose bankai, preliminariai zinosit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balerina:): 23 kovo 2013 - 18:11
QUOTE(Balerina:) @ 2013 03 23, 17:14)
Pabandykit isivesti savo info i skaiciuokles, kurias paruose bankai, preliminariai zinosit 4u.gif

Kad tos kaiciuokles dazniausiai rodo jog duotu paskola, o realiai kai reikia gauti, vat tada ir pasimato biggrin.gif

O jeigu yra buve velavimu, ir neduotu paskolos, ja imanoma kazkada gauti ar jau visam gyvenimui galim sia galimybe uzmirsti? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KasYra: 23 kovo 2013 - 18:42
QUOTE(Balerina:) @ 2013 03 23, 19:14)
Apsvieskit ka mes turim issiaiskinti, ka issiklausineti 4u.gif

Paprasykit sutarties parsinesti namo ar kad atsiustu emeilu, ir perskaitysit visas salygas, issinagrinesit. Jei kas bus neaisku paklaust galesit. Jei kas netiks paprasysit kad pakeistu (jeigu keis). Mums pries keleta metu kai emem, tai leido kai ka pakeist.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 23 kovo 2013 - 20:40
QUOTE(KasYra @ 2013 03 23, 18:42)
O jeigu yra buve velavimu, ir neduotu paskolos, ja imanoma kazkada gauti ar jau visam gyvenimui galim sia galimybe uzmirsti?  g.gif  blush2.gif

cha/cha doh.gif
Mane ir domina šis klausimas.

Ir apskritai. Jei pvz bankas dabar atmeta paraiškas, kada vėl galima keliauti į banką? Po metų?
Atsakyti
QUOTE(Blackout @ 2013 03 25, 13:59)
Ir apskritai. Jei pvz bankas dabar atmeta paraiškas, kada vėl galima keliauti į banką? Po metų?

ir man tas idomu g.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau paklaust ar imanomas toks dalykas, kad as noriu parduoti buta kuris yra ikeistas ir uz gautus pinigus statyti nama. Ar imanoma kazkaip padaryt, kad as toliau moku paskola ir ikeiciu statoma nama?
Atsakyti
QUOTE(Krisitina23 @ 2013 03 27, 12:57)
Sveiki, norejau paklaust ar imanomas toks dalykas, kad as noriu parduoti buta kuris yra ikeistas  ir uz gautus pinigus statyti nama. Ar imanoma kazkaip padaryt, kad as toliau moku paskola ir ikeiciu statoma nama?

Parduodat buta, grazinat pinigus bankui, kaip sakoma, atsiskaitot su banku uz buta ir tada perkat sklypa ir imat paskola per nauja namo statybai. Mano nuomone, toks vienintelis budas, bankas su jumis taip nesiterlios ka jus sumastet...
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2013 03 27, 14:29)
Parduodat buta, grazinat pinigus bankui, kaip sakoma, atsiskaitot su banku uz buta ir tada perkat sklypa ir imat paskola per nauja namo statybai. Mano nuomone, toks vienintelis budas, bankas su jumis taip nesiterlios ka jus sumastet...

O gaila, visai noretusi mirksiukas.gif
Papildyta:
O tarkim jei yra kitas turtas vertas tos pacios paskolos, ar imanoma ant tos pacios paskolos tik ikeist kita esama turta?
Nenoriu kitos paskolos, todel, kad sita esama labai gerom salygom ir bijau, kad nauja nepasiseks antra kart taip
Atsakyti