Įkraunama...
Įkraunama...

Paskola būstui

Laba diena,
Noriu psiteirauti.
Susidurem su situacija , kad bankas duoda paskola GYVENAMAJAM NAMUI SU 98PROC. BAIGTUMU su salyga, kad per metus bus priduotas namas iki 100 proc.

Ar visi bankai duoda paskola su tokia sąlyga ?
Atsakyti
[quote=Nerami,2013 11 28, 00:22]
Sveiki,

norejau paklausti, ar imanoma gauti paskola jei abu dirbame pagal individualia veikla?
[/

Man irgi sitas klausimas idomus
Atsakyti
QUOTE(Nerami @ 2013 11 27, 22:22)
Sveiki,

norejau paklausti, ar imanoma gauti paskola jei abu dirbame pagal individualia veikla?

Įmanoma, tik žiūrės pinigus kurie eina oficialiai (dažniausia žiūri kurie eina per bankus), sutartis ir veiklos trukmę. Dabar atsargiai žiūri "gariunų" tipo pardavėjus, deklaruodami "orinius" pinigus.
Papildyta:
QUOTE(Avituke @ 2013 11 13, 18:19)
AI IR VOS NEPAMIRSAU!! Jusu kredito istorija privalo buti tobula, t.y. iki tol nesate paeme jokiu sms credit greituju paskolu, jei emet kazka issimoketinai, tai butinai turejot neveluoti, jokiais budais nebuti itraukti i juoduosius sarasus. Vakar kaip tik buvau banke ir salia manes mergaite eme paskola susimoketi uz studijas.. bankininke labai nenoriai pilde paraiska ir sake, kad tai sugadins jos kredito istorija ir ji per tuos 3500Lt veliau tures rimtu bedu, kai reiks kam nors skolintis rimtai:)

Vyras turėjo vėlavimų, pakliuvo į istorija (ne su kreditais kreditais). Aiškiai pasakė kodėl vėliavai (4 metų senumo istorija) ir nei vienas bankas nesiraukė, kad tokia istorija ir mes galėjom rinktis iš kurio banko imti paskolą.
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti, per kiek laiko banko vadybininkė, nuo tada kai gauna iš notaro hipotekos sutartį, sutvarko pinigų pervedimą?
Atsakyti
QUOTE(kamuoliukė @ 2013 12 03, 15:16)
Norėjau pasiteirauti, per kiek laiko banko vadybininkė, nuo tada kai gauna iš notaro hipotekos sutartį, sutvarko pinigų pervedimą?

Hipotekos sutvarkymui 2 dienos, pinigų pervedimo trukmė pagal pasirašytą sutartį. Pas mums per 30 dienų.
Atsakyti

Swedas pinigu pervedima sutvarke jau kita diena smile.gif
Atsakyti
Mum irgi swed pirmadieni parejo hipoteka, antradieni pinigai jau pas pardaveja
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2013 12 03, 12:20)
Laba diena,
Noriu psiteirauti.
Susidurem su situacija , kad bankas duoda paskola GYVENAMAJAM NAMUI SU 98PROC. BAIGTUMU su salyga, kad per metus bus priduotas namas iki 100 proc.

Mes emem is SEB, tai sito reikalavo:)

Pirmadieni pasirasem,treciadieni jau turejo pinigelius pardavejas:)
Atsakyti
O jus isirengimui paskola imate?
Nordeja mums norejo ikelti salyga kad per 12 men isirengti turime. (T:)aciau si salyga gali buti derinama)

O pvz Swedbank pasake kadandangi paskola imate tik pirkimui, o ne isirengimui, todel jiems nesvarbu kada isirengsime ta busta.

QUOTE(olialia2001 @ 2013 12 03, 13:20)
Laba diena,
Noriu psiteirauti.

Atsakyti
QUOTE(fatimoosia @ 2013 12 09, 22:06)
O jus isirengimui paskola imate?
Nordeja mums norejo ikelti salyga kad per 12 men isirengti turime.  (T:)aciau si salyga gali buti derinama)

O pvz Swedbank pasake kadandangi paskola imate tik pirkimui, o ne isirengimui, todel jiems nesvarbu kada isirengsime ta busta.

mes isirengimui neememe, nes turejome zymiai daugiau, nei banko prasomas 15proc pradiniam inasui. bet jeigu jus, atiduosite savininkui 15proc busto vertes ir liksite su nuliais kiseneje, tai butinai imkite remontui. Nes viskas kainuoja ziauriai daug..

beje, noreciau pasakyt kai ka apie salygas - mums dnb vienas salygas pasake zodziu per konsultacija, o kai jau reikalas priejo prie rimtesniu derybu, tada kai kurie dalykai keitesi ir neige, jog salygos keitesi. taip, kad ta swedbank pasakyma, jog jiems nesvarbu, kada atsiremtuosite - skaitykite niekine, nes gali buti, kad paskui pareiks, jog per metus. seb ir dnb reikalauja per metus, tai kodel swede turetu buti kitiap?smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Gal aš čia visai ne į temą rašau, labai nesupykite blush2.gif Man toks klausimas iškilo, kai imame paskolą iš banko butui pirkti, tą butą turime apdrausti tai sumai, koks yra paskolos dydis. Bankai, žinoma, pasiūlo savo draudimo varijantus, bet kažkaip man labai įtartinai jie atrodo g.gif Ir frančizė vos ne maximaliausia, kokią esu mačius, ir įmoka nėra maža. Žinoma, kartą į metus mokant labai nenuskriaus, bet nesinori būti durninamai schmoll.gif Norėjau pasiklausti, o jūs ėmėte banko siūlomus draudimo varijantus, ar draudėtės savarankiškai? Jei savarankiškai, gal pasidalintumėte patirtimi, kokias rinkotės bendroves (čia temoje, ar į privatą)? Ir dar klausimas: jūs draudėtės atkuriamai vertei, ar paskolos sumai?Jei atsakytumėte, būčiau labai dėkinga ax.gif Siunčių gerų linkėjimų ir sėkmės mums, kurie su tuo susiduria drinks_cheers.gif
Atsakyti
Draudimas pagal buto plotą, o ne paskolos dydį.

QUOTE(Highlander @ 2013 12 19, 17:30)
Sveikos, merginos  4u.gif
Gal aš čia visai ne į temą rašau, labai nesupykite  blush2.gif  Man toks klausimas iškilo, kai imame paskolą iš banko butui pirkti, tą butą turime apdrausti tai sumai, koks yra paskolos dydis. Bankai, žinoma, pasiūlo savo draudimo varijantus, bet kažkaip man labai įtartinai jie atrodo  g.gif  Ir frančizė vos ne maximaliausia, kokią esu mačius, ir įmoka nėra maža. Žinoma, kartą į metus mokant labai nenuskriaus, bet nesinori būti durninamai  schmoll.gif  Norėjau pasiklausti, o jūs ėmėte banko siūlomus draudimo varijantus, ar draudėtės savarankiškai? Jei savarankiškai, gal pasidalintumėte patirtimi, kokias rinkotės bendroves (čia temoje, ar į privatą)? Ir dar klausimas: jūs draudėtės atkuriamai vertei, ar paskolos sumai?Jei atsakytumėte, būčiau labai dėkinga  ax.gif  Siunčių gerų linkėjimų ir sėkmės mums, kurie su tuo susiduria  drinks_cheers.gif

Atsakyti