Įkraunama...
Įkraunama...

Žvejojančios mamytės

QUOTE(*monikute* @ 2008 10 03, 12:06)
Gaila, kad šiais laikais nebėra tokių titulų, visai nesupykčiau laimėti  biggrin.gif  ax.gif

Pabandyk kitais metais sudalyvauti spiningavimo cempionate
http://www.biteplius....41-=(336961327 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RIVIL @ 2008 10 04, 03:21)
Pabandyk kitais metais sudalyvauti spiningavimo cempionate
http://www.biteplius....41-=(336961327  4u.gif

Tikrai reikės sudalyvauti kokiame nors čempionate bigsmile.gif
O mes vieną kartą su vyrų po ilgos ilgos pertraukos susiruošėm į lydekų medžioklę su spiningais ir nuvažiavę į tą vietą, kur žadėjom spiningauti, pataikėm ant spiningavimo varžybų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ot juoko buvo biggrin.gif Norėjom pabūti gamtoje, kur aplink nėra žmonių, o pasijutom kaip prekybos centre doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, šiandien vėl grįžom iš žvejybos su trim ešeriais ir lydekaite ax.gif Man labai skanūs ešeriai, tai jau gal net rytoj kepsiu. rolleyes.gif Tik labai sušalau, bet jau baigiu atsileist ax.gif
Atsakyti
Antradieni vaziuoju zvejoti!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 10 05, 19:54)
Nu va, šiandien vėl grįžom iš žvejybos su trim ešeriais ir lydekaite  ax.gif  Man labai skanūs ešeriai, tai jau gal net rytoj kepsiu. rolleyes.gif  Tik labai sušalau, bet jau baigiu atsileist  ax.gif

Laisla, kur gyveni? Mes tau galėtume visus sužvejotus ešeriukus atiduoti biggrin.gif
O mes tai šeštadienį po pietų pažiūrėjom, kad fantastiškas oras ir visus darbus metę išlėkėm į Rusnės apylinkes vakarinei žvejybai bigsmile.gif Kokios nerealiai gražios vietos ten wub.gif wub.gif wub.gif Net nebesinorėjo važiuoti namo ten būnant ax.gif Gaila, kad fotoaparatas "nudvėsė" (pamiršau pakrauti, o jis tik atvažiavus paėmė ir išsikrovė blink.gif ) Žvejojom tokiuose kanaliukuose, vyras pagavo tokį nemenką ešerį, o aš tai nieko nepagavau, bet kažkaip nenusiminiau, nes taip fainiai praleidom laiką wub.gif wub.gif wub.gif Gaila tik, kad valties nebuvom pasiėmę unsure.gif ten ne visur prieiti įmanoma, o su valtele būtų buvę thumbup.gif Sakėm lėksim kitą savaitgalį jei oras geras bus su valtele bigsmile.gif Aš jau dabar laukiu nesulaukiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 06 spalio 2008 - 09:37
QUOTE(*monikute* @ 2008 10 06, 10:36)
Laisla, kur gyveni? Mes tau galėtume visus sužvejotus ešeriukus atiduoti  biggrin.gif
O mes tai šeštadienį po pietų pažiūrėjom, kad fantastiškas oras ir visus darbus metę išlėkėm į Rusnės apylinkes vakarinei žvejybai  bigsmile.gif  Kokios nerealiai gražios vietos ten  wub.gif  wub.gif  wub.gif Net nebesinorėjo važiuoti namo ten būnant  ax.gif Gaila, kad fotoaparatas "nudvėsė" (pamiršau pakrauti, o jis tik atvažiavus paėmė ir išsikrovė  blink.gif  ) Žvejojom tokiuose kanaliukuose, vyras pagavo tokį nemenką ešerį, o aš tai nieko nepagavau, bet kažkaip nenusiminiau, nes taip fainiai praleidom laiką  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Gaila tik, kad valties nebuvom pasiėmę  unsure.gif  ten ne visur prieiti įmanoma, o su valtele būtų buvę  thumbup.gif  Sakėm lėksim kitą savaitgalį jei oras geras bus su valtele  bigsmile.gif  Aš jau dabar laukiu nesulaukiu  biggrin.gif

Gaila, kad šiauliuose gyvenu, ešerių negausiu biggrin.gif
Įsivaizduoju kaip ten gražu buvo rolleyes.gif Belieka tikėtis, kad geras oras bus kitą savaitgalį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 10 06, 10:39)
Gaila, kad šiauliuose gyvenu, ešerių negausiu  biggrin.gif
Įsivaizduoju kaip ten gražu buvo  rolleyes.gif  Belieka tikėtis, kad geras oras bus kitą savaitgalį  mirksiukas.gif

Na aš irgi labai tikiuosi to smile.gif
O Laisla, gal kartais foto turi savo lydekaičių ir ešeriukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 10 06, 17:46)
Na aš irgi labai tikiuosi to  smile.gif
O Laisla, gal kartais foto turi savo lydekaičių ir ešeriukų  ax.gif

Deja, nesivežėm fotoaparato. Ten tas tvenkinys nėra vaizdingoje vietoje, tai kažkaip net neimam jo. Jei ką įspūdingiau pagautumėm, tai namie nufotografuotujmėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RIVIL @ 2008 10 06, 04:53)
Antradieni vaziuoju zvejoti!!!  thumbup.gif

O kur važiuojat smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 10 06, 10:13)
O kur važiuojat  smile.gif ?

I maza maza upeliuka (mazdaug Vilneles dydzio). Nuorodoje jis matyti. Bet cia ne Lietuvoje
http://public.fotki....a/sspx0025.html
Atsakyti
Na va, ka tik grizau. Sugavau tik viena ir ta pati nedideli schmoll.gif verysad.gif
Gal kita savaite geriau pasiseks.
Atsakyti
QUOTE(RIVIL @ 2008 10 07, 22:39)
Na va, ka tik grizau. Sugavau tik viena ir ta pati nedideli  schmoll.gif  verysad.gif
Gal kita savaite geriau pasiseks.

O kas ten toks buvo tas mažas mažas smile.gif ?
Atsakyti