sveikos mamytes. As zvejoju nuo vaikystes. Cia mano hobi. Mano vyras labai dziaugiasi, kad megstu zvejyba, todel visur kartu vaziuojam. Saunus uzsiemimas!!!
ojeij, vos ne kaip laidotuves
Gal nauji bus kvapnesni zuvimi man sie ir ne kokie praejo metai,oa laiko taip ir neatsirado, vel atsirado pasaukimas tarp puodu
...ant tilto nieko gero tik nosi nusalti galima.Pora vyriuku po menke pagavo
ojeij, vos ne kaip laidotuves
Gal nauji bus kvapnesni zuvimi man sie ir ne kokie praejo metai,oa laiko taip ir neatsirado, vel atsirado pasaukimas tarp puodu
...ant tilto nieko gero tik nosi nusalti galima.Pora vyriuku po menke pagavo
Jau tikrai
Nu neisiu as ant tilto. Geda man baisiai. nemegstu tokio demesio
Vaziuosiu geriau i Rusne arba kur nors ten aplinkui. Pakrumiais isilindus kaifuosiu po visu diplominiu
Labas labas, ot tai egzotikos pamatei
Ale ir atsiranda tokiu didvyriu ,kazin ar kas kimba apart 10 cm pleksnikiu Kazkaip ziemines zukles nemegstu, net ir ziema ant tilto...brrrr
Labas labas, ot tai egzotikos pamatei
Ale ir atsiranda tokiu didvyriu ,kazin ar kas kimba apart 10 cm pleksnikiu Kazkaip ziemines zukles nemegstu, net ir ziema ant tilto...brrrr
Nu matai, atsiranda. Viena tokia vyresne moterele buvo su vyru ir paciam prieky ta jaunoji. Pasieme meskerike uzmest ir nutrauke Bet irgi per daug smagiai nesijaute, nes su kapisonu istisai buvo O gal salta buvo Na bet kokiu atveju tai as nenoreciau ten zvejot. Sitiek zmoniu buvo ant tilto. kaip vasara.