Įkraunama...
Įkraunama...

Žvejojančios mamytės

QUOTE(erikabal @ 2009 12 05, 17:25)
sveikos mamytes. As zvejoju nuo vaikystes. Cia mano hobi. Mano vyras labai dziaugiasi, kad megstu zvejyba, todel visur kartu vaziuojam. Saunus uzsiemimas!!! biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
bet vienas dalykas kad siemet labai mazai teko zvejoti. Vis kazkokios bedos, problemos. Vaikas labai sirgo daznai. O taip noreciau paspinigauti... drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Faina jums, maniskis zvejoti nemegsta schmoll.gif tai tik su teciu kai ispuola tenka pazvejoti bigsmile.gif
Atsakyti
retas vyras, kuris nemegsta zvejoti g.gif dazniausiai buna moteris nemegsta, o vyras dievina. O pas jus atvirksciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikabal @ 2009 12 06, 20:11)
retas vyras, kuris nemegsta zvejoti  g.gif  dazniausiai buna moteris nemegsta, o vyras dievina. O pas jus atvirksciai  biggrin.gif

pas mane tas pats. As dievinu zvejyba o MB ne biggrin.gif
Atsakyti
Vyrai tik dziaugiasi gaunantys zvejojancia, ziurincia krepsini, futbola,geriancia viski, alu - moteri lotuliukas.gif

as manau, daryti tai kas tau patinka ir kitai pusei netrukdo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lsimute @ 2009 12 07, 11:38)
Vyrai tik dziaugiasi gaunantys zvejojancia, ziurincia krepsini, futbola,geriancia viski, alu  -  moteri  lotuliukas.gif

as manau, daryti tai kas tau patinka ir kitai pusei netrukdo  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
MB siandien is masinos nunes mano meskeres i rusi, nes per diplominio rasyma ner kada net pasvajot apie zvejyba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane JU @ 2009 12 07, 13:12)
drinks_cheers.gif
MB siandien is masinos nunes mano meskeres i rusi, nes per diplominio rasyma ner kada net pasvajot apie zvejyba  doh.gif

ojeij, vos ne kaip laidotuves unsure.gif
Gal nauji bus kvapnesni zuvimi smile.gif man sie ir ne kokie g.gif praejo metai,oa laiko taip ir neatsirado, vel atsirado pasaukimas tarp puodu doh.gif

...ant tilto nieko gero verysad.gif tik nosi nusalti galima.Pora vyriuku po menke pagavo
Atsakyti
QUOTE(lsimute @ 2009 12 07, 13:49)
ojeij, vos ne kaip laidotuves  unsure.gif 
Gal nauji bus kvapnesni zuvimi  smile.gif  man sie ir ne kokie  g.gif  praejo metai,oa laiko taip ir neatsirado, vel atsirado pasaukimas tarp puodu  doh.gif

...ant tilto nieko gero  verysad.gif  tik nosi nusalti galima.Pora vyriuku po menke pagavo

Jau tikrai doh.gif
Nu neisiu as ant tilto. Geda man baisiai. nemegstu tokio demesio doh.gif
Vaziuosiu geriau i Rusne arba kur nors ten aplinkui. Pakrumiais isilindus kaifuosiu po visu diplominiu bigsmile.gif
Atsakyti
Nu sveikos visos. Siandien su savuoju prasiejom po palanga. tai uzmaciau moterele zvejojancia ant tilto. Katra cia buvot, greit prisipazinkit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane JU @ 2009 12 13, 17:11)
Nu sveikos visos. Siandien su savuoju prasiejom po palanga. tai uzmaciau moterele zvejojancia ant tilto. Katra cia buvot, greit prisipazinkit  lotuliukas.gif

Labas labas, ot tai egzotikos pamatei biggrin.gif
Ale ir atsiranda tokiu didvyriu blink.gif ,kazin ar kas kimba apart 10 cm pleksnikiu unsure.gif Kazkaip ziemines zukles nemegstu, net ir ziema ant tilto...brrrr
Atsakyti
QUOTE(5imute @ 2009 12 14, 08:52)
Labas labas, ot tai egzotikos pamatei biggrin.gif
Ale ir atsiranda tokiu didvyriu  blink.gif  ,kazin ar kas kimba apart 10 cm pleksnikiu  unsure.gif  Kazkaip ziemines zukles nemegstu, net ir ziema ant tilto...brrrr

Nu matai, atsiranda. Viena tokia vyresne moterele buvo su vyru ir paciam prieky ta jaunoji. Pasieme meskerike uzmest ir nutrauke doh.gif Bet irgi per daug smagiai nesijaute, nes su kapisonu istisai buvo lotuliukas.gif O gal salta buvo g.gif lotuliukas.gif Na bet kokiu atveju tai as nenoreciau ten zvejot. Sitiek zmoniu buvo ant tilto. kaip vasara. doh.gif
Atsakyti