Įkraunama...
Įkraunama...

Žvejojančios mamytės

QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 03 24, 10:29)
Bet ir kompanija turetu MB laikyti man o ne as jam  lotuliukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif yahoo.gif
Ar jaučiate meškeriotojos,kad pavasaris jau atrieda atidunda???
Atsakyti
QUOTE(5imute @ 2010 03 25, 15:07)
hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  yahoo.gif 
Ar jaučiate meškeriotojos,kad pavasaris jau atrieda atidunda???

O tai ne manai. As jau siandien dusavau, kaip leksiu zvejot wub.gif MB juokias tik ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Zvejybos sezonas atidarytas
Vakaryksciai laimikiai Sventojoje - 3 eseriai (-iukai) + 1 raudike.
Gerai praleistas laikas, pakenciamas oras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(5imute @ 2010 04 06, 10:08)
Zvejybos sezonas atidarytas
Vakaryksciai laimikiai Sventojoje - 3 eseriai (-iukai) + 1 raudike.
Gerai praleistas laikas, pakenciamas oras  thumbup.gif

O geras bigsmile.gif As kazkaip draugo vieno klausiua, sako kai vanduo dabar istvines, tai nelabai kas kimba, bet pasirodo kad galima pagauti. Noriu ir as i zvejyba, ale laiko biski ner dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 04 08, 07:06)
O geras  bigsmile.gif As kazkaip draugo vieno klausiua, sako kai vanduo dabar istvines, tai nelabai kas kimba, bet pasirodo kad galima pagauti. Noriu ir as i zvejyba, ale laiko biski ner dabar  doh.gif

Jo jo, kur tu spesi, kai apacioje toks uzrasas biggrin.gif hihihi.gif ir trumpas terminas.
Ir zinok nera jau tokia ta Sventoji istvinusi bigsmile.gif normaliai
Atsakyti
QUOTE(5imute @ 2010 04 08, 08:19)
Jo jo, kur tu spesi, kai apacioje toks uzrasas biggrin.gif  hihihi.gif  ir trumpas terminas.
Ir zinok nera jau tokia ta Sventoji istvinusi  bigsmile.gif  normaliai

Nepatikesi, bet dabar tuo reikalu maziausiai uzsiemus biggrin.gif Kazkaip pagrindiniai dalykau jau yra, o visa kita aptingau doh.gif
Nu Sventoji gal nera labai istvinus, bet, tipo dabar toks metas, kad del to zuvu nelabai yra. Sake draugelis reik i jura eit zvejot raudonos zuvies, bet manau salta butu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaitės 4u.gif

Seniai bebuvau čia blush2.gif

Žiūriu jau kitos mergaitės atidariusios sezoną thumbup.gif
Aš MB savaitgalį užsiminiau, kad labai norėčiau nuvažiuoti į žvejybą, nes be proto pasiilgau, tai jis akis tik išputė blink.gif sako - kur tu važiuosi, juk dabar lydžių nerštas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai va - lauksim neršto pabaigos, trauksim savo guminę valtelę iš rūsio ir varysim prie Nemuno į kanaliukus thumbup.gif kadangi potvynis buvo didelis, pievos užlietos galingai, tai turėtų būti kanaliukuose daug lydžių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 04 08, 09:26)
Labas rytas mergaitės  4u.gif

Seniai bebuvau čia  blush2.gif

Žiūriu jau kitos mergaitės atidariusios sezoną  thumbup.gif
Aš MB savaitgalį užsiminiau, kad labai norėčiau nuvažiuoti į žvejybą, nes be proto pasiilgau, tai jis akis tik išputė  blink.gif  sako - kur tu važiuosi, juk dabar lydžių nerštas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tai va - lauksim neršto pabaigos, trauksim savo guminę valtelę iš rūsio ir varysim prie Nemuno į kanaliukus  thumbup.gif  kadangi potvynis buvo didelis, pievos užlietos galingai, tai turėtų būti kanaliukuose daug lydžių  thumbup.gif

Rimtai, dabar lydekų nerštas? blink.gif

Papildyta:
Nu pasirodo rimtai kima. Va radau lentikę tokią. dabar reiktų ja vadovautis ir mint į žvejybą.
http://www.tpl.lt/zv...os-zuvys-kimba/
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2009 10 04, 10:16)
Tai vat vat. Del smagumo ir varau  thumbup.gif Gaila kad draugiu bendraminciu su kuriom galiu vaziuot turiu vos viena. Tai kai ji negali ir as nevaziuoju. verysad.gif Bet zvejojanciu draugu yra daugiau  biggrin.gif

Aš manau irgi į kompaniją įsipaišau biggrin.gif

QUOTE(rutuks @ 2009 10 15, 19:56)
Sveikos, as irgi zvejoti megstu  blush2.gif jau senai si pomegi turiu, tik vat, mano vyras visiskai nemegsta sito relakso  doh.gif tai tik pas tevu kai nuvaziuojam, su teciu savo kai galiu visad vaziuoju  thumbup.gif

Neįsivaizduoju kaip būtų jei maniškis nenorėtų žvejoti doh.gif mes dabar abu sergam ta liga ir abiems būna laaabai gera kai važiuojam į žvejybą wub.gif

QUOTE(<Juru Tigre> @ 2009 10 16, 11:17)
Kad nieko spec zinok nereik. irnesakyk.gif Isimi vidurius zuviai, prisudai druskos kad net balta ir palieki kokiai 2-3 parom. Ten ir skystis atsiranda bet jo nupilt nereikia. Tadu nuplauni, imi zuvis, kabini per akis ar per ziaunas, (kaip patogiau) veri ant sniuriuko ir kabini kur nors. pas mane stiklinti balkonai yra tai as prie lango padziaunu jas ir viskas. Tik visiskai neperdziovinu, nes jau tada grauzt jas bus galima. Galvojau kad labai smirdes, bet nei kas smirdejo nei ka. Normalioks  thumbup.gif

Balichas wub.gif dievinu vytintą žuvį blush2.gif MB tėvas iš jūros parveža vytinto jūrinio ešerio, būnu pats laimingiausias žmogus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 04 08, 09:53)
Aš manau irgi į kompaniją įsipaišau  biggrin.gif
Neįsivaizduoju kaip būtų jei maniškis nenorėtų žvejoti  doh.gif  mes dabar abu sergam ta liga ir abiems būna laaabai gera kai važiuojam į žvejybą  wub.gif
Balichas  wub.gif  dievinu vytintą žuvį  blush2.gif  MB tėvas iš jūros parveža vytinto jūrinio ešerio, būnu pats laimingiausias žmogus  biggrin.gif

Į kompanija betkokiu atveju įsipaišai. Parašus abi turim gerus lotuliukas.gif thumbup.gif

MB nemėgsta žvejot. O gaila..

Man ta vytinta tai nelabai. Kasniuka kita galiu suvalgyt, bet šiaip tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 04 08, 10:56)
Į kompanija betkokiu atveju įsipaišai. Parašus abi turim gerus  lotuliukas.gif  thumbup.gif

MB nemėgsta žvejot. O gaila..

Man ta vytinta tai nelabai. Kasniuka kita galiu suvalgyt, bet šiaip tai  schmoll.gif

Parašai geri thumbup.gif ale taip išeina, kad jūs žadat daryti viską viduryje savaitės g.gif ?

Tikrai gaila drinks_cheers.gif o jam gamtoje būti nepatinka?

O man vytinta žuvis yra viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 04 08, 10:27)
Parašai geri  thumbup.gif  ale taip išeina, kad jūs žadat daryti viską viduryje savaitės  g.gif ?

Tikrai gaila  drinks_cheers.gif  o jam gamtoje būti nepatinka?

O man vytinta žuvis yra viskas  biggrin.gif

Kodėl viduryje? Išeina šeštadienis.Tik tiek, kad darbo diena bus, nes už tą joninių savaitgalį reikės dirbti

Jam patinka gamtoje, bet kantrybės neturi žvejot. biggrin.gif
Atsakyti