Įkraunama...
Įkraunama...

Žvejojančios mamytės

QUOTE(nicole @ 2008 07 23, 15:05)
Mes po visa Lietuva bastomes. Viena savaitgali i dzukija, kita i zemaitija. Visaip buna.

mes jau net nezinom kur varyti zvejoti, gal kas patartu va dabar paskutinia rugpjucio savaite noretumem geroje smagioje sidybeleje pabuti, nes norim lydeku pagaudyti, tai galvojam kir cia nuvaziavus pailseti,bet kad nebutu labai brangu. :0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrele: 23 liepos 2008 - 13:19
as ir labai megstu zvejot- vaikysteje tetis ipratino mane, jei neimdavo i zvejyba tai namie "koncertas" budavo, beje man dazniausiai puikiai sekasi ir pagaunu daugiau ir stambesnes zuvis nei mano vyras hihihi.gif
Atsakyti
ot gera temą atradau thumbup.gif
gi šiandien grįžau iš žūklės biggrin.gif uij kaaaaaip patiko wub.gif ten sunku buvo mane iškrapštyti biggrin.gif super atsipalaidavimo būdas nuo visko, relax wub.gif
Atsakyti
Šį savaitgali Šušvėj žvejojom. Nei ant žirnių, nei žiogų, nei dzikų nekibo. Pabraidėm, prisirinkom apsiuvų
user posted image

Nelabai malonios tokios, nes su kibiom kojom smile.gif Ale nekanda, tai nebaisu. Jų dėka prigaudėm kelis šapalus ir raudes. Mum su vyru po lygiai sekėsi. Paskui ant žarijų folgoj pasikepėm - niam niam buvo smile.gif Vėl į žvejybą noris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 11 rugpjūčio 2008 - 11:46
QUOTE(KriuKriu @ 2008 08 11, 12:43)
Šį savaitgali Šušvėj žvejojom. Nei ant žirnių, nei žiogų, nei dzikų nekibo. Pabraidėm, prisirinkom apsiuvų
user posted image

Nelabai malonios tokios, nes su kibiom kojom smile.gif Ale nekanda, tai nebaisu. Jų dėka prigaudėm kelis šapalus ir raudes. Mum su vyru po lygiai sekėsi. Paskui ant žarijų folgoj pasikepėm - niam niam buvo smile.gif Vėl į žvejybą noris.

fuu doh.gif gerai ka nors kibo mirksiukas.gif man tai kirmina vyras uzdeda man slykstu biggrin.gif as nebent tesla galeciau uzdet
Atsakyti
kazkada su tete ir as vaziuodavau i zvejyba... tik ot, kaip jis pykdavo, kai valas susisukdavo kokiam medy... unsure.gif ne viena meskere sugadino mano deka lotuliukas.gif bet kai isijauciau, tai lenktyniaudavom, kuris daugiau zuvu pagaus... tik kokius pora metu neinu zuvauti, nes kazkaip nera zuvies... vis be laimikio griztam, tai net azarto nera blink.gif
Atsakyti
Aš irgi mėgstu žvejybą. Spiningauju visada ax.gif Nepatiktų man su meškere kiurksoti, reikia veikti smile.gif Prieš porą savaičių Nemune žvejojom, tai aš pagavau lydeką virš kilogramo. Labai patenkinta likau savo laimikiu. Vyras net pavydėjo biggrin.gif
Atsakyti
Ar visai nebėra žvejojančių? g.gif Pasipasakokit kokius laimikius traukiat mirksiukas.gif
Atsakyti
zvejojam zvejojam drinks_cheers.gif paskutinis laimikis-karpis apie 3 kg thumbup.gif tevas zvejys,vyras zvejys ir mane uzkabino lotuliukas.gif sunelis jau irgi gaudo zuvytes bigsmile.gif
Atsakyti
Oho, tai labai geras laimikis ax.gif Mano tai neįspūdingi laimikiai paskutiniu metu, mažikės lydekikės, kurias paleidžiu atgal. Va vyrui, geriau užkimba paskutiniu metu. Vakar lydeką virš kilogramo ištraukė, tai jau pietūs bus smile.gif
Atsakyti
Labukas visoms mirksiukas.gif ,

Sergu ir aš šia liga ax.gif

Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 08, 16:25)
Labukas visoms  mirksiukas.gif ,

Sergu ir aš šia liga  ax.gif

Sveika,

Tai papasakok kokių laimikių ir kur prigaudei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laisla: 10 rugsėjo 2008 - 12:11