Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 3

QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 27, 16:34)
O ką toj Error konsolėj rašo?

Susitvarkiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 07 27, 13:49)
...  o Spybot turiu,skanavau ,rado kaska bet vistiek meto tuos langus  doh.gif

Vien praskenuoti ir matyti užrašą dar ne viskas, reikia ir problemą tvarkyti.
Atsakyti
Bėda yra tokia. Turiu tokį rusišką žaidimą. Pasileidus jį kompiuteris rusų kalbą suprantą ir raidės rašomos normaliai. Bet man norit suvesti tekstą neleidžia rašyti rusiškomis raidėmis? Kame problema??? Įsijungusi Wordą rusiškai rašyti galiu, o žaidime ne g.gif Gal kas galėtūt pagelbėti 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
kažką būsiu padarius...anksčiau galėdavau pasikeisti kalbą...o dabar rašau tik LT raidėm,o norint pakeisti į EN nežinau kaip,nes desktopo apačioje keitimas išnyko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eveneir @ 2007 07 31, 00:17)
4u.gif
kažką būsiu padarius...anksčiau galėdavau pasikeisti kalbą...o dabar rašau tik LT raidėm,o norint pakeisti į EN  nežinau kaip,nes desktopo apačioje keitimas išnyko  unsure.gif

start -> settings -> control panel -> regional and language options -> languages -> details -> language bar -> uždėti varneles
Atsakyti
QUOTE(Eni @ 2007 08 01, 02:59)
start -> settings -> control panel -> regional and language options -> languages -> details -> language bar -> uždėti varneles

4u.gif
kas ne taip...man neleidžia dėti varnelių g.gif
išmeta lentelę,bet paspausti neduoda.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eveneir: 01 rugpjūčio 2007 - 10:34
QUOTE(eveneir @ 2007 08 01, 11:29)
4u.gif
kas ne taip...man neleidžia dėti varnelių g.gif
išmeta lentelę,bet paspausti neduoda.
user posted image

O shift+alt irgi neveikia?
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 08 01, 13:05)
O shift+alt irgi neveikia?

suveikė...ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pamokinkite jei nesunku kaip reikia taisyklingai isirtasyti dainas is disko i kompiuteri, nes as tiesiog kopijuoju ir idedu,na, pas mane taip imanoma, bet kitame kompe ne..
Atsakyti
QUOTE(Laumes-juosta @ 2007 08 02, 14:23)
Pamokinkite jei nesunku kaip reikia taisyklingai isirtasyti dainas is disko i kompiuteri, nes as tiesiog kopijuoju ir idedu,na, pas mane taip imanoma, bet kitame kompe ne..

iš disko su kopy greičiausia prekelsi tik nuorodas. dainų perkėlimui galima naudoti audio graberius, arba su tuo pačiu wmp. ten rasi rokia funkciją RIP pasirenki kokiu formatu nori išsaugoti dainas.
Atsakyti
Buvome isjunge kompa, ir is elektros tinklo. Ijungus pasidare keistos spalvos, blankios, nu tokios keistos. Ir akis paskausta ziurint i kompa. GAL KAS ZINOT, KA DARYTI ? ??????? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olantukas @ 2007 08 02, 22:38)
Buvome isjunge kompa, ir is elektros tinklo. Ijungus pasidare keistos spalvos,  blankios, nu tokios keistos. Ir akis paskausta ziurint i kompa.    GAL  KAS  ZINOT,  KA  DARYTI  ? ??????? 4u.gif

pas mus stacionariam taip buvo---vyras pakraipė kairėn dešinėn kompo dėžę---atsirado geros spalvos---suprask,kontaktas videoplokštelėj streikavo...smile.gif
Atsakyti