Gal kas žinote kaip nešiojamame kompe nustatyti, kad mygtuko paspaudimu atsidarytų paštas, internetas. Viršuje du mygtukai, o kaip padaryti, kad jie veiktų nei instrukcijoje, kuri buvo prie kompo, nei kitur nerandame
. Paspaudus mygtuka lemputė pamirksi pamirksi ir nustoja, programos neįsijungia...

QUOTE(sonkė @ 2007 08 07, 12:29)
Kaltas būtent tas mp3 formatas, nes ne visi grotuvai jį nuskaito, o ypač senesni.Man irgi yra taip nutikę.Perrašydama tokio formato dainas su nerro ten kažkur nustatyk, kad perrašytų normaliu formatu ir viskas bus gerai.Man pavyko susitvarkyt tą problemą 

Aš ne su nerro programa įrašinėju, net nežinau ar ją turiu ir kas tai

Papildyta:
QUOTE(Mona187 @ 2007 08 05, 23:59)
Vėl kažką pridirbau
Norėjau atsispausdint tekstą, pasižymėjau jį ir paspaudžiau spausdinti gal du kartus, nepalaukiau kol užsikraus printeris. Ir viskas, užstrigo man reikalai su tuo spausdinimu. O taip prireikė būtent tą tekstą iš interneto atsispausdint, o neveikia
Statusas Spooling. Kai vėl spaudžiu spausdinti, tai išmeta pilką langelį su geltoname trikampyje esančiu šauktuku Nėra
Tai ką dabar daryti, m
?

Tai ką dabar daryti, m

O su šia problema jau susitvarkiau. Pasirodo, buvo ten truputį užstrigęs tas spausdintuvas, ir kai kitą dieną įjungiau iš naujo, viskas buvo gerai

ką daryti?jei starto juostoj rodo LTkalbą,kai jungiu bet kokią programą įsijungia EN ,kai išjungiu programą vėl atsistato LT.
ką čia daryti?

QUOTE(vilminė @ 2007 08 09, 20:47)
ką daryti?jei starto juostoj rodo LTkalbą,kai jungiu bet kokią programą įsijungia EN ,kai išjungiu programą vėl atsistato LT.
ką čia daryti?

desines puses pele paspausk ant LT _ismetus lentelei pasirink setting ir joje pasirink kalba.
sioje temoje pries kelis pusl placiau yra kazkur parasyta.
Gal kas padės tokiu reikalu su Nero irasineju i CD diska dainas nustatau kad butu paprastas formatas ( t.y. kad konvertuotu ir galeciau klausytis per paprasta cd grotuva) susizymiu kurias dainas noriu įsikelti ir ka
rašo kažkokius errorus.
Tada pabandžiau įrašyti viena dainą ir vualia viena daina lengvai įsirašo o daugiau niekaip
bandziau po kelis kartus įrašineti bet neleidžia nors cd vietos pakankamai (beje neleidzia uzdeti varneles kad butu galima veliau dar karta irasyti, nes tas stulpelis tampa neaktyviu). Gal kas žino kame čia šaknys, ką netaip darau?

Pasiėmiau iš kompiuteristų sutvarkytą kompą, bet pykstu labai
buvo nusprogęs, kažką ten sutvarkė, lėtas koks dabar
o problemos erzinančios dvi
*nežinau kur pakeist monitoriaus dažnį, siaubingai mirga ir akis gadina
radau kaip lietuviškai tą padaryt, o pas mane Windowsai angliški tai nesuprantu kas kaip
** su pele vartant internetinius puslapius, wordo dokumentus, puslapis ne tai kad slenka gražiai žemyn ar aukštyn, bet tiesiog veliasi, slenka trūkčiodamas ir atrodo nespėja su pele
jei kas supratot ka priporinau, padėkit

** su pele vartant internetinius puslapius, wordo dokumentus, puslapis ne tai kad slenka gražiai žemyn ar aukštyn, bet tiesiog veliasi, slenka trūkčiodamas ir atrodo nespėja su pele

QUOTE(calykusu @ 2007 08 10, 08:57)
radau kaip lietuviškai tą padaryt, o pas mane Windowsai angliški tai nesuprantu kas kaip

Na paprastai as darau taip kai pradeda mirgeti ant desktopo spaudziu desini peles klavisa einu i Properties tada i Settings ten yra toks knyptukas Advanced paspaudziu ji ismeta nauja lentele ten einu i Monitor ir ten kur yra Screen refresh rate nustatau kitus Herzus ir spaudziu ok Bent jau man tai padeda

QUOTE(jufka @ 2007 08 10, 10:00)
Na paprastai as darau taip kai pradeda mirgeti ant desktopo spaudziu desini peles klavisa einu i Properties tada i Settings ten yra toks knyptukas Advanced paspaudziu ji ismeta nauja lentele ten einu i Monitor ir ten kur yra Screen refresh rate nustatau kitus Herzus ir spaudziu ok Bent jau man tai padeda 

dabar lauksiu pagalbos antru klausimu

gal kas galetu pasakyti kas gali buti labai jau neaiskiai ir garsiai uzia kompiuteris?..ar cia nieko baisaus.....perinstaliavo windowsus neseniai, bet uzti pradejo tik kelios dienos
QUOTE(vaidile @ 2007 08 10, 11:36)
gal kas galetu pasakyti kas gali buti labai jau neaiskiai ir garsiai uzia kompiuteris?..ar cia nieko baisaus.....perinstaliavo windowsus neseniai, bet uzti pradejo tik kelios dienos
Žiurint kaip užia gal kartais buvo ten ir vidu atsuke? tai gal koks varztukas blogai prisuktas

QUOTE(calykusu @ 2007 08 10, 07:57)

Pirmu klausimu atsakė...
Patarimas antru klausimu. Neįdiegtos vaizdo tvarkyklės, palikti standartiniai windows`iniai. Susiraskite kompaktą (kai pirkote kompiuterį buvo duoti keli kompaktai su tvarkyklėmis) ir įdiekite vaizdo plokštės tvarkykles (arba atsisiūskite iš gamintojo svetainės).
Jei reikės online pagalbos rašykite asmeniškai.
Papildyta:
QUOTE(Lane @ 2007 08 10, 11:19)
Minimali reikšmė 1,5 x Jūsų RAM (operatyvios atminties) talpa, maksimali 3 x RAM.
cituoju:
"To have Windows select the best paging file size, click System managed size. The recommended minimum size is equivalent to 1.5 times the RAM on your computer, and 3 times that figure for the maximum size. For example, if you have 256 MB of RAM, the minimum size is 384 MB, and the maximum size is 1152 MB.
For best performance, do not set the initial size to less than the minimum recommended size under Total paging file size for all drives. The recommended size is equivalent to 1.5 times the RAM on your computer. It is good practice to leave the paging file at its recommended size. However, you may increase its size if you frequently use programs that use much memory."