Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 3

QUOTE(sonkė @ 2007 09 16, 15:06)
... o trojan hunter net keturis aptiko g.gif

Tikiuosi "gyvų" nepalikai ?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 16, 20:52)
Tikiuosi "gyvų" nepalikai ?

nu ne... schmoll.gif Sunaukinau visus doh.gif Bet mozilla taip ir toliau pakibus kažkur ore doh.gif Ir tos kelios piktogramos kur prie START juostos buvo prapuolė negrįžtamai doh.gif Dar vienas būtų klausimėlis............ ax.gif 4u.gif O po to viruso galiu naudotis internetine bankininkyste ar geriau nerizikuot? Pagal mano šiokį tokį išprusimą kompų reikaluose ax.gif atrodo, kad viruso pėdsakus sunaikinau g.gif Nors zaraza buvo suspėjęs modifikuotis, ką aptiko kitą dieną dar praskanavus antivirusinė.
Atsakyti
QUOTE(sonkė @ 2007 09 16, 21:13)
nu ne... schmoll.gif Sunaukinau visus doh.gif Bet mozilla taip ir toliau pakibus kažkur ore doh.gif Ir tos kelios piktogramos kur prie START juostos buvo prapuolė negrįžtamai doh.gif Dar vienas būtų klausimėlis............ ax.gif  4u.gif O po to viruso galiu naudotis internetine bankininkyste ar geriau nerizikuot? Pagal mano šiokį tokį išprusimą kompų reikaluose ax.gif atrodo, kad viruso pėdsakus sunaikinau g.gif Nors zaraza buvo suspėjęs modifikuotis, ką aptiko kitą dieną dar praskanavus antivirusinė.

Nenoriu gąsdinti, bet man atrodo, kad dar tebeturi tų "dovanų". Na bankininkyste naudotis gali, nes vieną kartą prisijungus prie banko, niekšeliai gali sužinoti maximum keletą slaptažodžių, kurie kitam prisijungimui netiks, norėdami naudotis 100% - jie turi susirinkti visą komplektą PIN kodų, o tai gali užsitęsti(priklausomai kaip dažnai naudojiesi IB paslaugomis).
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 16, 21:20)
Nenoriu gąsdinti, bet man atrodo, kad dar tebeturi tų "dovanų". Na bankininkyste naudotis gali, nes vieną kartą prisijungus prie banko, niekšeliai gali sužinoti maximum keletą slaptažodžių, kurie kitam prisijungimui netiks, norėdami naudotis 100% - jie turi susirinkti visą komplektą PIN kodų, o tai gali užsitęsti(priklausomai kaip dažnai naudojiesi IB paslaugomis).

Ačiū už patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tai reiks ryt užsiimt "dovanų pakavimu" tada cool.gif
Atsakyti
kaip man susirasti sąrašą puslapių,po kuriuos landžiojau paskutiniąsias dienas?
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 09 20, 12:03)
kaip man susirasti sąrašą puslapių,po kuriuos landžiojau paskutiniąsias dienas?

History(Praeitis).
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 20, 11:06)
History(Praeitis).

o kur man ją susirasti? nu nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 09 20, 12:08)
o kur man ją susirasti? nu nerandu  doh.gif

Kokia naršyklė ?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 20, 11:10)
Kokia naršyklė ?

internet explorer 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 09 20, 12:12)
internet explorer  4u.gif

Vajergau doh.gif negalvojau, kad dar yra besinaudojančių IE, nu nesvarbu - spausk Ctrl+Shift+H.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 20, 11:19)
Vajergau  doh.gif  negalvojau, kad dar yra besinaudojančių IE, nu nesvarbu - spausk Ctrl+Shift+H.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Nezinau, ar mano klausimas tiks siai temai, bet naujos del to uzvedineti nenoriu. Paklausiu cia blush2.gif
I koki parametra reikia kreipti demesi perkant nesiojamaji kompiuteri, kad jo ekrane nebutu visokiu "taskiuku" ir "juosteliu". Drauge nupirko kompa ir dabar labai nepatenkinta vaizdu unsure.gif Bijau dabar kad ir as tokio nenupirkciau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti