Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 3

QUOTE(Palemonas @ 2007 10 08, 06:02)
O kaip išsaugai adresus ? Nupasakok visą procedūrą, nes čia kažkokia mistika pas tave dedasi.

Kai patinaka pustapis spaudziu desini peles klavisa,ir pasipernku lenteleje "tinklapi irasyti i adresyna" isokusioje kitoje lenteleje paspaudziu "gerai" .
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 10 08, 13:19)
Kai patinaka pustapis spaudziu desini peles klavisa,ir pasipernku lenteleje "tinklapi irasyti i adresyna" isokusioje kitoje lenteleje paspaudziu "gerai" .

O adresyną atidarinėji tą žvaigždę spausdama ?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 08, 10:23)
O adresyną atidarinėji tą žvaigždę spausdama ?

Kad jokios zvaigzdes nematau g.gif paparasciausei spaudziu "Adresynas" ir viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 10 08, 14:21)
Kad jokios zvaigzdes nematau  g.gif paparasciausei spaudziu "Adresynas" ir viskas  g.gif

gal naudoji kokia nauja programa kuri valo registrus ir kitka iš kompo? klyneri koki ?????

ir kokia dar turi antivirusine g.gif ir ar ji veiksminga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ycikas555: 08 spalio 2007 - 16:44
QUOTE(ycikas555 @ 2007 10 08, 17:43)
gal naudoji kokia nauja programa kuri valo registrus ir kitka iš kompo? klyneri koki ?????

Nu bet kad cleeneriai adresynų netrina, tik history.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 08, 18:19)
Nu bet kad cleeneriai adresynų netrina, tik history.

aš kaip pavizdi pateikiau blink.gif velniai žino ka ji turi? doh.gif
Atsakyti
As antivirusinine turiu Kaspersky ,ir dar adware ir viskas ....jau uzkniso mane doh.gif gal Opera reiks pradet naudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 10 09, 00:32)
As antivirusinine turiu Kaspersky ,ir dar adware ir viskas ....jau uzkniso mane  doh.gif gal Opera reiks pradet naudoti  g.gif

o anksčiau buvo viskas gerai, tik dabar taip pradėjo ar visada taip būdavo?
nei vienas adresas neišsilaiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 10 08, 21:36)
o anksčiau buvo viskas gerai, tik dabar taip pradėjo ar visada taip būdavo?
nei vienas adresas neišsilaiko?  g.gif

Anksiau nebudavo,dabar vat nesanai kokie 2 menesiai unsure.gif
Atsakyti
Viskas uznervavo baisiausei ta narsykle mane gun_bandana.gif Parsisiunciau nauja ,nebuvau apie ja girdejus nieko Maxthon ir labai nustebau nes ten radau Favorites ir visus savo puslapiukus kuriuos kaskada bandydavau issisaugoti bigsmile.gif ziuresim kaip sita dirbs cool.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu problemėlių ir norėčiau sulaukti jūsų pagalbos
Dabar jau turiu nusipirkusi kelis cd-rw ir 1 cd-r diskus. Bandžiau į juos įkelti nuotraukas arba muziką, bet nieko neišėjo, o tik parašė - "nepasiekiamas"...
Kaip suprasti??Gal turėčiau parsisiųsti kokią programą, nes dar jokios neturiu...?Labai prašau padėti, nes nenoriu, kad kompiuteryje būtų prisikaupę tiek daug nuotraukų ir muzikos... 4u.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(simionka @ 2007 10 09, 17:21)
Aš irgi turiu problemėlių ir norėčiau sulaukti jūsų pagalbos 
Dabar jau turiu nusipirkusi kelis cd-rw ir 1 cd-r diskus. Bandžiau į juos įkelti nuotraukas arba muziką, bet nieko neišėjo, o tik parašė - "nepasiekiamas"...
Kaip suprasti??Gal turėčiau parsisiųsti kokią programą, nes dar jokios neturiu...?Labai prašau padėti, nes nenoriu, kad kompiuteryje būtų prisikaupę tiek daug nuotraukų ir muzikos...    4u.gif  ax.gif

nero programikės neturi?
Atsakyti