Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 3

QUOTE(Palemonas @ 2007 07 20, 17:45)
Su kuo jau čia taip skanavai ? Čia nereikia jokio skanavimo - atidarinėji folderiukus ir psio, viskas kaip ant delno.

regeditas turi skanavimą (nuosavą)...kai reikia kokia šiukšles panaikint iš registro kelias paras praleisi folderiukus atidarinėdamas beieškant,skanas kiek greičiau yr--- doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2007 07 20, 17:49)
regeditas turi skanavimą (nuosavą)...kai reikia kokia šiukšles panaikint iš registro kelias paras praleisi folderiukus atidarinėdamas beieškant,skanas kiek greičiau yr--- doh.gif

Kažką tu čia mandriai labai nori nupasakoti, taigi labai aiškiai direktorija nurodyta ir užtrunki maximum 5 sek.:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Winlogon\Notify\WgaLogon
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 07 20, 17:54)
Kažką tu čia mandriai labai nori nupasakoti, taigi labai aiškiai direktorija nurodyta ir užtrunki maximum 5 sek.:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Winlogon\Notify\WgaLogon

na,aisq,bet čia tik šitam atvejui ,o jei registre kokį "Worms" surast,ar greit surastum be skano? (juk ne vienam folderyje gali šiukšlė tupėt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 20 liepos 2007 - 16:57
QUOTE(jufka @ 2007 07 19, 21:24)
Pas mane nera to WgaLogon
Tai ka tokiu atveju daryti???  g.gif

Ar ieškojai šituo maršrutu ? :

Papildyta:
QUOTE(Irmavi @ 2007 07 20, 17:56)
na,aisq,bet čia tik šitam atvejui ,o jei registre kokį "Worms" surast,ar greit surastum be skano? (juk ne vienam folderyje gai šiukšlė tupėt)

Taigi ne apie kirminus šnekam ... siaubas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 07 20, 17:58)
Ar ieškojai šituo maršrutu ? :

Papildyta:

Taigi ne apie kirminus šnekam ... siaubas.  verysad.gif

blin,nu rankytėm įėjau----NĖRA!!!
Papildyta:
Jei netiki su SnagIt parodysiu---NĖRA!
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2007 07 20, 18:01)
blin,nu rankytėm įėjau----NĖRA!!!

Į ką tu įėjai ? Gali paaiškint veiksmų seką ?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 07 20, 18:03)
Į ką tu įėjai ? Gali paaiškint veiksmų seką ?

čia paaiškinta kiek geriau--
KB905474 - это KB892130 с дополнительным модулем Windows Genuine Advantage Notification, который будет вам постоянно напоминать о необходимости приобрести лицензию (во время загрузки операционной системы, во время выключения, и в течении работы). Этот модуль (WgaTray.exe) постоянно висит в системном трее, периодически пускает "мыльные пузыри" с напоминанием про приобретение лицензии, и очень часто обращается серверу Microsoft для отправки и получения каких то сведений. За это изобретение Microsoft уже получила судебные иски от честных пользователей Windows, и пыл её заметно снизился. Избавиться от Notification очень просто, нужно удалить ключ реестра:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify\WgaLogon
После перезагрузки система напоминаний работать не будет.
Добавлено 31 мая 2007:
Про удаление системы уведомлений столько много понаписано и изобретено. А я предлагаю вамй простой и эффективный способ - удаление ключа. Этот ключ прописывается инсталлятором KB905474. Благодаря этому ключу происходит старт системы уведомлений. Если его удалить, то старта не произойдет никогда. Поэтому все другие меры (патч или удаление файлов wgalogon.dll, wgatray.exe, и прочие) являются избыточными. ).
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2007 07 20, 18:08)
čia paaiškinta kiek geriau--
KB905474 - это KB892130 с дополнительным модулем Windows Genuine Advantage Notification, который будет вам постоянно напоминать о необходимости приобрести лицензию (во время загрузки операционной системы, во время выключения, и в течении работы). Этот модуль (WgaTray.exe) постоянно висит в системном трее, периодически пускает "мыльные пузыри" с напоминанием про приобретение лицензии, и очень часто обращается серверу Microsoft для отправки и получения каких то сведений. За это изобретение Microsoft уже получила судебные иски от честных пользователей Windows, и пыл её заметно снизился. Избавиться от Notification очень просто, нужно удалить ключ реестра:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify\WgaLogon
После перезагрузки система напоминаний работать не будет.
Добавлено 31 мая 2007:
Про удаление системы уведомлений столько много понаписано и изобретено. А я предлагаю вамй простой и эффективный способ - удаление ключа. Этот ключ прописывается инсталлятором KB905474. Благодаря этому ключу происходит старт системы уведомлений. Если его удалить, то старта не произойдет никогда. Поэтому все другие меры (патч или удаление файлов wgalogon.dll, wgatray.exe, и прочие) являются избыточными. ).

Tai šitą aš jau senai žinau, bet man įdomu kaip tu ėjai iki to WgaLogon ?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 07 20, 18:11)
Tai šitą aš jau senai žinau, bet man įdomu kaip tu ėjai iki to WgaLogon ?

na mes nesusišnekam>>>aš parašiau,kad mano XP versija oficiali---tai pas man rejestre to ir nėr...čia gi ne pas man problemos su MS burbuliatorium,dėl to ir rašau,kad praskanavus WgaLogon aš pas save nerandu...o suprantu,kad kiekvienam rejestre jis tupi......brrr>taigi pagalbos šauksmas ne iš mano pusės jufka-ai reik pagalbos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 20 liepos 2007 - 17:20
QUOTE(Irmavi @ 2007 07 20, 18:18)
na mes nesusišnekam>>>aš parašiau,kad mano XP versija oficiali---tai pas man rejestre to ir nėr...čia gi ne pas man problemos su MS burbuliatorium,dėl to ir rašau,kad praskanavus WgaLogon aš pas save nerandu...o suprantu,kad kiekvienam rejestre jis tupi......brrr>taigi pagalbos šauksmas ne iš mano pusės jufka-ai reik pagalbos drinks_cheers.gif

Nu pas mane irgi oficiali, bet yra. Skanuoti ir nereikia, tiesiog spaudi + prie HKEY_LOCAL_MACHINE, paskui SOFTWARE ir t.t. ... O pačiame gale ir yra tas folderis.
Atsakyti
Jau susiradau ir istryniau ax.gif ne ten ieskojau truputi
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 07 20, 18:26)
Jau susiradau ir istryniau  ax.gif ne ten ieskojau truputi

Nu matai.(Pas vieną jau atsirado) biggrin.gif Šaunuolė.
Atsakyti