Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams

QUOTE(kondraciukas @ 2007 09 21, 19:58)
Taip, ir alaus, bet ne kauke, o skalavimas.  O kvapas visai normalus.

Aš irgi kartais perskalauju su alum ,kvapas labai greit išgaruoja ,nesijaučia nieko tongue.gif O plaukučiai būna tokie kaip su putom sutepti ,standūs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 09 21, 22:42)
Aš irgi kartais perskalauju su alum ,kvapas labai greit išgaruoja ,nesijaučia nieko tongue.gif O plaukučiai būna tokie kaip su putom sutepti ,standūs rolleyes.gif

O perskalavus alum, paskiau dar reik vandeniu praskalut? g.gif
Atsakyti
QUOTE(anime @ 2007 09 20, 22:58)
ai va, kazkada girdejau, kad pvz sutarkavus bulbes, kai krakmolas nelabai reikalingas, bulviu krakmolo kauke labai naudinga plaukams. as nepamenu, bet man atrodo su kiausiniu maisiau ta krakmola  g.gif

http://www.delfi.lt/...php?id=14437021
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 09 21, 15:50)
esu naudojus hena,fructis maitinamaja,rasos alaus kaukes,les karites sausiems plaukams
visalaik pirkdavau hena,nes patiko man jos poveikis
fructis-ne
o alaus tai gal riebiems plaukams geriau g.gif
dabar kokosu aliejus mano atradimas thumbup.gif

O kur kokosu alieju perki? kokia kaina? rolleyes.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie kaukes su sviestmedžiu? Les Karitesa ar ten tas Shea Butter ?
Atsakyti
karitea ta kauke manrods turiu, geltonoje pakuoteje... man ji siaubingai nepatinka, nieko plaukams nedaro nesvarbu kiek laikau... jau puse indelio sunaudojau o poveikio jokio. net plaukai nebuna svelnesni - tas pats kaip isplovus vien tik su sampunu.
Atsakyti
Merginos, kur perkate Rigenol kaues, balzamus, kazkada buvo Sarmoj, bet daugiau nebeveza, man labai patiko, o kur gauti - nezinau help.gif
Atsakyti
Sveikutes! Turiu vat toki klausima... ax.gif Ar kuri nors esate girdejusi apie tokia kauke su arkliu kaulu ciulpais? na kazkas panasaus lotuliukas.gif
Labai buciau dekinga uz info rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(manti @ 2007 09 24, 19:21)
Sveikutes! Turiu vat toki klausima...  ax.gif Ar kuri nors esate girdejusi apie tokia kauke su arkliu kaulu ciulpais? na kazkas panasaus lotuliukas.gif

Praita vasara naudojau is T.Pfilips parduotuves tokia kauke naturalios kosmetikos- nieko ypatingo. O dabar is Martinos esu nusipirkusi HairWell firmos su tais ciulpais ir dar kazkokiais ekstraktais is arkliu, tai visai nieko. Ji daugiau skirta dazytiems ir visaip kaip pazeistiem plaukam. Galima nusipirkti 30ml pabandymui uz 4lt. Bet man paciai is tos firmos labiau patiko kauke su audiniu taukais- ji daugiau tokia profilaktine ir suteikia purumo bei blizgesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(manti @ 2007 09 24, 19:21)
Sveikutes! Turiu vat toki klausima...  ax.gif Ar kuri nors esate girdejusi apie tokia kauke su arkliu kaulu ciulpais? na kazkas panasaus lotuliukas.gif

yra spiring firmos (kazkas ~34lt)
turejau... bet taip ir nesiryzusi pabandyti pardaviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dark_me @ 2007 09 23, 21:03)
karitea ta kauke manrods turiu, geltonoje pakuoteje... man ji siaubingai nepatinka, nieko plaukams nedaro nesvarbu kiek laikau... jau puse indelio sunaudojau o poveikio jokio. net plaukai nebuna svelnesni - tas pats kaip isplovus vien tik su sampunu.

dėkuj už nuomonę.. atbaidei nuo pirkimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manti @ 2007 09 22, 20:42)
O kur kokosu alieju perki? kokia kaina? rolleyes.gif

pirkau vcup'o kosmadoj smile.gif
23lt
Atsakyti