Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto drabužėlių modeliukai

QUOTE(DianaV @ 2007 07 09, 12:42)

Man kaip šita patiko, gal kas schemutę turit?
Atsakyti
QUOTE(Rraitux @ 2007 08 12, 16:22)
O kaip jums toks megztinukas g.gif Neapsisprendziu ax.gif
user posted image

nu tiesiog miegantis angeliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2007 10 09, 21:41)
nu tiesiog miegantis angeliukas  wub.gif

Nu, sakes, nera zodziu smile.gif,smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2007 10 08, 15:09)
Man kaip šita patiko, gal kas schemutę turit?

musu tokia buvo.
uzsakinejau is cia

www.mezgimas.net
mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mūsų krikštynos vyko šį savaitgalį, tai reikėjo galvoti kažką, kas būtų ne tik gražu, bet ir šilta. Va, kas gavosi smile.gif

user posted image

Paprastą žydrą suknelę, nuo krutinytės kliošą, iš plonų pusvilnės siūlų numezgė mezgimo salone (tik nupasakojau, ko noriu), o marškinėlius ant viršaus ir kepuraitę mezgė mezgėja Tauragėje. Tiesą sakant, norėjau, kažko labai paprasto, bet ji grižtai sukritikavo mano idėjas ir numezgė savaip lotuliukas.gif prisipažinsiu, ji buvo teisi, man labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2007 10 11, 12:49)
Sveikos,

Mūsų krikštynos vyko šį savaitgalį, tai reikėjo galvoti kažką, kas būtų ne tik gražu, bet ir šilta. Va, kas gavosi smile.gif

user posted image

Paprastą žydrą suknelę, nuo krutinytės kliošą, iš plonų pusvilnės siūlų numezgė mezgimo salone (tik nupasakojau, ko noriu), o marškinėlius ant viršaus ir kepuraitę mezgė mezgėja Tauragėje. Tiesą sakant, norėjau, kažko labai paprasto, bet ji grižtai sukritikavo mano idėjas ir numezgė savaip  lotuliukas.gif prisipažinsiu, ji buvo teisi, man labai patiko smile.gif

man tai labai paprasta, bet tuo pačiu iš teisų labai labai gražu wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggaa @ 2007 10 11, 14:15)
man tai labai paprasta, bet tuo pačiu iš teisų labai labai gražu  wub.gif  thumbup.gif  wub.gif

ta pati agalvojau pamacius foto thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

labai labai grazu. plius ir originalu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

user posted image

Paprastą žydrą suknelę, nuo krutinytės kliošą, iš plonų pusvilnės siūlų numezgė mezgimo salone (tik nupasakojau, ko noriu), o marškinėlius ant viršaus ir kepuraitę mezgė mezgėja Tauragėje. Tiesą sakant, norėjau, kažko labai paprasto, bet ji grižtai sukritikavo mano idėjas ir numezgė savaip  lotuliukas.gif prisipažinsiu, ji buvo teisi, man labai patiko smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Suknytė 1,5-2 metukų mergytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2007 10 12, 18:18)
user posted image

Suknytė 1,5-2 metukų mergytei 4u.gif

Gražu smile.gif
Atsakyti
Dekui blush2.gif Svarbiausiai kad silta nes siuliukai 25%mocheros+ 75% acrilanas ax.gif
Atsakyti