Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta miegojo su mano vyru

QUOTE(Silvute @ 2007 07 25, 14:28)
kur as abejojau anytos elgesiu?
As sakiau, kad anytos nuomone visai nereikalinga toje situacijoje ( nescia marti isvaziavo i klasioku susitikima,ar asmeninis dvieju suaugusiu zmoniu seimyninis gyvenimas)
Cai yra negrazu, nemandagu ir perzengia  ribas.
Tu gali galvoti ka tik nori, tai tavo teise ir tavo nuomone, bet kitiems jinai nera privaloma, nera idomi, nera butina ir t.t
Nera ko savo nuomone kisti, kai aplinkiniai to nepraso. Gyvenk savo gyvenima, o ne kitu zmoniu
Kol anyta manes neklausia, tol ir nesakau - nei kad jinai vaiku nemokejo isaukleti, nei kad jinai neskaniai gamina, nereiskiu savo nuomones apie jos issilavinima, nekomentuoju jos santykiu su vyru..... nors savo nuomone ir turiu. Tai kad tavo pasiulymas cia pro sali.
Isimtis mano vaikai - as esu ju motina, ne jinai ar sventas petras. Ir cia jau anyta neprasoma ar net nenorinti privalo atsizvelgti i mano nuomone, nes uz vaikus velgi esu atsakinga as.

Nereikalauju as is jos, kad jinai elgtusi pagal mano supratima - man uztektu jeigu jinai elgtusi kaip suauges, save ir kitus kaip asmenybes gerbiantis zmogus, elgtusi pagal visuotinai priimtas normas - tuo beje ir yra grindziamas bendravimas tarp zmoniu.


Abejoti marcios elgesiu nemandagu ir negrazu, o abejoti anytos elgesiu - cia jau mandagu ir grazu? Siuo atveju kalba vyksta net ne apie abejojima, o jis grieztai smerkiamas. Ta turejau omenyje.
Visuotinai priimtos normos - slidus dalykas. Tai kas vienam priimtina, kitam - ne. Ir kas siuo atveju bus teisejas? Tarkim man atrodo, kad pagal visuotinai priimtas normas i nepazistama zmogu deretu kreiptis "jus", o stai kazkam atrodo, kad kreipinys "tu" yra vienintelis imanomas. Kas is musu teisus? Anytai atrodo, kad aplankyti marcia ir anukus deretu bent karta i savaite, o marti galvoja, kad ir karto i menesi per akis? Kur tos normos? Vienam atrodo, kad jis verciau tiesiai zmogui pasakys, kas ji neramina ir kazkiek liecia ( anuko ir nescios marcios sveikata), o kitas bevelys tai aptarti tik su savo drauge ar draugais. Noras, kad anyta nekomentuotu jokiu veiksmu ir yra noras, kad elgtusi pagal jusu supratima. Pagal anytos supratima, ji gali, o gal net privalo isikisti, jei pajunta pavoju.
Juk ji neaiskina, kokios spalvos apatinius deveti ar kokia tvarka ranksluoscius spintoje delioti.
Zodziu, nesikalbant galima prieiti iki visisku nesamoniu, nes nebutinai anyta turi is karto zinoti, ko tikisi marti ir atvirksciai. Santykiuose reikalingas aiskumas.
Atsakyti
nezinau, gal niekas jau nebeskaitys mano minciu, seniai cia buvo paskutine zinute, bet vis vien pasisakysiu smile.gif skaiciau as jusu mintis ir kazkaip pasirode kad as vienintele truputi kitaip supratau temos autore...kai perskaiciau ta sakini kaip anyta liepe paskambinti kai eis anukui kazko pirkti...cia visos pasisake taip kad ji nori kazka nupirkti anukui ir nori eiti kartu...gal cia kiekvienai pagal patirti? istekejus nebuvau, bet 1,5 metu draugavom su vaikinu, savaitgalius leisdavau pas ji, o jis gyveno su tevais, as jo mamai neitikau, viskas ka dariau buvo blogai ir man tiesiai i aikis tai sake, isvaziavom i soda pabuti dviese-atvaziavo patikrinti, ka jos sunelis valgo...papriekaistavo kad pirkom greit gendanti maista...mano akiniai jai atrode juokingi, auskarai baisus...jei isvaziuodavom kazkur, man priekaistaudavo kad velai griztam...netiko net tai kad ant vienos pagalves miegam...o kas baisiausia-rytais kai dar miegodavom nesdavo kava i lova blink.gif niu is pradziu buvo sokas man...gerai kad bent pasibelsdavo pries ieidama, spedavau apsirengti ax.gif
pasak jos as nieko nesugebedavau padaryti tinkamai...todel kai perskaiciau temos autores mintis, man susidare nuomone kad anyta galvoja kad ji nesugebes net vaikui tinkamu daiktu nupirkti...kiekvienas vertina is savo varpines...
o toms kurios patarineja gelbeti alkoholika vyra noreciau pasakyti, kad as nepateisinu savo motinos kad ji liko su mano tevu, jis visa gyvenima gere, nors jam megino padeti, dabar jam kepenu ciroze, daktarai nieko gero nezada, mano mama juo rupinasi, nors jos pacios sveikata slubuoja, o taip yra del tevo kaltes...as manau kad ji turejo ji palikti seniai, vadinkit mane besirde ar kaip norit...mano tevas liepe mamai darytis aborta kai ji suzinojo kad laukiasi manes...as neketinu jo gailetis kad jis mirsta dabar, pats kaltas...ir niekada nemeginsiu gelbeti alkoholiko, tik pats kaltas kad prasigere...kodel as neprasigeriau?netgi beveik nevartoju alkoholio, nors mano gyvenimas buvo sunkesnis nei daugumos alkoholiku...kazkas cia snekejo apie genus, kad vaikai gali prasigerti...nenusisnekekit...pacios privedat savo sunelius iki alkoholizmo su savo perdetu rupinimusi...
gal nelabai risliai isdesciau mintis, jei ka sorry 4u.gif
Atsakyti
Giciules anyta ryskiai nesupranta, kad jos sunelis uzaugo. Elgiasi su juo kaip su mazu vaiku, su marcia taip pat. Nepateisinu tokio elgesio, nesveikas ir tikrai ardantis seima. Jai reiketu aiskiai tiesiai sviesiai pasakyti, kad jus esate atskira seima ir patys susitvarkysit. Zinoma, jei vyras supranta reikala ir nera mamytes sunelis.
Atsakyti
blink.gif doh.gif nu man tai cia absurdas vyrui 28m tai motina kartu i lova gulasi doh.gif jau cia visai mamai stogas nuvaziaves, dar betruktu, kad ka darytu doh.gif doh.gif doh.gif pasakyciau as jai...uzaugo jau sunelis, laikas atsipeiketi.

Uzjauciu tave mergyt laikykis ir isrezk viska jai i akis, tegu biski susivokia doh.gif , net nupurte pagalvojus doh.gif
Atsakyti
Giciule, alkoholis - liga, kuo greičiau užsiimsit gydymu, tuo geriau.
Dėl pažadų: vyrai labai mėgsta žadėti, bet su ištesėjimais jiems sunkiau.
Pvz.: tau žadėjo, kad nebegers, kitai žadėjo, kad nebemuš, dar kitai, kad pas kitas nevaikščios...Ar ištesėjo? Viskas kartojasi...
Realiai pažiūrėk į problemą.

Pats anytos miegojimas su sūnumi nėra tokia jau didelė problema, matau, kad didesnių turite...

Nors, jei aš savo MB su anyta miegantį pamatyčiau, tai šokas būtų blink.gif
Tik vienu atveju suprasčiau - jei nebūtų buvę kitur kur miegoti...
Kitaip, jei yra bent dvi lovos, o jie dviese miega, tai, asmeniškai man, nenormalu ir plius amoralu.


Atsakyti
Labukas visoms, turiu tokią anytą, kuri niekaip nenukerpa bembagyslės ir šsivaizduoja, kad jos sūnus 37 metų, toooks jaunas ir nepatyrės (vemt norisi, net rašant). Mes vedę 6 metus dar apie 4 kartu gyvenom..žinokit kenčiau kokius 8 metus, iki to kol trūko kantrybė...anyta pakambino paklausti kaip vaikai, o prieš tai mes su vyru, kažko susizyzinę buvom ir ji kažkaip sužinojo, gal suprato nu vienu žodžiu..ji paskambina ir pradeda man aiškinti, kokie vyrai jautrūs, kaip juos mylėti reikia, kaip jie kaip vaikai, su jais švelniai, kitaip pakenkti psichikai gali..ir t.t ir panašiai..žinokit trūko kantrybė..ir 8 metus kauptas pasiutimas prasiveržė ..aš jai paaiškinau, kad du vaikus aš jau turiu, jei man reiks trečio žinau kaip pasidaryti ir pasigimdyti, kad vyras man reikalingas, kad pinigus į namus neštų, kad pasitarti su kuo būtų, kad vaikai tėvą turėtų, o prie visa ko aš sveika, man meilužis lovoj reikalingas..ir kad laikas pabaigt jį žindyt, o tai dantukai iškris...po to uošvienė 3 men nesikalbėjo..bet baigėsi..o šios temos herojai, galiu patarti siųsk tu ta vyra, kur toliau, jei jis supras kokia tu brangi ir kad jam tavęs reikia, ir pasidarys išvadas tai ir grįš ir proto imsis, ir nuo mamos papo pasitrauks..o jei ne tai ir ačiū dievui..
Atsakyti
QUOTE(Cuoliukė22 @ 2007 08 09, 23:46)
blink.gif  doh.gif  nu man tai cia absurdas vyrui 28m tai motina kartu i lova gulasi  doh.gif jau cia visai mamai stogas nuvaziaves, dar betruktu, kad ka darytu  doh.gif  doh.gif  doh.gif pasakyciau as jai...uzaugo jau sunelis, laikas atsipeiketi.

Uzjauciu tave mergyt laikykis ir isrezk viska jai i akis, tegu biski susivokia  doh.gif , net nupurte pagalvojus  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazke @ 2007 07 09, 22:58)
Labai tave užjaučiu dėl tokios anytos, nes tokia anytą raganą turiu  aš, ji jau baigė mano šeimą ardyti (nors mūsų dukrytei dar tik trys mėn), aš daugiau nebeturiu jėgų kovoti su ja, nes mano vyras ąsilas ir nieko nemato...
o tu laikykis, suprantu kaip sunku...




pas mane ta pati problema, kelis kartus jau buvau nuleidusi rankas ir pasidavusi, pavargusi kariauti ir nusprendusi skirtis. Niekaip nesuprantu, kaip vyrai nemato, ką išdarinėja mamytė??? Jei bandai kažką pakalbėti, stojasi piestu ir aiškina, kad aš viską išsigalvoju, o mama išvis nieko blogo nedaro. Nors būna akivaizdu, kad dar ir kaip daro. Kaip jiems atverti akis??? Gal kam pavyko???
Atsakyti
QUOTE(otnesakysiu @ 2011 03 20, 20:47)
pas mane ta pati problema, kelis kartus jau buvau nuleidusi rankas ir pasidavusi, pavargusi kariauti ir nusprendusi skirtis. Niekaip nesuprantu, kaip vyrai nemato, ką išdarinėja mamytė??? Jei bandai kažką pakalbėti, stojasi piestu ir aiškina, kad aš viską išsigalvoju, o mama išvis nieko blogo nedaro. Nors būna akivaizdu, kad dar ir kaip daro. Kaip jiems atverti akis??? Gal kam pavyko???



sveikos merginos, uzjauciu jus del anytu. baisu taip gyventi turbut butu. mano anyta visiskai nesikisa i mudvieju gyvenima, todel realiai nezinau, ka tenka patirti, tik galiu nuspeti ir pabandyti isivaizduoti, kaip yra baisu, kai anyta reguliuoja gyvenima, o vyrelis, mamytes sunelis, kaluso ka mamyte sako...turbut nera nieko baisaus...
laikykites merginos, istvermes jums
Atsakyti
QUOTE(astule5 @ 2011 03 20, 21:52)
sveikos merginos, uzjauciu jus del anytu. baisu taip gyventi turbut butu. mano anyta  visiskai nesikisa i mudvieju gyvenima, todel realiai nezinau, ka tenka patirti, tik galiu nuspeti ir pabandyti isivaizduoti, kaip yra baisu, kai anyta reguliuoja gyvenima, o vyrelis, mamytes sunelis, kaluso ka mamyte sako...turbut nera nieko baisaus...
laikykites merginos, istvermes jums




na, maniškis nepasakyčiau, kad mamyčiukas, bet kažkokiu būdu ji sugeba juo labai gražiai manipuliuoti. Nors...gal tai ir jau yra mayčiuko požymis.
Atsakyti
QUOTE(otnesakysiu @ 2011 03 21, 22:33)
na, maniškis nepasakyčiau, kad mamyčiukas, bet kažkokiu būdu ji sugeba juo labai gražiai manipuliuoti. Nors...gal tai ir jau yra mayčiuko požymis.

Kai jus dar nebuvot gimus? unsure.gif
P.S. Atsiprasau, jei ne i tema, tingiu skaityti, bet tai pirmas kiles klausimas kai paskaiciau temos pavadinima.
Atsakyti
QUOTE(Sinrina @ 2011 03 21, 15:37)
Kai jus dar nebuvot gimus? unsure.gif
P.S.  Atsiprasau, jei ne i tema, tingiu skaityti, bet tai pirmas kiles klausimas kai paskaiciau temos pavadinima.

O man klausimas kyla toks:jeigu tingit skaityt tema, tai kam komentuojat "i pievas" tik pavadinima perskaicius? doh.gif
Atsakyti