Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 04 15, 13:37)
na matai, kai pries nestuma vartojau 5 metus tas pacias, tai ir po nestumo tas pacias bandziau  mirksiukas.gif  ir patikek - skirtumas buvo akivaizdus, kad kazkas ne taip  doh.gif  salutiniu poveikiu milijonas atsirado, kai pries nestuma viskas buvo ciki...bet cia matyt organizmas po nestumo pasikeites, tik kaip nustatyti dabar kokie KT tiktu? ir kodel reomenduoji Janin?  g.gif

TAIP po gimdymo organizmas stipriai pasikeicia,gormonu pusiausvira pastoviai sviruoja, JANIN GYD.DAZNIAUSIAI SIULO TIEMS KURIE TURI SIEK TIEK PROBLEMELIU SU ODA,As pati kazkada geriau-veidas buvo fantastiskas,oda ....nereali.....tik kad kam reikalingas tas grozys jei po puses metu...noras wub.gif potrupuciuka mazeja....))))) blush2.gif (svelniai tariant).
TIK NEPAGALVOK KAT TAI TIK NUO JANINE,VISI vaistai taip veikia...
Todel as ir pasirinkau MIRENA, ten maziausias kiekis gormonu ir jie veikia tesiogiai o ne per visa organizma,aisku veido oda ne tokia ideali kaip buvo geriant JANINE,plaukai greiciau rebaluojasi,buna kad tie tepliojimai-nervoja doh.gif ,bet visa kita wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpatiaska: 15 balandžio 2008 - 23:55
QUOTE(viktorija1980 @ 2008 04 11, 13:01)
Kaip suprantu tu nesioji Mirena? ar patenkinta?  unsure.gif

Taip as nesioju mirena isidejau 20071202 ir esu laaabai patnekinta thumbup.gif

QUOTE(Catty @ 2008 04 14, 19:12)
Man taip pat tokios mintys buvo uzejusios, kai jau nusipirkau, bet idejo ir visiskai nesigailiu, na gal tik del to kad su oda problemos prasidejo.

O su oda visai jokiu problemu neturiu, pries nestuma gal buvo biski problematiska oda tarpais sausa tarpais riebi, bet po gimdymoir mirenos idejimo viskas susitvarke, odyte lygu lygi smile.gif
Atsakyti
as jau 1,5men. su mirena ,bet tik dabar atsirado didesnis noras valgyt doh.gif ir keleta dienu esu labai nervinga,kartais netgi visai be priezasties,bet tranku taip lyg butu kazi kas nutike doh.gif doh.gif ar kam nors taip buvo?o gal cia mirena niekuom deta? g.gif
Atsakyti
Labukas mergaites,prisijungiu prie jusu diskusijos smile.gif As isidejus 5 men.Pastoviai ispusta jauciuos ir prailgejo menesines,tepa iki 2 savaiciu,kazkaip uzkniso g.gif Sako,kad iki puses metu susitvarko...Kaip jums?Ar yra panasiu blogumu?
Atsakyti
QUOTE(liutuks @ 2008 04 16, 14:29)
as jau 1,5men. su mirena  ,bet tik dabar atsirado didesnis noras valgyt doh.gif ir keleta dienu esu labai nervinga,kartais netgi visai be priezasties,bet tranku taip lyg butu kazi kas nutike doh.gif  doh.gif ar kam nors taip buvo?o gal cia mirena niekuom deta? g.gif

BUNA IR MAN TAIP 4u.gif Per pusmeti turetu ta nuotaiku kaita susitvarkyti 4u.gif
Papildyta:
mirksiukas.gif
QUOTE(spokiukas @ 2008 04 16, 15:43)
Labukas mergaites,prisijungiu prie jusu diskusijos smile.gif As isidejus 5 men.Pastoviai ispusta jauciuos ir prailgejo menesines,tepa iki 2 savaiciu,kazkaip uzkniso g.gif Sako,kad iki puses metu susitvarko...Kaip jums?Ar yra panasiu blogumu?

AS kai isidejau 2 men pilvas buvo kai 5 men nescia,dabar praejo blush2.gif
ir pirmos 2 menesines buvo laabai ilgos,dabar irgi viskas susitvarke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 04 15, 23:53)
TAIP po gimdymo organizmas stipriai pasikeicia,gormonu pusiausvira pastoviai sviruoja, JANIN GYD.DAZNIAUSIAI SIULO TIEMS KURIE TURI SIEK TIEK PROBLEMELIU SU ODA,As pati kazkada geriau-veidas buvo fantastiskas,oda ....nereali.....tik kad kam reikalingas tas grozys jei po puses metu...noras wub.gif potrupuciuka mazeja....))))) blush2.gif (svelniai tariant).
TIK NEPAGALVOK KAT TAI TIK NUO JANINE,VISI vaistai taip veikia...
Todel as ir pasirinkau MIRENA, ten maziausias kiekis gormonu ir jie veikia tesiogiai o ne per visa organizma,aisku veido oda ne tokia ideali kaip buvo geriant JANINE,plaukai greiciau rebaluojasi,buna kad tie tepliojimai-nervoja doh.gif ,bet visa kita  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

nu tai kad nera tu problemu su oda tongue.gif jos atsirado tik tada kai pradejau gert logest'a po nestumo mirksiukas.gif uztat ir bijau, kad dauguma Kontraceptiku taip veiks mano oda, na bent jau kuri laika, kol organizmas susitvarkys..bet gal jis niekad nebebus toks koks buvo iki nestumo, tai ka - visa gyvenima su spuogais vaiksciot? unsure.gif
zodziu zodziu...daug abejoniu ir tiek...smagu, kad kazkam tiko, pavydziu siek tiek...

bet siandien dar isgirdau jog mirena visai neslopina ovuliacijos blink.gif ir tipo apvaisinimas imanomas ir implantacija netgi imanoma blink.gif doh.gif suprantu, kad cia tu islygu yra milijonas ir nebutinai tai atsitiks man, bet ziauriai neramu paliko..gerai, kad dar mmm nera, tai nereikia per diena apsispresti biggrin.gif galiu va su jumis padiskutuoti ir info pasirankioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 04 17, 22:03)
nu tai kad nera tu problemu su oda  tongue.gif  jos atsirado tik tada kai pradejau gert logest'a po nestumo  mirksiukas.gif  uztat ir bijau, kad dauguma Kontraceptiku taip veiks mano oda, na bent jau kuri laika, kol organizmas susitvarkys..bet gal jis niekad nebebus toks koks buvo iki nestumo, tai ka - visa gyvenima su spuogais vaiksciot?  unsure.gif
zodziu zodziu...daug abejoniu ir tiek...smagu, kad kazkam tiko, pavydziu siek tiek...

bet siandien dar isgirdau jog mirena visai neslopina ovuliacijos  blink.gif  ir tipo apvaisinimas imanomas ir implantacija netgi imanoma  blink.gif  doh.gif  suprantu, kad cia tu islygu yra milijonas ir nebutinai tai atsitiks man, bet ziauriai neramu paliko..gerai, kad dar mmm nera, tai nereikia per diena apsispresti  biggrin.gif  galiu va su jumis padiskutuoti ir info pasirankioti  ax.gif

VAT ir as geriau LOGEST,man jis netiko,padidejo svoris,buvo ir spuogu bet nedaug,
savijauta buvo nekokia,miego pastoviai norejau ,tai paskyre JANINE,kaip jau ir rasiau labai pagrazejo oda....po menesio vartojimo. thumbup.gif
o apie MIRENA GALIMA CIA PASKAITYTI
http://mirena.prisimink.lt/lt/mirena
O kas liecia salutinio poveiko,tai ju turi ir Mirena ir visi kontraceptikai,tai kad visi paprasti vaistai turi salutiniu poveikiu,net gi aspirinas.
O Bijoti salutiniu poveikiu manau beprasmiska blush2.gif Gyvenime daug kt.pavoingesniu sveikatai dalyku yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai naudojau žiedą 2 metus tai visą laiką jaučiau diskomfortą blush-anim-cl.gif ir svoris padidėjo,vakar buvau pas gydytoją padarė visus reikiamus tyrimus ir patarė MIRENĄ,o kažin svoris neaugs nuo jos? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(audriene @ 2008 04 18, 13:47)
Aš tai naudojau žiedą 2 metus tai visą laiką jaučiau diskomfortą  blush-anim-cl.gif ir svoris padidėjo,vakar buvau pas gydytoją padarė visus reikiamus tyrimus ir patarė MIRENĄ,o kažin svoris neaugs nuo jos? sad.gif

Bent jau man tai neauga, beja, daugumai kiek cia pasisake taip pat neauga, aiskus visada yra isimiu ax.gif
Atsakyti
Na tai reik tiketis kad viskas bus gerai
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti