Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gera būti mama!

Mano gimdymo istorija…

Turbūt reiktų pradėti nuo to kad mūsų grožis apsigyveno mamytės pilvelyje pirmąją vestuvių naktį. wub.gif Man šis ženklas daug tvirtesnis Dievo palaiminimas nei žiedų sumainymas…
Nuo pat pirmos akimirkos buvau įsitikinusi, kad nestuke.gif ir abu su vyru be proto džiaugiamės. Visas nėštumas mūsų naujoje šeimoje buvo pakylėtas, nors nesklandumų buvo daug- vaikelis sunkiai tvirtinosi, pirmus mėnesius labai pykino ir buvo liepta tik guleti, vėliau teko ir ligoninę aplankyti. Labai stiprią paramą gavau iš daktarytes ir jos sesutės, pas kurias lankiausi. Niekad man nebuvo sakoma kad man gręsia persileidimas (kaip kad man buvo išrėžta ligoninėje), tiesiog švelniai paaiškindavo koks svarbus man yra poilsis ir kaip svarbu yra kasdien glostyti savo pilvuką sunčiant pačias šilčiausias mintis...
Gimdymo terminas buvo nustatytas rugsėjo 24d.. todėl drąsiai prisiregistravau Supermamoj pas pačias pačiausias `06 rugsėjinukes. group.gif Bet mažoji visai nenorėjo atsisveikinti su šiltu savo namuku ir jau darėsi neramu... praėjus savaitėlei, jau atrodė kad niekad taip ir negimdysiu... išsiruošėm su vyru ramiai praleisti sekmadienį. Nuvažiavom prie Baltijos jūros pasivaikščiojom, aplankėm močiutę, o tada sumastėm kad būtų šaunu ir į pirtį pas tėvelius nulėkti... Visą dieną jutau kažkokius skausmukus, bet maniau kad tai paruošiamieji sąrėmiai. Kol vyras maudėsi pirtyje, sąrėmiai vis stiprėjo, o aš negalėjau aplinkiniams išsiduoti, nes būtų supanikavę. Davus vyrui ženklą susimetėm daiktelius ir išlekėm niekam nesakė i ligoninę.
Dieve, koks buvo šokas pamačius gimdymo palatą... wacko.gif ir kokios tik nesisuko mintys... norėjosi pabėgti kai niekas nematys... Buvo taip bloga, taip nemalonu. Visos procedūros tik dar labiau erzino. Vėmiau ir alpau ir protelis jau susisukti pradėjo. Galiausiai apsispendžiau epidūrui. Tada sekė ramus laukimo laikas. Labai sekėsi mums su daktarais- akušerė labai maloni ir švelni pasitaikė. Nors gimdyti sėkėsi tikrai sunkiai (padėti subėgo net kelios moteriškės), bet jokio skausmo jau nebepamenu.
Tuo metu kai ant pilvelio uždėjo man ta grožį... nesuvaldomai riedėjo ašaros... cray.gif o mūsų mažytė žiūrėjo tiesiai man į akis ir neverkė (kaip kad rodo filmuose), ji žiūrėjo savo juodom juodom akim... Nuo šitos akimirkos pasijutau lyg prožektorių šviesoje ir eičiau, tiksliau skrisčiau raudonu kilimu... Mane veža į palatą. Seselės kalbasi kaip vienos vyras vakar vėlai gryžo , kitos šuo batus apdirbo... O man atrodo kad visas koridorius nušviestas ryškia šviesa ir mes šiandien pakylėti aukščiau žemiškų rūpesčių... bis.gif ir kai naktį pramerkus akis pamačiau kad mano vyras bijo užmigti- saugo mus abi- vėl užliejo šilta jausmų banga. TAIP GERA BŪTI MAMA!!! thumbup.gif
Atsakyti
tikrai gera wub.gif
Atsakyti
NEPAPRASTAI GERA.... wub.gif wub.gif wub.gif SVEIKINU MAMYTE SU DUKRYTE,NA NEPAMIRSTU IR TAVELIO mirksiukas.gif SVEIKATUTES JUMS VISIEMS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 07 10, 12:29)
NEPAPRASTAI GERA.... wub.gif  wub.gif  wub.gif SVEIKINU MAMYTE SU DUKRYTE,NA NEPAMIRSTU IR TAVELIO mirksiukas.gif SVEIKATUTES JUMS VISIEMS 4u.gif

Labai grazus vaikiuko atejimas wub.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif ir linkiu sveikateles 4u.gif
Atsakyti

vajej kaip šiluma užlieja wub.gif

aukit laimingi 4u.gif
Atsakyti
nuostabu ir tiek... wub.gif
Atsakyti
Sveikinu jus labiausiai nuostabiausiai ir linkiu dar daug daug vaikuciu 4u.gif
Atsakyti
vaje kaip grazu ax.gif

user posted image

Atsakyti
aciu mergytes ax.gif va jums po baliona uz gerus zodzius 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(InGridutia @ 2007 07 10, 14:27)
Sveikinu jus labiausiai nuostabiausiai ir linkiu dar daug daug vaikuciu  4u.gif

va sitas palikejimas man laaaabai patiko. kad taip Dievuliui tiesiai i ausi mirksiukas.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
labai labai nuostabi istorija,net asarytes nubego beskaitant 4u.gif
Atsakyti
Graži istorija, gera skaityti tokią ramią ir gražią istoriją. Būkit laimingi.
Atsakyti