Išlipom ir iš to karščio vos nenumirom

Iškart nuėjom į stotį, parašiau Šaltmėtei sms'ą, kad mes jau vietoj, jau laukiam

Žiūrinėjam siuvenyrus, pasigriebėm kažkokių žemėlapių... ir Šaltmėtė atrašo, kad ji dar ne namie... nu ką, einam patys miesto ieškot
Pažiūrim žemėlapy, kad reikia eit į kalną, tada dešinėn ir visą laiką nuo kalno, kol nepamatysim nuostabaus vaizdo... nuo apžvalgos aikštelės parašau Šaltmėtei sms, kad aš su kepuraite, ant kurios Kanapė nupiešta, o ji atrašo irgi kaip ją atpažint... Sutariam prie vienos kavinės kažkokios cafe Du Lac, ar kaip ten, susitikt, ir nusileidžiam iki tos vietos.... Ateina Šaltmėtė:
- Šaltmėtė

- Makalius

- Makaliaus teta

Nu tai ką - ekskursiją prasideda

pavaikštom po uostą, tada palei jūrą iki paplūdimio.... Nuveda dar mus į vieną GYROS parduotuvėlę, nusiperkam po Gyros už 2 eurus, Šaltmėtė neperka (a kodiel

), nueinam, prisėdam ant suoliuko, suvalgom.... pavaikštom dar po miestą ir susipažįstam su saldumynais
Tada susirandam kavinę, kur galima pavėsy pasėdėt ("Molo" berods, pavadinimas, ane? ) ir Makalius užsimano paragaut Frappe

Teta su Šaltmėte užsisako po Frappe, aš lyg ir Fredochinno, ane? Ar tai tiesiog Fredo...dabar nebepamenu... Žodžiu tetai per stipru, man per silpna ir mes apsikeičiam, labai skanu

Pasėdim kavinėj, atiduodam Šaltmėtei lauktuves, kaip nekeista, labiausiai apsidžiaugiama žurnalais

Jai jau laikas į parduotuvę, mums laikas pasivaikščiot po miestą, tai trumpam išsiskiriam ir susitariam kada susitinkam.
O kolkas - ekskursija po miestą savarankiškai -

Papildyta:Šita foto išvis nerealiai gavosi

Žodžiu, vaikčiojom, apžiūrinėjom siuvenyrus, pasėdėjom ant suoliuko, pažiūrėjom į ežerą su gulbėm... labai nuostaų įspūdį paliko šis miestas, laaabai patiko

Nesulaukiam Šaltmėtės "majako", jau pradedu pergyvent gal kas negerai, žiū į priešpaskutinį autobusą nebespėsim... gaunam sms'ą, kad truputį vėluos, susitinkam stoty.... nueinam iki stoties, atvažiuoja Šaltmėtė jau su lauktuvėm rankose ir mano Czech Airlines maišeliu mylimiausiu
- Čia special for Makalius (baklava, mmmmm kokia ji buvo skani, per dvi dienas suvalgėm tik, nors galėjau per vieną, ale kad netilpo jau

net savim nusistebėjau

)
- O čia Makaliaus tetai

alyvuogių aliejus

mano teta išvis kai tų alyvuogių aliejų mėgėja tai buvo super lauktuvės, mes visad parsivežam aliejaus, ir iš Tuniso pernai parsivežėm

(tik koks ten aliejus? Skonis visai kitoks nei parduotuvinio, bet gerąja puse - mano mamai labai patiko ir tetai, jau tuštėja tas butelis kaip nežinau kas

ant butelio neužrašyta virgin ar ne virgin, tai nežinom koks aliejus

bet ne tame esmė..)
Laiko iki paskutinio autobuso dar daug, nueinam prie jūros dar pasižvalgyt, pafotkint, velnias, vis dėlto išėjo nuotrauka viena

O čia paplūdimys: