Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

QUOTE(Burka @ 2007 08 03, 09:23)
Niu,labai man krito i aki sitokia
user posted image

Nu visai nieko bigsmile.gif tik gal tikrai tos lentynos viršuj gal nelabai reikalingos,arba užtektų bent vienos g.gif nes nei ką ten padoraus įdėsi nei ką,ir dulkes ne iš patogiųjų valyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2007 08 03, 10:32)
Nu visai nieko bigsmile.gif tik gal tikrai tos lentynos viršuj gal nelabai reikalingos,arba užtektų bent vienos g.gif nes nei ką ten padoraus įdėsi nei ką,ir dulkes ne iš patogiųjų valyti g.gif

lentynos kaip užbaigimas virtuvės šiaip gerai atrodo, jei nori, kad gražu būtų tai ir dulkes teks valyt biggrin.gif Šiaip man spalvos gražiai suderintos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2007 08 03, 10:14)
lentynos kaip užbaigimas virtuvės šiaip gerai atrodo, jei nori, kad gražu būtų tai ir dulkes teks valyt  biggrin.gif  Šiaip man spalvos gražiai suderintos  ax.gif

Tai tra paskutinė lentyna suprantu -užbaigimas bigsmile.gif tada tos vidury spintelių nereikia bigsmile.gif nuo dulkių aišku kad nepabėgsim,bet kam dar daugiau visokių skylių,angų įsitaisyti joms kauptis ax.gif juk virtuvė turi mum tarnauti,o ne mes jai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peledziuke @ 2007 08 02, 15:14)
wub.gif  wub.gif  wub.gif Pati pati pati  thumbup.gif O kaip vadinasi sita plokste? g.gif

durelės tai medinės pas mus, o plokštės pavadinimo nežinau unsure.gif , pati šviesiausia, ale pušis ar beržas biggrin.gif , kažkokie skaičiukai buvo g.gif g.gif

QUOTE(Burka @ 2007 08 03, 09:23)
Ale kazkaip galvoju ar praktiska,kad virsuj ta lentyna g.gif vis tiek ten nieko nelaikysi,tik dulkiu valymas g.gif pas Lietuvos saulele panasu virsuj lyg,labai laukciau atsiliepimu ax.gif

Man tą viršų nesenai pakabino tik, nors visa kita senai veikia ir naudojama, tai nieko ir nepakomentuosiu, nu vyras žadėjo ten pats siurbt, matysim, kaip bus biggrin.gif , dar nereikėjo smile.gif , bet ji pas mus tikrai aukščiau nei tavo pavyzdyje ir ant jos nieko nepadėsi, ten tiesiog įmontuotas apšvietimas 4u.gif
Atsakyti
SoJa, norejau taves paklausti apie akmes mases stalvirsi, nes skaiciau, kad pas tave jis bus. Koki darai?( ta prasme coriana, kristalana, ar ....)Kur? Ir kokie jo pliusai?? As niekaip neapsisprendziu, ar daryt.Buciau laabai dekinga uz info!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(donatada @ 2007 08 03, 14:16)
SoJa, norejau taves paklausti apie akmes mases stalvirsi, nes skaiciau, kad pas tave jis bus. Koki darai?( ta prasme coriana, kristalana, ar ....)Kur? Ir kokie jo pliusai?? As niekaip neapsisprendziu, ar daryt.Buciau laabai dekinga uz info!! 4u.gif

Mes imsim iš Baltijos marmuro. Kiek supratau ten tas bėginis metras kainuoja apie 600 Lt. jeigu ten yra didesnių priemaišų tai dar + 5 proc. pabrangimas.
Coriano pats pigiausias jau 900 Lt. Vidutinis apie 1300 Lt. čia taip dizainerė sakė, aš daugiau ir nesigilinau.
Pliusai tai nežinau ar čia visiems tie pliusai bus tokie kaip man blush2.gif Man nepatinka laminuoti stalviršiai, nu negražūs jie ir viskas, nors ir radom viens prie vieno atitinkantį mūsų plyteles laminuotą, bet vis tiek pasirinkom akmens masės, nors ir ne idealiai atitinkantį spalvinę gamą. Man patinka, kad išlies kartu ir kriauklę, nereikės pirkti kriauklės (pasidomėjom tai apie 2000 kainuoja iš apačios tvirtinama doh.gif ) Nebus jokių iškyšulių prie kriauklės, tiesiog lygiai nubrauksim nešvarumus į kriauklę. Kadangi nusprendėm po žaliuze šalia kriauklės slėpti indų džiokyklę, tai akmens masės stalviršyje mums pasiūlė išfrezuoti griovelius tiesiai į kriauklę. Jei rinktumėmės laminuotą tai reikėtų ar dar vienos kriauklės, arba dėti kokį padėklėlį.
Ir daug kas sako: "Neišlaidausiu akmens stalviršiui, geriau kas kelis metus pakeisiu laminuotą" o aš tai prieš visokius keitimus schmoll.gif Nu nežinau kaip kitoms, bet man vos tik kažką padarė vienas meistras, tai jau kitas atėjęs knisa smegenis, kad blogai, kad kažkas ne taip ir pan. Tai man labai svarbu, kad daiktas tarnautų ilgai ir nereikėtų bendrauti su jokiais meistrais ax.gif
Atsakyti
As 100% sutinku su SoJa. Del to ir as galvoju moketi brangiau. Tik man idomu kaip ten su karstais puodais? O jus issrinko ka butent( ar lieta granita, ar dura stone)? as kiek suprantu tai jie truputeli visi skiriasi, man noretusi to kuris yra labiausiai atsparus visokiems mechaniniams poveikiams, demems, karsciui. Ka jums dizainere patare? Ir ar jus patys uzsisakinejant, ar uzsako ta firma, kuri baldus daro?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 08 03, 09:21)
o beto dar man tos viršutinės spintelės tai kaip iš sovietinių laikų. Tada gi buvo tokios ir tik tokios, dabar kai jau yra normalus pasirinkimas, aš tokių jau nesirinkčiau  blush2.gif

o kodel sovietiniu, gal tik platesnes daryciau, o pasivarcius kai darbus tai dabar kaip tik tokios spinteles, kuo maziau stiklo arba visai be ir visos vienodos kabinamos ... o ka turi omenyje normalus pasirinkimas?
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2007 08 03, 11:53)
Tai tra paskutinė lentyna suprantu -užbaigimas bigsmile.gif tada tos vidury spintelių nereikia bigsmile.gif nuo dulkių aišku kad nepabėgsim,bet kam dar daugiau visokių skylių,angų įsitaisyti joms kauptis ax.gif juk virtuvė turi mum tarnauti,o ne mes jai biggrin.gif

čia jau skonio reikalas ta lentyna biggrin.gif Jei man jos būtinai reikėtų tai netingėčiau ir valyt biggrin.gif

O tie akmens masės stalviršiai tai vieną minusą girdėjau, kad pjaustant kokią mėsa, jei kraujo ant stalviršio papuola, tai jis įsigeria ir neatsivalo unsure.gif

Kiek čia teisybės nežinau, sakau ką girdėjau
Atsakyti
Tai ant akmens mases stalvirsio pjaustyti negalima. isigert niekas neisigeria, aisku isskyrus chemines medziagas. schmoll.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti