QUOTE(donatada @ 2007 08 03, 14:16)
SoJa, norejau taves paklausti apie akmes mases stalvirsi, nes skaiciau, kad pas tave jis bus. Koki darai?( ta prasme coriana, kristalana, ar ....)Kur? Ir kokie jo pliusai?? As niekaip neapsisprendziu, ar daryt.Buciau laabai dekinga uz info!!
Mes imsim iš Baltijos marmuro. Kiek supratau ten tas bėginis metras kainuoja apie 600 Lt. jeigu ten yra didesnių priemaišų tai dar + 5 proc. pabrangimas.
Coriano pats pigiausias jau 900 Lt. Vidutinis apie 1300 Lt. čia taip dizainerė sakė, aš daugiau ir nesigilinau.
Pliusai tai nežinau ar čia visiems tie pliusai bus tokie kaip man

Man nepatinka laminuoti stalviršiai, nu negražūs jie ir viskas, nors ir radom viens prie vieno atitinkantį mūsų plyteles laminuotą, bet vis tiek pasirinkom akmens masės, nors ir ne idealiai atitinkantį spalvinę gamą. Man patinka, kad išlies kartu ir kriauklę, nereikės pirkti kriauklės (pasidomėjom tai apie 2000 kainuoja iš apačios tvirtinama

) Nebus jokių iškyšulių prie kriauklės, tiesiog lygiai nubrauksim nešvarumus į kriauklę. Kadangi nusprendėm po žaliuze šalia kriauklės slėpti indų džiokyklę, tai akmens masės stalviršyje mums pasiūlė išfrezuoti griovelius tiesiai į kriauklę. Jei rinktumėmės laminuotą tai reikėtų ar dar vienos kriauklės, arba dėti kokį padėklėlį.
Ir daug kas sako: "Neišlaidausiu akmens stalviršiui, geriau kas kelis metus pakeisiu laminuotą" o aš tai prieš visokius keitimus

Nu nežinau kaip kitoms, bet man vos tik kažką padarė vienas meistras, tai jau kitas atėjęs knisa smegenis, kad blogai, kad kažkas ne taip ir pan. Tai man labai svarbu, kad daiktas tarnautų ilgai ir nereikėtų bendrauti su jokiais meistrais