Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero dizaineriai

[quote=kravciukaite,2007 01 25, 11:36]
[quote=voveriena,2007 01 11, 10:43]
As -architekte, bet jei ja nebuciau, niekad nesamdyciau interjero dizainerio. ax.gif Mano manymu -vidaus erdve-labai subtilus reikalas, nenoreciau, kad man kas aiskintu, kokios turetu buti sienos, mat taip madinga ar skoninga smile.gif . Svarbiausia, kad zmogus ten gerai jaustusi, o gal kazkas gerai jauciasi salia geltonu sienu ir kristolinio sviestuvo bigsmile.gif . Na nebent zmogus namus isirengineja ne sau, o draugam pasirodyt biggrin.gif .
Aisku, aptart kokias nors interjero naujoves, subtilybes su dizaineriu niekad neprosal, bet juk jaukiausi namai tie, kuriuose jauciasi individuali kuryba, atsispindi gyventoju skonis, pomegiai ar net gyvenimo filosofija smile.gif
[b]Papildyta:[/b
Ir as isiterpsiu, kai as kuriu darba-isklausau ka klientas nori,- paprasciausiai paprasai kuo daugiau apie save papasakot,poreikius issakyt,ka jie planuoja tam kambary nuveikt ir t.t ,isgirst to kas yra nepasakyta ir tai interpretuoti i galutini darba.Tuomet reik paklaust kas yra mada-kiekvienam yra skirtingai.Siandien tas madoj ,rytoj-kazkas kita.Mano nuomone dizainieris-sudeda visas zmogaus svajones,mintys ir sukuria tai ko klientas pageidauja.Plius kiekvienas dizainieris turi savo skirtinga sugebejima-vienas bus labai gerai su spalvom,kitas-bus su paciu dizainu.Mes naudojam daug nuotraukyciu,breziniu -vyksta pastoviai pokalbiai,ir is ju matai ar linksti i teisinga puse. 4u.gif
[/quote]
Net kai klientas pasako jis nori sakykim geltonos spalvos,dizainiere gali but kitoki atspalvi geltonos supras,ir tai vel yra butina issiaiskint iki detalumo,kad butu snekama apie ta pacia spalva
Atsakyti
taip tam ir reikalingas dizaineris. Nes visi gali svajot, fantazuot ir panasiai, bet igyvendinti savo svajones realybej padetu dizaineris ar architektas. bet cia irgi gincytinas dalykas. As zinojau ko noriu, ir kaip turetu atrodty. O dizaineris man padare tik techninius dalykus, ir dave laabi daug geru ideju ir paatrimu, bet visa kita nuo spalvu iki baldu as kuriau ir prikau pati.
Bet yra tokiu zmoniu kurie turi nulis fantazijos, tai jiems ir padaro nuo a iki z, ir jie buna laaaaaaaabai patenkinti, nes jei padarytu patys butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 01 25, 12:31)
taip tam ir reikalingas dizaineris. Nes visi gali svajot, fantazuot ir panasiai, bet igyvendinti savo svajones realybej padetu dizaineris ar architektas. bet cia irgi gincytinas dalykas. As zinojau ko noriu, ir kaip turetu atrodty. O dizaineris man padare tik techninius dalykus, ir dave laabi daug geru ideju ir paatrimu, bet visa kita nuo spalvu iki baldu as kuriau ir prikau pati.
Bet yra tokiu zmoniu kurie turi nulis fantazijos, tai jiems ir padaro nuo a iki z, ir jie buna laaaaaaaabai patenkinti, nes jei padarytu patys butu  doh.gif

Taip tai ir yra dizainierio-architecto darbas padaryt ko klientas nori ir techniniai breziniai ir pasakyt ten galima irengt,negalima,rasti iseity,nes pats zmogeliukas kartais kas buna labai akivaizdu paprasciausiai nepastebi ar net nepagalvoji apie tai.. rolleyes.gif Lygiai tas pats apie spalvas,stiliu -kartais ta isrinkta spalva ar modelis nesiderina prie dizaino,bet keliais tonais pakelt ar nuleist ,ar forma pakeist ir gaunas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(drexxas @ 2007 01 15, 15:07)
Darėm remontą. Balkono saskaita didinom kambarius ir pan. Tikrai nesigailim. Nebrangininkė ir labai maloniai bendrauja. Patikėkit, ji davė tiek minčių ir pasiūlymų, kad patys tikrai to nesugalvotume. Aš  už dizainerio paslaugas. Aišku tai kainuoja, bet atsiperka namų jaukumu, praktiškumu. Jei kam reikia koordinačių tai rašykit į Až.

Labas,

Esu maciusi tokius namus, puikiausias sprendimas bute! todel labai idomu, kiek kainuoja tokio dizainerio paslaugos. Ar galima gauti kontaktus?

Atsakyti
na as vizija savo naujuju namu tai turiu, bet reikia prifesionalo , kad padetu su sienu griovimais, vonios isdestymu ir irgi sienu griovimais, vamzdynais, kaip geraiu ka padaryti. Kambariuose eina vamzdziai nuo radiatoriu iki lubu, ir ka su jais daryt?
tai va reikalingas architektas tik tokiem reikalam. na dar virtuve kad suprojektuotu.
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 01 31, 13:47)
na as vizija savo naujuju namu tai turiu, bet reikia prifesionalo , kad padetu su sienu griovimais, vonios isdestymu ir irgi sienu griovimais, vamzdynais, kaip geraiu ka padaryti. Kambariuose eina vamzdziai nuo radiatoriu iki lubu, ir ka su jais daryt?
tai va reikalingas architektas tik tokiem reikalam. na dar virtuve kad suprojektuotu.

vamzdzius galima paslepti sienose, jei pasirinksit gera santechnika.
juos tiesiog nupjauna ir per kazkokia jungti pasuka i siena, sienoje ispjauna nisa ir ileidzia nauja vamzdi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drexxas @ 2007 01 15, 15:07)
Darėm remontą. Balkono saskaita didinom kambarius ir pan. Tikrai nesigailim. Nebrangininkė ir labai maloniai bendrauja. Patikėkit, ji davė tiek minčių ir pasiūlymų, kad patys tikrai to nesugalvotume. Aš  už dizainerio paslaugas. Aišku tai kainuoja, bet atsiperka namų jaukumu, praktiškumu. Jei kam reikia koordinačių tai rašykit į Až.

Labai jau daug až rašyt tenka. doh.gif Kad daugiau netektų to daryti. Koordinatės +37067834437 Silva. Dirba ir Kaune ir Vilniuje ir tt.
Atsakyti
+37061113521..... Rokas

Brangus, bet to vertas ax.gif is musu senamiescio butelio padare tokias erdves...
Atsakyti
QUOTE(Shuttle @ 2007 02 07, 23:51)
+37061113521..... Rokas

Brangus, bet to vertas ax.gif  is musu senamiescio butelio padare tokias erdves...

Gal butu galima pamatyti nuotraukas ir koks tas brangumas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 08, 14:44)
Gal butu galima pamatyti nuotraukas ir koks tas brangumas? 4u.gif

O kaip cia jas sudeti.... nieko nesuprantu....
Nesu blondine, bet man cia neaisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shuttle @ 2007 02 08, 14:28)
O kaip cia jas sudeti.... nieko nesuprantu....
Nesu blondine, bet man cia neaisku 4u.gif

susirask apie tai prie dazniausiai uzduodamu klausimu
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2007 01 15, 19:46)
siaip as irgi mieli pabuciau savo namams dizainere, taciau reikia pripazinti, kad gal tik spalvas galeciau derinti  doh.gif 

Sveikos mergaites, as pritariu Speigei, kad visos noretume buti dizaineremis.. taciau yra dalyku, kurie paprastiems mirtingiesiems smile.gif net i galva nesautu(na nebent jei remontuoja jau 5 buta), o dizaineriams - tai kasdienis darbas..ir apskritai, kad galbut ne visos turi skoni ir galbut ne viskas kas grazu zurnaluose tinka tavo namams.. Mes isirenginejome buta ir is pradziu norejau samdyti dizinerius, bet susidureme su paprasta problemele - dizaineriai, kurie turi varda, turi ir atitinkama kaina, o tuo paciu ir savo susiformavusi stiliu. Todel ziurint tarkim i dvieju dizaineriu darbus jau galima aiskiai atskirti kurie, kurio.. taigi, musu su vyru sitas variantas netenkino..nes nenorejome, kad kazkas isirenginetu 20-us namus sau, norejome, kad bent minimaliai paisytu musu nuomones.. O tokiu atveju reikia ieskotis pradedanciuju..o tokie zmogeliukai nors ir su dideliu potencialu, nelabai kur reiskiasi.. verysad.gif ir lieka seselyje.. Todel nenorint rinktis pirmo varianto ir nerandant antrojo..teko tvarkytis paciai blush2.gif ax.gif o dar kaip tik galimybes buvo gilintis i visus tuos reikalus, nes tuo metu nedirbau ir nenoriu girtis, taciau visai thumbup.gif pavyko.. Dabar padedu isirengti butus 2 draugem ir ka gali zinot smile.gif gal tai ne pabaiga biggrin.gif tongue.gif Todel drasiau..jei kas jauciat, kad sugebesit pacios..knygas i pagalba - teorines zinios visada padeda igyvendint praktinius sumanymus mirksiukas.gif arba ju atsisakyti.. biggrin.gif
Atsakyti