Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero dizaineriai

QUOTE(b_i_k @ 2007 02 15, 12:34)
Reiktų gal kokią temą užvest apie tai... Kad žmonės suprastų apie tai bent kažką. O ir patys pasidalintumėm patirtim, nuomonėm ir pan...

Bent jau aš pati labiau linkusi prie Artlantis ir ArchiCAD programų... Su 3DMax'u dar neteko dirbt... Reiktų kada pasitobulint.
Su kokiomis programomis dažniausiai dirbate mielieji dizaineriai ir architektai?

as tai galvoju, kad reiketu susikurti tema dizaineriams, architektams atskira, o tai cia jau mes nukrypom i lankas blush2.gif toli nuo temos ax.gif
as dirbu su AutoCad'u, bet labai noreciau pramokti kokia vizualizacijom paprastesne programa tik kad neturiu laiko doh.gif pas mane darbe tai yra architectural desktop su Viz'u ir niekaip neprisedu pasimokyti blush2.gif o labai noriu, gal per mazai noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 02 15, 11:43)
renderis - kompiuterinis vaizdas, ne nuotrauka, itariu, kad dauguma pagalvojot, kad ten nuotrauka  hihihi.gif
friends.gif

ne as ne visai fool.gif tik zodzio nezinojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 02 15, 13:52)
as tai galvoju, kad reiketu susikurti tema dizaineriams, architektams atskira, o tai cia jau mes nukrypom i lankas  blush2.gif  toli nuo temos  ax.gif
as dirbu su AutoCad'u, bet labai noreciau pramokti kokia vizualizacijom paprastesne programa tik kad neturiu laiko  doh.gif  pas mane darbe tai yra architectural desktop su Viz'u ir niekaip neprisedu pasimokyti  blush2.gif  o labai noriu, gal per mazai noriu  blush2.gif

aha, kurk Forma, nes man visa laika vis noris ka nors ne i tema parasyti biggrin.gif . kas cia tau +- viena tema biggrin.gif. as tai negaliu, as KTU dizaina baigiau ten: matematika+chemija+fizika+automatika+mechanika = dizaineris lotuliukas.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indra*: 15 vasario 2007 - 13:54
QUOTE(indra* @ 2007 02 15, 14:20)
aha, kurk Forma, nes man visa laika vis noris ka nors ne i tema parasyti biggrin.gif . kas cia tau +- viena tema biggrin.gif. as tai negaliu, as KTU dizaina baigiau ten: matematika+chemija+fizika+automatika+mechanika = dizaineris  lotuliukas.gif.

sukuriau biggrin.gif

diskutuok ir viskas bus i tema ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ideja @ 2007 02 15, 09:30)
Sveikos rolleyes.gif
Miela Abonimentiene, labai atsiprašau, kad užgavau Jusu gilias Lietuviškas šaknis,
Malonu kad atsiranda tokių žmonių, kurie patys apsiima išsitaisyti ne tik savo, bet ir kitų klaidas. Turėsiu galvoje, kad ateityje čia reikėtų elgtis mandagiau su Mūsų Lietuviška rašysena.

atsiprašau 4u.gif jei čia taip jau svarbu..

doh.gif 'kuris SM postus vadina anekdotais' - atsiprašau, kuri..darau tiktai prielaida, bet jei laikysite savo post'us teisingais 110%, galite prisitaikyt ir sekančią savo frazę : ' tačiau dažnai pasitikėjimas išsigimsta' - turbūt dauguma Lietuvių save laiko tokiais nepralenkiamais, kad Jų post'ai net ir negali būti taisomi, ar tuo labiau kritikuojami.
Į kritiką taip pat reikia žvelgti su kritika.

Bet kiekvienam savo.. biggrin.gif

'O del mokslu irgi dar gerai,kad Lietuvoj mano ar nenusimano  sneka,tai reik -dziaugtis, kad tik sneka..,o pas mus is vis nieko-pasake tema ir tavo reikalas..atnesi darba...' - teisingai, universitetas yra tam, kad jame mokytumeisi,  ne š..maltum 4+2 metus ir paskui skųstumeis, kaip sunku Lietuvoj darba gaut, reik važiuot dirbt į užsienį, nes Lietuvoj atlyginimai maži...oi, joi joi..smagu, kad toki žmogeliukai išvyksta, tai nereikia su jais nuotaikos gadintis, a tai kai pradedi klausytis, kaip jiems blogai, tai ir paciai bloga pasidaro..

Forma - smagu, kad bent kas suprato kam buvo skirtas post'as. friends.gif

biggrin.gif Idea, jei nori kazka paryskinti, reikia visas raides 'capsinti', arba kitaip ryškinti (bold'ais ir pan.), nes čia ne literatūriniai nugrybavimai, o paprasti sakiniai, žodžiai ne vardai ar vietovardžiai,- 'lietuviška' reikia rašyti iš mažosios raidės tongue.gif
Ir aš Abonentienė cool.gif

O jei ką supa bloga aplinka, reikia ieškoti kitos, aš asmeniškai mokausi ten kur NORIU, dirbu TEN KUR NORIU, uždirbu taip pat KIEK NORIU biggrin.gif (norėčiau mažiau, - mažiau dirbčiau, norėčiau daugiau, - atvirkščiai).

Man taip pat nepatinka kai žmonės plaukia pasroviui ir verkia,- aš bakalaurą turiu biggrin.gif

Kaip pasiklosi, taip išsimiegosi biggrin.gif Aišku, sekasi gyvenime ne visada taip kaip planuoji, bet argi tai bėda? (planai žlunga, kad gimti naujiems) smile.gif

Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

patinka man sitas forumas, maniau cie chebreete dizaineriu iesko, tikisi sulaukti patarimu, o cia kazkokoki abonentai, abonimentai ...ateina pasigirti, kaip jiems gerai sekas - galiu ir as pasidziaugt, kad man gerai sekas, bet nuo to sita tema skaitantiems nepasidarys ney geriau, ney blgiau, tik gal susiparins skaitydami/tusciai svaistydami savo laika.. taip ir nesupratau, kokiu tixlu buvo tavo post'as , kuriame isdejai mane del lietuviu kalbos, paskui pastarasis..na..svarbu kad visi cia supranta, kad tau gerai sekas, ir Tu darai tai ka nori..tik klausimas vienas..KODEL NEPASAKAI NIEKO PROTINGO? A, TURBUT NENORI, NES JEI NORETUM, PASAKYTUM, IR GALBUT KAZKA ZMONEM REKOMENDUOTUM, jei vis dar gerai pamenu, tema lyg ir dizaineriai..

bet aishku, lietuvei, kuriai truksta savirealizacijos, labai smagu ateiti y foruma ir siaip pablevyzgavoti neturint ka veikt=) mat tai 'lygis' - beveik kaip debiliskoj ezio reklamoj..

Keista sy post'a radau google, beieshkodama info apie dizainerius ir darbus, vat taip ir gavos, kad turbut pasakiau savo nuomone ten, kur ji isvis mazai kam rupi, nes cia nors ir tema apie dizainerius (galbut galima butu viena kita rekomenduot arba bent jau isgirst ka kiti rekomenduoja), bet per kaikuriuos dalyvius ir ju blevyzgas jokios info neina rast, 99%proc post'u skiedalai ne y tema..na, faina, bet stai atsiskleidzia ir forumo silpnoji vieta - raso tas, kas turi daug laisvo laiko(kitaip tariant neturika veikti)..

tingiu klaviatura maigyt..einu geriau y lova..
Papildyta:
atsiprasau forumo dalyviu uz flood'a ir zargonybes blush2.gif

mirksiukas.gif galbut kai kam tai bus dar viens kabliukas..

Laboo..
Atsakyti
QUOTE(ideja @ 2007 02 15, 22:00)

bet aishku, lietuvei, kuriai truksta savirealizacijos, labai smagu ateiti y foruma ir siaip pablevyzgavoti neturint ka veikt=) mat tai 'lygis' - beveik kaip debiliskoj ezio reklamoj..

Keista sy post'a radau google, beieshkodama info apie dizainerius ir darbus, vat taip ir gavos, kad turbut pasakiau savo nuomone ten, kur ji isvis mazai kam rupi,  bet per kaikuriuos dalyvius ir ju blevyzgas jokios info neina rast, 99%proc post'u skiedalai ne y tema..na, faina, bet stai atsiskleidzia ir forumo silpnoji vieta - raso tas, kas turi daug laisvo laiko(kitaip tariant neturika veikti)..

Na mergaites jau jus pyktis labai pradedate doh.gif

Na Ideja tu daug kur graziai, protingai parasei, na as neturejau ka protingo atsakyti blush2.gif tai tylejau ax.gif ir skaiciau.

Taciau dabar jau gaunasi, kad ne tik kiti, bet ir tu jau pati nusileidai iki musu lygio ir pradejai blevyzgavoti. Na nedaryk tada savo lygio kaip toj ezio reklamoj:4u:

Ieskojai apie dizainerius cia, radai geros informacijos tik 1%, tai galima daugiau ir negaisti brangaus laiko musu kvailoms diskusijoms. g.gif

Be to forumas didelis, daug kas raso, na nemanau kad tie kas turi laisvo laiko ir raso, tai vien tik skiedalus. biggrin.gif

Gal kaip tik zmones turintys daug laiko cia diskutuoti, tai kaip tik forumo stiprioji vieta biggrin.gif
Atsakyti

Idea, na, ir nusiblevyzgojai mastau.gif Rodos, kaip ir apie tą patį kalbėjom, bet deja, klydau,
tad netepk kitų, kuo pats kvepi.

Isterikuok su savo šeimyna bye1.gif
Papildyta:
Pirmas vaikas:
dar enturiu biggrin.gif

chebreete, tu, chebreete
Atsakyti
Na, nereikia taip piktai bartis 4u.gif

Idea, na taip, forumas- ne enciklopedija, labai daug reikia perskaityti , kol surenki sau naudingą informaciją blink.gif

Mes visos (visi) padarom klaidų 4u.gif
Abonentiene, "kad" su bendratim nerašom :
"...planai žlunga, kad gimti naujiems..." ax.gif
Taip kad ...

Gal ir aš stiliaus ir rašybos klaidų privėliau, bet gi ne apie tai mes 4u.gif

Pasistengsiu daugiau 'ne į temą' nerašyti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muli@: 16 vasario 2007 - 12:12
Aga,- "tam, kad gimtų nauji" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 02 16, 19:46)
Aga,- "tam, kad gimtų nauji"  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Štai ponios mes ne tik dizainą išmanom o ir lietuvių kalbą+ dar kitus reikaliukus ir moksliukus thumbup.gif
tokių kaip mes eruditų jaučiu ir Amerikei nerastumem thumbup.gif
tikrai nieko neužgaulioju, tik mus visas pagiriu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti