QUOTE(ideja @ 2007 02 15, 09:30)
Sveikos
Miela Abonimentiene, labai atsiprašau, kad užgavau Jusu gilias Lietuviškas šaknis,
Malonu kad atsiranda tokių žmonių, kurie patys apsiima išsitaisyti ne tik savo, bet ir kitų klaidas. Turėsiu galvoje, kad ateityje čia reikėtų elgtis mandagiau su Mūsų Lietuviška rašysena.
atsiprašau

jei čia taip jau svarbu..

'kuris SM postus vadina anekdotais' - atsiprašau, kuri..darau tiktai prielaida, bet jei laikysite savo post'us teisingais 110%, galite prisitaikyt ir sekančią savo frazę : ' tačiau dažnai pasitikėjimas išsigimsta' - turbūt dauguma Lietuvių save laiko tokiais nepralenkiamais, kad Jų post'ai net ir negali būti taisomi, ar tuo labiau kritikuojami.
Į kritiką taip pat reikia žvelgti su kritika.
Bet kiekvienam savo..
'O del mokslu irgi dar gerai,kad Lietuvoj mano ar nenusimano sneka,tai reik -dziaugtis, kad tik sneka..,o pas mus is vis nieko-pasake tema ir tavo reikalas..atnesi darba...' - teisingai, universitetas yra tam, kad jame mokytumeisi, ne š..maltum 4+2 metus ir paskui skųstumeis, kaip sunku Lietuvoj darba gaut, reik važiuot dirbt į užsienį, nes Lietuvoj atlyginimai maži...oi, joi joi..smagu, kad toki žmogeliukai išvyksta, tai nereikia su jais nuotaikos gadintis, a tai kai pradedi klausytis, kaip jiems blogai, tai ir paciai bloga pasidaro..
Forma - smagu, kad bent kas suprato kam buvo skirtas post'as.

Idea, jei nori kazka paryskinti, reikia visas raides 'capsinti', arba kitaip ryškinti (bold'ais ir pan.), nes čia ne literatūriniai nugrybavimai, o paprasti sakiniai, žodžiai ne vardai ar vietovardžiai,- 'lietuviška' reikia rašyti iš mažosios raidės

Ir aš Abonentienė
O jei ką supa bloga aplinka, reikia ieškoti kitos, aš asmeniškai mokausi ten kur NORIU, dirbu TEN KUR NORIU, uždirbu taip pat KIEK NORIU

(norėčiau mažiau, - mažiau dirbčiau, norėčiau daugiau, - atvirkščiai).
Man taip pat nepatinka kai žmonės plaukia pasroviui ir verkia,- aš bakalaurą turiu
Kaip pasiklosi, taip išsimiegosi

Aišku, sekasi gyvenime ne visada taip kaip planuoji, bet argi tai bėda? (planai žlunga, kad gimti naujiems)