QUOTE(kusachius @ 2007 05 22, 22:27)
kiek man zinoma, interjero dizaino bakalauro ar magistro diploma kol kas galima gauti tik VDA. Taciau jei reikia projekte derinti kazkokius architekturinius pakeitimus, galincius tureti itakos pastato konstrukcijai, ar daromi kiti svarbus, savivaldybes patvirtinimo reikalaujantys pakeitimai, sitas diplomas cia bejegis. Tokiu atveju reikalingas butent architekto diplomas.
Interjere dazniausiai reikalingi neesminiai pakeitimai, kaip nenesancios pertvaros, lengvos gipskartonio konstrukcijos ir apdaila. Tokiu atveju nieko derinti nereikia, ir diplomo niekas nepareikalaus.
Taigi, diplomo svarba priklauso nuo uzsakovo uzmoju, o darbo patirtis butina visada. Diplomas + darbo patirtis, mano manymu -idealus variantas.
As pati interjero dizaino diploma turiu, bet praktiniu ziniu studiju metu gavau toli grazu nepakankamai
dabar vykdant projektus tenka daug ka mokytis is naujo.
Interjere dazniausiai reikalingi neesminiai pakeitimai, kaip nenesancios pertvaros, lengvos gipskartonio konstrukcijos ir apdaila. Tokiu atveju nieko derinti nereikia, ir diplomo niekas nepareikalaus.
Taigi, diplomo svarba priklauso nuo uzsakovo uzmoju, o darbo patirtis butina visada. Diplomas + darbo patirtis, mano manymu -idealus variantas.
As pati interjero dizaino diploma turiu, bet praktiniu ziniu studiju metu gavau toli grazu nepakankamai

va cia visiskai sutinku su tamsta