Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero dizaineriai

QUOTE(kusachius @ 2007 05 22, 22:27)
kiek man zinoma, interjero dizaino bakalauro ar magistro diploma kol kas galima gauti tik VDA. Taciau jei reikia projekte derinti kazkokius architekturinius pakeitimus, galincius tureti itakos pastato konstrukcijai, ar daromi kiti svarbus, savivaldybes patvirtinimo reikalaujantys pakeitimai, sitas diplomas cia bejegis. Tokiu atveju reikalingas butent architekto diplomas.
Interjere dazniausiai reikalingi neesminiai pakeitimai, kaip nenesancios pertvaros, lengvos gipskartonio konstrukcijos ir apdaila. Tokiu atveju nieko derinti nereikia, ir diplomo niekas nepareikalaus.
Taigi, diplomo svarba priklauso nuo uzsakovo uzmoju, o darbo patirtis butina visada. Diplomas + darbo patirtis, mano manymu -idealus variantas.
As pati interjero dizaino diploma turiu, bet praktiniu ziniu studiju metu gavau toli grazu nepakankamai  ax.gif  dabar vykdant projektus tenka daug ka mokytis is naujo.

va cia visiskai sutinku su tamsta drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
merginos visai susipainiojau su dizaineriu kainomis...mano atveju reikia tik konsultacijos virtuvei ir koridoriui.Tai pasiskambinom vienai Kauno dizaineriai Kristinai, tai jos konsultacijos kaina-300lt. Paklausius kas konkreciau ieina i ta konsultacija, tai pasake mano idejos... doh.gif tai dabar galvoju uz ideju pasakyma, o tas laiko gali uztrukti manau daugiu daugiausia 1 val, kainuoja 300lt?tai merginos pasakykit ar tai normali kaina?Ka paprastai tuose konsultacijose dizaineriai pasako?prasau atsakykit, nesinori pinigu ismesti pinigu i bala...
Atsakyti
QUOTE(mantra @ 2007 05 23, 16:46)
merginos visai susipainiojau su dizaineriu kainomis...mano atveju reikia tik konsultacijos virtuvei ir koridoriui.Tai pasiskambinom vienai Kauno dizaineriai Kristinai, tai jos konsultacijos kaina-300lt. Paklausius kas konkreciau ieina i ta konsultacija, tai pasake mano idejos... doh.gif tai dabar galvoju uz ideju pasakyma, o tas laiko gali uztrukti manau daugiu daugiausia 1 val, kainuoja 300lt?tai merginos pasakykit ar tai normali kaina?Ka paprastai tuose konsultacijose dizaineriai pasako?prasau atsakykit, nesinori pinigu ismesti pinigu i bala...

Tai gal ji uz sia kaina ir papraizytu, papiestu... O jeigu tarkim ji nepateiks ideju? tai vistiek reikes moketi? arba jei jos idejos Jums bus nepriimtinos, nepatiks?
Bet siaip zinau, kad ima pinigelius uz konsultacijas, bet pati kazkaip nesinaudojau sia paslauga. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2007 05 22, 10:01)
Nesulaukiu jiokiu pasiulymu g.gif Negi niekas nesusidūrėte su interjero dizaineriu? Prašau, parašykite, lauksiu mirksiukas.gif

As galeciau duoti telefono numeri pigaus dizainerio, kur auksciau rasiau apie ji. ax.gif Bet kol kas jis nepatikrintas ir nieko negaliu pasakyti ar jis geras ar ne 4u.gif
Atsakyti

na siaip pagal mane tai brangoka kaip uz konsultacija, nes mano supratimu konsultacja yra tik konsultacija be jokiu brezinuku ar skaiciavimu.
siaip kainos svyruoja nuo 50lt-100lt ( cia mano aplinkoje) priklauso kur gyvena t.y jei uzmiesti tai daugiau, nes benzinas ir todel laiko daugiau susigaista.
as bent jau i konsultacija visada vezuosi spalvu palete, nes zmogui neuztenka pasakyti kad isidazyk zaliai, reikai parodyti kokie atspalviai tiktu kad jis isivaizduotu, na dar vietoj galima papaisyti mazdaug eskiziuka, bet cia labai jau individualiai....
Atsakyti
tai reikia pakalbeti su ja gal dar karta. Siaip tai ta dizainere mano pazistamai dare keleta kambariu pries 5 metu, tai ir dabar viskas atrodo super thumbup.gif kita dizaineri mums siule uz 200lt konsultacijai, tai vaziavom paziureti jo daryto buto, tai man nepatiko. Skoniu reikalai-per daug minimalistinis. O tos Kristinos stilius tai man patiko. ..Tai tokie dviprasmiski jausmai konsultacija uz tai ko nzn ar gausi uz tokia pinigu suma ir tuo paciu norisi kad namie butu grazu doh.gif
Dekui uz pasiulytus dizainerius, bet nemacius darbu tikrai nenoriu isileisti i savo namus. Nes po to bus tik nesusipratimai.
Atsakyti
Labai ieskau dizaineres, kuri kure sues indians raja interjera violetos jucevicienes kontaktu, gal kas turite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 05 22, 22:27)
As pati interjero dizaino diploma turiu, bet praktiniu ziniu studiju metu gavau toli grazu nepakankamai  ax.gif  dabar vykdant projektus tenka daug ka mokytis is naujo.

su praktinem ziniom universitetuose manau labai prasta padetis, bent jau VGTU tai tikrai, na ten interjero dizaino nera, bet architekturoje doh.gif .. kai isidarbini reikia praktiskai is naujo mokytis doh.gif

manau, kad labai normali kaina, juk zmogus atvaziuoja, isdesto visas mintis, lieka tik perkelt ant popieriaus...
bet siaip tai as nemanau, kad interjerui sukurti uztenka valandos apsilankymo bute, juk cia darbas, reikia sedeti paisytis, braizyti, galvoti ivairius variantus baldu isdestymo, spalvinius sprendimus ir pan... po to diskutuojant su savininkais prieiti kazkokios bendros nuomones... kazkaip mano nuomone tas apsilankymas - konsultacija nelabai vertas demesio schmoll.gif
Atsakyti

manau, kad labai normali kaina, juk zmogus atvaziuoja, isdesto visas mintis, lieka tik perkelt ant popieriaus...
bet siaip tai as nemanau, kad interjerui sukurti uztenka valandos apsilankymo bute, juk cia darbas, reikia sedeti paisytis, braizyti, galvoti ivairius variantus baldu isdestymo, spalvinius sprendimus ir pan... po to diskutuojant su savininkais prieiti kazkokios bendros nuomones... kazkaip mano nuomone tas apsilankymas - konsultacija nelabai vertas demesio schmoll.gif
[/quote]

tai taip iseina kad as is tos konsultacijos daug nesitikeciau....?
Atsakyti
QUOTE(mantra @ 2007 05 24, 15:57)
tai taip iseina kad as is tos konsultacijos daug nesitikeciau....?

gal ir pasakys kur kas stoves, bet tikrai nemanau, kad nupaisys kur kokios rozetes, sviestuvai ir pan. plyteliu ar grindu dangu tikrai gi neparinks, gali pasakyti kokios spalvos, bet zodziu spalva nenusakoma ir pan... nemanau, kad viena konsultacija yra rimtas dalykas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmia @ 2007 05 23, 18:37)
As galeciau duoti telefono numeri pigaus dizainerio, kur auksciau rasiau apie ji.  ax.gif Bet kol kas jis nepatikrintas ir nieko negaliu pasakyti ar jis geras ar ne  4u.gif

Galite atsiusti į AŽ, bet labai norėčiau, kad kas pasiulytu dizainerį su kuriuo patys susidurė, gal kam darė interjera ax.gif Vis dar laukiu pasiulymu, nes kolkas niekas nieko nepasiulė unsure.gif
Atsakyti
NEPRITARIU JOKIOMS DIZAINERIŲ KONSULTACIJOMS.MANAU, KAD KIEKVIENA GALI SAU PASIDIZAINERIAUT, TIK NORO REIKIA, O IR NEVISADA JIE PATARIA TAIP ,KAD PATIKTŲ, O LITUKŲ DAUG PAPRAŠO.AŠ PATI SAU DIZAINERĖ IR MANO VYRAS .VISADA GAUNASI TAIP , KAD IR KITI PASIDŽIAUGIA. wub.gif
Atsakyti