Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero dizaineriai

QUOTE(OPTIMISTĖ AB @ 2005 08 21, 19:06)
Sveikos,
gal galite kas pasakyti kokios dizainerių kainos? Aš neturiu jokio supratimo, o norėtume pasikonsultuoti dėl vieno kambario įrengimo.
Iš anksto ačiū už atsakymus

buna ivairiu: eiliniu studentu - 15lt uz kvadrata, profesionaliu menininku - 100lt kvadratas
Atsakyti
jo nebrangus jums nebrangiai ir padarys, atkals pagal savo sablona, kad jam greiciau butu ir tiek, nes is tikruju tas dalykas uzima ziauriai daug laiko!!! mano mergina interjero dizainere, tai zinau kaip ten yra:(((( o ir tie kurie daug moka ne visada gauna kokybiska paslauga! taigi geriausiai kreiptis i koki pazistama kuris padarytu taip kaip labiausiai tinka, o ne taip kaip nori uzsakovas, nes dazniausiai piniguociai samdo interjeristus tik tam kad jie igyvendintu ju sumanimus, o paskui visiems sako- man cia viska dizaineriai padare, o ziuret visai ner i ka!!! tai gi sekmes paieskose:)
Atsakyti
o kiek kainuoja poros valandų konsultacija? unsure.gif daugmaž įsivaizduojam, konorim wub.gif reik tik patarimų, ar negrybaujam į lankas tongue.gif
Atsakyti
Su "Senuku" dizainere man teko susidurti.............. Nepatarciau niekam!!!
Berods Birute vardas jos buvo g.gif Ji tokia pati dizainere kaip kad as! Tiesiog perbraize man ant popieriaus tai, ka as jai papasakojau ir viskas. Nebuvo pikta vien delto, kad uz tuos jai sumoketus pinigus as galejau "Senukuose" bet ka nuspirkti. O siaip, tai tik pasitvirtino auksine tiesa, kad uz dyka geru dalyku- nebuna mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mes praeitais metais daremes virtuveje remonta,tai parsivezem senuku dizainere.Bet man atrodo kad Kristina jos vardas buvo g.gif mums ji ir spalvas parinko,ir patare kaip ka geriau daryt ir visa tai uz dyka.Aisku tik viena salyga yra,turi pirkti medziagas senukuose.Bet seip as patenkinta jos spalvu parinkimu thumbup.gif
Atsakyti
Mes prieš kokius tris metus įsirenginėjom virtuvę.Na visur Kaune apvažinėjom besirinkdami, kur gamintis baldus, bet kokybės ir kainos santykis labiausiai tiko Senukuose.Tik va, ant normalios dizainerės užšokom tik iš trečio karto..Abi pirmosios buvo netaktiškos, diktavo savo sąlygas, į mūsų pageidavimus atsakydavo taip, kad pasijustume nieko neišmanantys ir t.t.O va trečioji(Daiva) mums įtiko:na tiesiog šitas žmogus dirba klientui, o ne tam, kad prastumtų prekę už kuo didesnę sumą; su Ja neturėjom nesusipratimų ir buvo malonu bendrauti. Tikrai, kai norėjom atsisakyti kai kurių l. kainą keliančių detalių, pirmosios dizainerės nervavosi ir aiškino, kad taip nieko neišeina..
Atsakyti
ieskau interjero dizainerio, galincio pagelbeti su idejomis ir apdizainuoti mano maziuka 60kv m. butuka vilniuje. butas naujos statybos su daline apdaila.gal turite kokiu rekomendaciju vilniuje ?m? mirksiukas.gif apdaila planuojam po naujuju metu..gal apie sausio vid. zodziu jame kol kas yra: pertvaros, lobos- plostes su plysiais smile.gif, grindu islyginamasis sluoksnis, baisus tinkas sienu smile.gif, reikalinga visa kita... mirksiukas.gif gal kas galite padeti?
Atsakyti
Labai noreciau suzinoti kaip pasirinkti paciam namui spalva irgi niekaip neapsisprendziu.Jei kas galetu padeti butu idomu pabedrauti. ax.gif g.gif
Atsakyti
Pradedam intensyviai ieškoti dizainerio - nebrangininko. Projektas yra - domintu apšvietimo sprendimai ir šiaip pasiūlymai interjerui. Be jokių medžiagų prikimų ir t.t. Jei būtų įmanoma su trimate vizualizacija - būtų puiku. laukčiau AŽ su koordinatėmis. Ačiū iš anksto 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Mums tai labai pasisekė. Radom interjero dizaino studentę kuri mums viską (baldus, baldų išdėstymą, apšvietimą, rozetes, spalvas) su 3-D vaizdu ir brėžiniais padarė už 400Lt. Aš likau patenkinta clap.gif
Atsakyti
Juzefa> aš konsultavausi su dizainere dėl namo spalvos. Primygtinai nesiūlė geltonos, nes beveik visi dabar taip dažo. Ir iš ties apsidairiau aplink ojojoi wacko.gif net geltona akyse!
Atsakyti
QUOTE(juzefa @ 2005 12 26, 17:52)
Labai noreciau suzinoti kaip pasirinkti paciam namui spalva irgi niekaip neapsisprendziu.Jei kas galetu padeti butu idomu pabedrauti. ax.gif  g.gif

o kokios apdailos medziagos? beje, sita dalyka jums turetu be tarpiskai ispresti jusu architektas, negi jis tuo neuzsiima? g.gif

QUOTE(majami @ 2006 01 02, 14:54)
Mums tai labai pasisekė. Radom interjero dizaino studentę kuri  mums viską (baldus, baldų išdėstymą, apšvietimą, rozetes, spalvas) su 3-D vaizdu ir brėžiniais padarė už 400Lt. Aš likau patenkinta  clap.gif

labai butu smalsu pamatyti 3D. Idomu kaip studentai dirba siais laikais uz tokius pinigelius ax.gif beje, cia kokiai kvadraturai?
Atsakyti