QUOTE(Agneškė @ 2013 08 12, 22:15)
Gal saugu, gal patogu, bet kai reikia nusiimti pinigu gali buti skausminga. Sakykime seb banke sukaupsite 3000Lt, jums tos sumos reikia visos, o nusiimti per menesi galite tik 2000Lt, nuo 1000Lt jau mokesite kazkoki procenta bankui ir kur cia gerumas

o laikant savo saskaitoje, aisku priklausomai koks bankas, jokiu procentu nereikes moket
Tai nutraukiat indeli ir pinigai gryzta i saskaita. Pasiimi, jei labai reikia. O procentus uz isgryninima visur reikia moketi. Tokiu atveju telieka laikyti kojineje

Bet man visdelto norisi saugumo:) Be to, galima ta 1000 Lt leisti kortele, ar persivesti i kt banka..
Siule man Swedbanke daryti kaupiamaji specialiai vaikams, tipo iki 18m. Ten ir pajamu mokesti susigrazini ir vienas tevas apdraustas netekties atveju. Moki po 100lt/men (jei nori, ir daugiau) ir bla bla. Norejo man pasakyti, kad kaip gerai, kad tevas apdraustas (musu atveju netekties atveju gautu 15000). Bet kai pasakiau, kad paprastame draudime (uz 100 lt per metus) draudimo suma netekties atveju 20000Lt, tai ir nebeturejo ka pasakyti.
Zodziu, sekmes renkantis:)