Įkraunama...
Įkraunama...

Vaistai ir skiepai

Ši dozė Jūsų vaikeliui tikrai nepakenks.
Atsakyti
Šiandien sužinojau, kad laukiuosi (dariausi testą). Birželio pradžioje labai sirgau ir gydytoja man išrašė LEKOKLAR antibiotikus...Kas kart po jų išgertos dozės jausdavau labai stiprų kartumą burnoje. Kaip suprantu - kepenys. Esu įsitikinus, kad jau kai vartojau vaistus laukiausi....
Aš labai bijau ar tie vaistai negalėjo pakenkti mano leliukui....... sad.gif
Atsakyti
Nėra pakankamai tyrimų,įrodančių šio preparato žalą nėštumui.Taipogi nėštumui galėjo pakenkti ir infekcija,dėl kurios buvo skirti antibiotikai.Tačiau dažniausiai,jei vaisius pakenkiamas tokiame ankstyvame nėštumo periode-įvyksta persileidimas.
Atsakyti
nusipirkusi šias žvakutes perskaičiau instrukciją. o ten nurodyta vienintelė kontraindikacija - nėštumas.
tai vis dėlto, ar neapsiriko gydytoja išrašydama jas?
Atsakyti
Gydytoja neapsiriko.Drąsiai galite vartoti šiuos vaistus.Tiesiog farmacinės kompanijos taip apsidraudžia nuo galimų juridinių ieškinių.
Atsakyti
Sveiki,
mums jau nestuke.gif 29 sav. ,ir jau 3-cia savaite vargstu su kruminiu dantuku,kuris puliuoja ir zinoma nuolat jauciu skausmus.Stomotologe liepe skalauti medetku arbata,druska...bet pagerejimo nesimato.Greiciausiai reiks gerti antibiotikus,nes kitaip gali uzsikrest kraujas kokia infekcija.

Noreciau suzinoti,kuom galiu pakenkti savo mazyliui gerdama Ospamox antibiotikus?Ir ar isvis galima juos gerti 7 nestumo menesy?Siaip jauciuosi gerai ir mano nestumas normalus(pirmas),jokiu bedu neturejau,tik mano kraujo grupe
-Rh,o vyro +Rh,antikuniu nerasta.

Labai nerimauju,nors is mazylio judrumo,jauciu,kad jam pakolkas viskas gerai.

Is anksto labai dekinga! 4u.gif
Atsakyti
Šiuo metu neįrodyta,kad Ospamoksas, vartojamas nėštumo metu, pakenktų vaisiui.Tai vienas iš saugiausių antibiotikų.
Atsakyti


Gydytoja imdama tepineli is karto spejo(nelaukdama rezultatu),kad bus grybelis.Israse man zvakuciu Polygynax.Kiek zinau nestuke.gif moteriai pagauseja isskyros,taip ir man,tik jos baltos ir labai tirstos kaip skysta varskyte(atleiskit,nezinau,kaip kitaip issireiksti).Jokio niezejimo ar perstejimo nejauciu.

Bet svarbiausia,jog viena pazistama pasakojo,kad budama nescia taip pat naudojo zvakutes(tik gaila,kad neprisimena kokias),nuo kuriu,kaip spejo patys gydytojai,vaikutis gime su gausiai isberta baltais spuogiukais odele.

Issigandau,todel is karto nutraukiau zvakuciu naudojima.Ar tai tiesa,ir nuo ko tai priklauso?
Atsakyti
"Poligynax"as Jūsų kūdikiui tikrai nepakenks.Žymiai pavojingiau infekciniai procesai makštyje.Bet jei nejaučiate diskomforto,prieš pradėdama gydymą, sulaukite tepinėlio atsakymo.
Atsakyti
Dar nežinojau, kad laukiausiu ir vieną vakarą išgeriau raminamų vaistų VALERADIX. Sudėtis: Valerianae radix-170mg, Melissae folium-50mg, Leonuri herba-50mg, Lupuli strobili-50mg. Na kiek as suprantu čia tik žolytės, tai gal nieko nepakenkė.
Dabar yra 5sav. nėštumo prasidėjo gripas. Jau trečia diena laikosi 37,5 temp. Gydausi tik arbatomis. Ar tas nepakens vaikeliui. Kiek skaičiau kenkia aukšta temperatūra.
Atsakyti
Jūsų išgeri vaistai tikrai nepakenkė.
Jūs esate teisi.Kenkia ne pats gripo virusas,bet jo sukeltas karščiavimas- jei 3 ir daugiau dienų teperatūra būna virš 38,5 laisnių.
Atsakyti
Gydytoja išrašė Mikogal žvakučių (dėl negausaus grybelio). Instrukcijoje parašyta, kad nėštumo metu jas vartoti reikia tik gerai įsitikinus, jog nepakenks vaisiui. Sunerimau: ar vartoti ir toliau? Jei ne, kaip tiksliai pritaikyti kokias nors liaudiškas priemones? Ačiū.
Atsakyti