Įkraunama...
Įkraunama...

vyras pries mane pakele ranka...

QUOTE(Elina @ 2007 07 13, 14:33)
bet tai- ne eilinis konfliktas unsure.gif . Ją spardė, daužė kumščiu iki kraujo unsure.gif , bet to, kaip suprantu, ir bendravimas pas juodu- nulinis. Ji jam- ne žmona, o bokso kriaušė, to "mauči, boba" tipo sutuoktinė. Tai ar verta galvoti apie ateitį kartu? g.gif

net neatsiprašė
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2007 07 13, 14:30)
Taigi, jei si tema neisgalvota, reiktu pagaliau nusileisti ant zemes visoms ir pamastyti, kiek daug moteru issiskyre po pirmo rimto susipykimo, kad ir su kulokais?Kalto vieno tikrai nera, neisklausius antros puses sunku spresti.Kas zino, kad issiskyrus dar su baisesniu negyvens(na nebent nusprestu viena gyventi).Cia gavo karta i du metus kaip pati sako, o kiek nuo sekancio gaus kuri galit pasakyti?Ir kaip sekantis reaguos i ne savo vaika ir atvirksciai-gal ir atsakyma turi kuri?Ko cia sprygcioti skirkis, skirkis-mus, uzmus, papjaus.Niekas cia nieko neuzmus ir gyvens, kaip gyveno, apsislifuos, praeis pykciai ir po koki50 metu abu su lazdele vaikscios ir kalbesis, kaip kvailai butu padare, jei butu issiskyre. Ir jei temos autore paliks su juo gyventi, as abejoju, kad po tokiu ivykiu, ji dar karta provokuos konfliktus, primindama apie sutuoktinio praeiti. cool.gif

Aga. Gavo kartą į du metus. Baika.

Tavo žiniai, aš po pirmo manęs apstumdymo (pirmo vyro), kreipiausi į policiją. Po antro - nunešiau pareiškimą skirtis. Niekad nesigailėjau. Užtat dabar ir turiu antrąjį normalų ir kultūringą žmogų, o ne idiotą "su kulokais".
Atsakyti
Geda skaityt kai kuriuos pasisakymus blush2.gif
Jeigu moteriai uzvozti yra sveika, su vaiku nesusitvarko irgi duot i kaili yra gerai g.gif , ir taip kalba pacios moterys...tai ka as zinau... kad ir nera ka bepridurti... kam tinka sumustom vaiksciot , paskui ir savo vaikus dar "atkalt" progai pasitaikius - valio !
Man nelimpa toks poziuris, o juo labiau toks gyvenimo budas schmoll.gif

Is mano rato zmoniu vyras pamuse aki vienai - jau sekanti ryta ji issikrauste su 2 vaikais. Nesigaili po siai dienai. O exvyrelis nuo zmonos, "perejo" ant savo mameles... ta tai atkentejo vargse, tik va su sunum nieks skyrybu popieriu netvarko. Taip ir numire, sunelio neperauklejus irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 13 liepos 2007 - 13:47
Man labai keista, kad tokius vyrus ir ju poelgius palaiko ir "supranta" moterys.
Atsakyti
QUOTE(com @ 2007 07 13, 14:33)
O kiek yra tokiu, kurios pasakytu: ir kodel to nepadariau is karto, po to pirmojo karto?

Gyvens baimeje ir tiek.

Tai cia tokios ir gali pasakyti, kurioms pavyko , kaip aklai vistai rasti gruda, o kiek ju tera? Mano drauge nasle jau daug metu, o va neranda to ant balto zirgo ir viskas, o noretu...

Jei neprovokuos, baimeje negyvens, jei nesusivaldys, konfliktai neisvengiami.
Atsakyti
Ot gyvenimas, gyvenu ir bijau žodį pasakyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 13 liepos 2007 - 13:47
QUOTE(Dileta @ 2007 07 13, 14:38)
Kodėl vis temos autorė kaltinama kad provokuoja konfliktus.

manyčiau, kad vyras provokuoja. Jis eina kur nori, veikia ką nori, iškylauja su draugu, pasivaikšto su dukra. O žmona sėdi su naujagimių, kuriam reikia med. apžiūros, jai baigiasi pienas, ji depresuoja. Kas čia provokuoja konfliktus? g.gif
Atsakyti
Negi patikėjot, kad ją daužė?
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2007 07 13, 14:46)
Mano drauge nasle jau daug metu, o va neranda to ant balto zirgo ir viskas, o noretu...

nu tu duodi. Tai jau geriau daužantis, nei jokio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 13, 14:48)
Negi patikėjot, kad ją daužė?

Pofig, mes abstrakciai.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti