Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iškęst motinai

Kaip smagu sveikinti su vaikiuko gimimu. user posted image

Atsimenu kaip man prasidėjus sąrėmiams su vyru stengėmės tyliai išslinkti iš namų, kad mama negirdėtų ir nesinervuotų. Ale kur tau, tik išėjom į kiemą, o ji jau balkone, mane lydi liūdnomis akimis. Gimdymas užtruko 14 val. Man tas laikas prabėgo labai greitai. O įsivaizduoju, kaip lėtai jai jis slinko. Aišku pirmas skambutis buvo jai, pranešiau kad JAU.
Atsakyti
visų pirma sveikinimai tapus močiute drinks_cheers.gif

aš ir,kai reikėjo gimdyt,norėjau sulaukt,kol mama į darbą išvažiuos,bet pamatė šviesą doh.gif tai po darbo atlėkė į ligoninę.neleidau kišt nosies į gimdyklą,tai ji pamelavo,kad važiuoja namo ir už poros valandų atvažiuos,visą laiką pratupėjo koridoriuj.nors tas neilgai užtruko-laukė ji gal valandą...bet po kamilės tėčio buvo pirmoji,kuri ją pamatė
Atsakyti
Kai isvaziavau gimdyti, mama ta diena dirbo. Tai namie buvo likusi mociute su mano teciu. Tai paskutiniai mano žodžiai buvo " nuraminkit mama, man viskas bus gerai". Žinojau kad ji labai pergyvena. Be to as daugiau jaudinausi del jos nei del prasidejusiu saremiu.
Atsakyti
AŠ APIE MAMYTĘ PAGALVOJAU JAU PO VISKO...BET TAI BUVO PIRMAS ŽMOGUS ,KURIS IŠGIRDO APIE MANO DUKRYTES.AIŠKU PRIEŠ VAŽIAVIMĄ ĮŠ LIGONINĘ PAGALVOJAU,KAD GERIAUSIA JOS NEJAUDINTI.BET TAM LAIKUI KAI GIMS VAIKELIS,NA JAU TIKRAI,GAL MAN NEIŠĖJO APIE MAMĄ PAGALVOT??
Atsakyti


Поздравляю 4u.gif 4u.gif

Ну если бы моя мама была, когда я рожала, я вообще бы умерла doh.gif Мне даже представить страшно- какая бы была паника biggrin.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau greitai. 3 val. iškvietėm greitąją, o 4 val. sūnus jau buvo gimęs. 7 val. ryte paskambinau mamai pranešti džiugę žinią. Ji net apsiverkė. Sakė visą naktį miegot negalėjo, širdis daužėsi, kažkoks nerimas, baimė kankino. Gal pakelį cigarečių surūkė (jos norma 1cigaretė per dieną). Bet kad aš gimdau, net minties tokios nebuvo.
Vis dėlto mamos ir dukros susiję daug labiau, nei atrodo ir fiziškai ir dvasiškai.
Atsakyti