Įkraunama...
Įkraunama...

Karina

Turiu draugę Karina, ji totorė tai tas vardas manau jai kaip tik ax.gif dabar jau tas vardas kažko populerėti pradeda, tai tų Karinų tiek daug, bent jau aplink man, tai kažkaip jau nusibodo, bet vat man ant mano draugės jis visai kitaip atrodo nei ant tų mažų mergaičių, kai ji pati tokia kitokia, tamsi išskirtinė tai jai super vardas tinka rolleyes.gif
Atsakyti
labai gražus wub.gif
Atsakyti
Sio vardo man nesigirdejo tol kol neispopuliarejo grupe 69 danguje ir Karina Krysko. Tai isgirdus si varda man iskart asocijuojasi su Krysko. bigsmile.gif
Atsakyti
itališkas..
reiškia - gražioji wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tikrai grazus vardas! wub.gif Be to, lengva istart uzsienieciams!As uz! thumbup.gif
Atsakyti
Pritariu. Vardas tikrai gražus, bei puikiai skamba tariamas.
Atsakyti
jei kada turesiu dukryte galvoju ja taip pavadinti blush2.gif
Atsakyti
Butinai thumbup.gif
Atsakyti
Pries 17 metu as savo dukra pavadinau Karina, tuo metu Karina Krysko dar nebuvo nei zinoma nei matoma.Man sis vardas buvo graziausias ir jis mano mergytei labai tinka, nors ji sviesiaplauke, melynake, ir ne kokia juoduke... ir mes jos tevai tikri lietuviai biggrin.gif ir gal but vardo reiksme kazkiek pasiteisino, nes ji modelis tongue.gif
Atsakyti
grazus vardas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keiraxxx @ 2007 07 12, 11:08)
norėčiau paklausti jūsų nuomonės apie šį vardą( jeigu jau yra tema šiuo vardu išsyk atsiprašau, tiesiog nepastebėjau) ar jums gražus  mergaitei Karina   ?

Labai grazus vardas wub.gif as savo dukryte esu pavadinus siuo varduku thumbup.gif
Atsakyti
Karina grazus vardas
Atsakyti