Įkraunama...
Įkraunama...

Karina

QUOTE(No Fear @ 2011 07 26, 10:56)
Man grazus sis vardas.

drinks_cheers.gif
Man grazus ir senia ijau zinojau jai bus mergyte bus Karina bigsmile.gif
Nos is pasalies girdejau kodel daet rusiska varda ? g.gif
Atsakyti
visa nestumo laikotarpi sakiau, jei bus mergaite, bus Karina.. visi kas klause, sakem kad Karina bus.. tik zinoma tokiu buvo, juk cia rusiskas vardas.. nesuprantu tokiu zmoniu, koks jiems skirtumas rusiskas, angliskas ar dar velniazi koks.. as neisivaizduoju mergaites su kitu vardu.. tipo jei esam lietuviai tai turim duoti lietuviska.. nu kazkoks absurdas..
Atsakyti
QUOTE(Trepsiuss @ 2011 12 04, 22:39)
drinks_cheers.gif
Man grazus ir senia ijau zinojau jai bus mergyte bus Karina bigsmile.gif
Nos is pasalies girdejau kodel daet rusiska varda ? g.gif

Keisti žmonės... Rusiška vardo forma - Jekaterina, lietuviška - Kotryna, o Karina - skandinaviška (nors vienintelė Karina, kurią pažįstu - vokietė)
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2012 11 27, 21:23)
Keisti žmonės... Rusiška vardo forma - Jekaterina, lietuviška - Kotryna, o Karina - skandinaviška (nors vienintelė Karina, kurią pažįstu - vokietė)

drinks_cheers.gif

Vardas – Karina
Kilmė – Graikų
Reikšmė – tyra
Šv. Globėjai – Šv. Kotryna
Minima - 11.25; 12.25

Vardo variantai-

CATHRINE , Aikaterine, Aikaterini, Katerina, Kaiti, Karen, Caren, Carin, Caron, Caronn, Carren, Carrin, Carron, Carryn, Caryn, Carynn, Carynne, Karan, Karena, Kari, Karin, Karna, Karon, Karina, Karine, Karren, Karrin, Karryn, Karyn, Kerin, Kerran, Kerrin, Kerron, Kerrynn, Keryn, Kerynne, Korina , Katrė, Karinah, Kareena, Karyna, Kareana, Kariena, Kareina, Kotryna,
Atsakyti
Karina - man toks skambus, romantiskas vardas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2012 11 27, 20:23)

Yra Karina Lietuvoje biggrin.gif "Rasa'' reklamuoja
Atsakyti
gražus vardas smile.gif
Atsakyti
Mano dukryte Karina wub.gif Is tikro net negalvojau apie toki varda, bet vyras jau 10 metu iki jos tiesiog zinojo, kad tures dukryte ir pavadins ja butent taip.. smile.gif Jei vardas butu buves man nepriimtinas, butumem kovoje iki nukritimo, bet jis man buvo neutralus, nebuvau nei uz nei pries ax.gif Dabar neisivaizduoju savo dukrytes kitu vardu .. blush2.gif
Atsakyti

Man jis negrazus.
Atsakyti
Gražus 4u.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas smile.gif
Atsakyti

Man negrazus vardas unsure.gif
Atsakyti