Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta pirmai rodyti iniciatyvą?

QUOTE(mergytė @ 2007 07 12, 13:01)
Sveiki 4u.gif Norėčiau išgirsti Jūsų nuomonę. Situacija tokia:turiu draugą (draugaujam jau daug metų), bet paskutiniu metu pas mus krizė. Pasakiau jam, kad jo nebemyliu, kad nebenoriu ir nebegaliu gyventi kartu, prašiau išsiskirti gražiuoju ir palikti mane ramybej. Bet jis nesutiko, sakė suprantantis, kad pats yra kaltas, kad pasikeis, kad įrodis kaip mane myli, sake kad pamatysiu kaip ir vėl jį pamilsiu. Aš jam tiesiai šviesiai pasakiau, kad aš net nebenoriu bandyti, nebenoriu pamilti. Žodžiu jis vistiek įkalbėjo, pasiliko, savo pažadus vykdo. Nėra jis blogas, tiesiog kiekvienas turi savo trukumu. Manau, kad paprasčiausiai atšalau, nebemyliu. Tiksliau myliu jį, bet greičiausiai kaip draugą, nes vistiek nemažai metų praleidom kartu, daug išgyvenom kartu. Žodžiu pasakiau žmogui ką jaučiu, jis prašė leisti jam įrodyti kaip mane myli, o aš žinoma negalėjau atsakyti, nes gražiuoju nepadėjo, o bloguoju aš nemoku kalbėti doh.gif Taigi dabar bandom bet jausmu iš mano pusės nulis.
Dabar problema tame, kad jaučiu kaip pradeda patikti kitas žmogus. Jausmai nėra dar labai stiprūs. Tiesiog jau kelis metus mano širdis trokšta tikros meilės ir gal būt dabar rado tą žmogų. Bendraujame oficialiai (sieja darbas), po truputi pradedame bendrauti šilčiau (jis kaip ir mano netiesioginis direktorius). Bet jokių užuominų apie artimesnius santykius nebuvo, jis žino kad turiu draugą.
Klausimas: kaip manot ar galiu pirma parodyti tam žmogui, kad jis man patinka? Aš nekalbu apie karimasi ant kaklo ar kažkokias dviprasmiškas užuominas. Aš tiesa sakant net nežinau kaip reikia vyrus "kabinti" doh.gif Tiesiog gal man reiketu ji paklviesti kavos (jis mane vaisina kai aptarinejam darbo reikalus) na su mintim kad galiu ir aš jį pavaišinti, ar dar kažką panašaus padaryti. Na aš net nežinau ką daryti, tiesiog nebežinau kur dingti, neberandu sau vietos, atrodo nebegaliu daugiau laukti. O gal su juo neverta net prasideti? Juk paskui kartu teks dirbti? Žmonos jis neturi, o dėl draugės nežinau. O kaip mano draugas? Kol dar nieko rimto nėra nenoriu jam sakyti, gal išvis nieko ir nebus. Bet jau žinau, kad jei matyčiau kad su tuo žmogumi gali kas nors išeiti iškart draugui pasakyčiau kad viskas. Bijau jį labai įskaudinti. Bet ką aš galiu padaryti, kad jam nebejaučiu meilės, aš jam nemeluoju, aš jam viską pasakiau, bet jis pats nenori manęs paleisti. Šventai tiki, kad viskas pasikeis. Žodžiu labiausiai domina nuomonė ar verta kažką pradėti (pirmai parodyti kad mane domina) su viršininku? Ir kaip tai reikia daryti subtiliai, nenoriu pasirodyti pasirengusi pulti ant kaklo, tiesiog norėčiau kad jis suprastu kad man patinka ir kad mūsų santykiai su draugu beveik baigti, kad jei ir aš jam patinku kad nebijotu rodyti iniciatyvos.
Na ir suvėliau aš čia doh.gif kažkoks minčių kratinys doh.gif bet gal suprasit ir parašysit savo nuomonę. Iš kart prašau nepulkit manęs smerkti, nes aš dar nieko nepadariau, nieko neišdaviau ir niekam nemelavau smile.gif tiesiog parašykit ar verta man čia kažką bandyti arba pasakykit kad baigčiau svaigti biggrin.gif


Rodyti iniciatyva - griezhtai draudzhiama. Ish tokiu santykiu, kai moteris pirma ima rodyti iniciatyva - nieko gero nesigauna. Chia ir ish knygu ir ish mano asmenines patirties... Tik tada tapsit brangi ir geidzhiama, kai vyras pats jus uzhsikovos. Kazhkur jau rashiau forume: berniukas zhymiai labaius vertins ne ta dovana, kuria jis gaus per kaledas, o TA, kuria pats ishsirinks ir kantriai taupys kishenpinigius, kad ja isigyti. Jei vyras atkreipe demesi, tai savo iniciatyva jo geriau neskubinti. Tuo pat metu gi niekas nedraudzia jo nekaltai vilioti ir neikyriai demonstruoti jam savo privalumus.
Atsakyti
QUOTE(Teta Danute @ 2011 07 11, 19:55)
Rodyti iniciatyva - griezhtai draudzhiama.  Ish tokiu santykiu, kai moteris pirma ima rodyti iniciatyva - nieko gero nesigauna. Chia ir ish knygu ir ish mano asmenines patirties...  Tik tada tapsit brangi ir geidzhiama, kai vyras pats jus uzhsikovos. Kazhkur jau rashiau forume: berniukas zhymiai labaius vertins ne ta dovana, kuria jis gaus per kaledas, o TA, kuria pats ishsirinks ir kantriai taupys kishenpinigius, kad ja isigyti.  Jei vyras atkreipe demesi, tai savo iniciatyva jo geriau neskubinti. Tuo pat metu gi niekas nedraudzia jo nekaltai vilioti ir neikyriai demonstruoti jam savo privalumus.

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif ir kas cia per grieztai draudziama doh.gif doh.gif

bent kazkiek tai tikrai reikia...
jei stovesi ir busi salta kaip ledas, tai bet kuriam susidomejimas greit praeis...
reikia moket atrasti viduriuka.... 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimuke: 12 liepos 2011 - 01:19