Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

O kokie dar buna pylingai be Orising ir Wella?
Atsakyti
Dar yra bonacure pilingas arba kitaip stiprus valomasis šampūnas
Atsakyti
mes cia greitai chemikemis pasidarysime,,,, betyrinedamos visokius sulfatus, silikonaxus ir pan,,, smartass.gif

as pameginsiu perpasakoti ka man sake vina protinga mergaite:

1. dar pasaulyje nera israsta priemone, kuri uzgydytu issausejusius issisakojusius galiukus; Taigi, musu pareiga kiekviena karta juos maitinti, apsaugoti, drekinti,,,, o tada per metus eidamos kirptis, nukirpsime nuskurusius, kol galiukai liks sveiki,,, o tada jau teks pasirupinti kad jie vel nenusiurtu;

2. visa ta chemija nera gerai,,, cia jau daug mergaiciu pastebejo, kad kartais daug didesni stebukla padaro nakciai uzteptas kokosu ar simondsiju aliejus,,, nei kaukes kainuojancios po 100 lt,,, bet norint naturaliai gaivinti ir maitinti plauka, tam reikia laiko ir didelio noro,,,

3. Bet jei mes neturim laiko,,, tepam silikona,,, kuris irgi kazkiek gelbeja,,, silikonas uzteptas ant plauko galo, zalos nepadarys,,, nes galop tas plaukas bus nukirptas kirpykloje,,, o vat jei jis yra ant saknu,,, isigeria i svoguneli ir keicia medziagu apykaita,,, na cia as ne tik apie silikona, o apie visa chemija,,,

4. kad ir kaip besirupintume plaukais, neuzteks du menesius ju maitinti,,, jei tai darysime 2 metus saziningai, manau visos kurios cia smalsiai rasinejome pasigirtu graziais plaukais, nesvarbu kokias kaukes naudojo, ar uz 10 lt, ar uz 100,,,

5. as sutinku su teiginiu, kad plauku bukle lemia genai,,, vienoms uztenka balzamo, kitos daro pylingus, naudoja ampules, deda kaukes ir nepaleidzia is ranku aliejuko,,,,

na o as,,,
turiu ilgus lygius pastoviai sviesinamus plaukus,,, saknys riebaluojasi, galiukai sakojasi ir sauseja,,,
esu naudojus tigi, loreal prof, olore, joiko, trevor sorbie, citre shine, scwarzkpopf, kerastaze priemones,,, na ir dar seniau daug "parduotuviniu", na po kolkas stebuklo neradau, gal del to vis dazniau dedu naturaliu produktu kaukes,,, pvz alyvuogiu salto spaudimo alieju, kartais i ji imaisau ricinos aliejaus,,, vit B ampule, va dabar susigundziau nusipirkti kokosu aliejaus,,,, arba sampuna maisyti su orising ampulemis,,,

siaip manau naudinga dar priziureti savo plaukucius is vidaus,,, gerti vitaminus, daug skysciu ir sveikai matintis,,,

tai sekmes mums visoms,,, wink.gif
Atsakyti
Tiesa, kai tyre plaukus, buvau issiplovus galva su Pregaine, galvos oda sujautrinta, reiskias jis man netinka unsure.gif
[/quote]

kur tyreisi plaukus, nes man aktualu, nzn kur tirtis? g.gif
Atsakyti
iki siol geriausias - weleda su rozmarinais thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(damselfly @ 2007 10 31, 19:48)
mes cia greitai chemikemis pasidarysime,,,, betyrinedamos visokius sulfatus, silikonaxus ir pan,,,  smartass.gif

as pameginsiu perpasakoti ka man sake vina protinga mergaite:

1. dar pasaulyje nera israsta priemone, kuri uzgydytu issausejusius issisakojusius galiukus; Taigi, musu pareiga kiekviena karta juos maitinti, apsaugoti, drekinti,,,, o tada per metus eidamos kirptis, nukirpsime nuskurusius, kol galiukai liks sveiki,,, o tada jau teks pasirupinti kad jie vel nenusiurtu;

2. visa ta chemija nera gerai,,, cia jau daug mergaiciu pastebejo, kad kartais daug didesni stebukla padaro nakciai uzteptas kokosu ar simondsiju aliejus,,, nei kaukes kainuojancios po 100 lt,,, bet norint naturaliai gaivinti ir maitinti plauka, tam reikia laiko ir didelio noro,,,

3. Bet jei mes neturim laiko,,, tepam silikona,,, kuris irgi kazkiek gelbeja,,, silikonas uzteptas ant plauko galo, zalos nepadarys,,, nes galop tas plaukas bus nukirptas kirpykloje,,, o vat jei jis yra ant saknu,,, isigeria i svoguneli ir keicia medziagu apykaita,,, na cia as ne tik apie silikona, o apie visa chemija,,,

4. kad ir kaip besirupintume plaukais, neuzteks du menesius ju maitinti,,, jei tai darysime 2 metus saziningai, manau visos kurios cia smalsiai rasinejome pasigirtu graziais plaukais, nesvarbu kokias kaukes naudojo, ar uz 10 lt, ar uz 100,,,

5. as sutinku su teiginiu, kad plauku bukle lemia genai,,, vienoms uztenka balzamo, kitos daro pylingus, naudoja ampules, deda kaukes ir nepaleidzia is ranku aliejuko,,,,
na o as,,,
turiu ilgus lygius pastoviai sviesinamus plaukus,,, saknys riebaluojasi, galiukai sakojasi ir sauseja,,,
esu naudojus tigi, loreal prof, olore, joiko, trevor sorbie, citre shine, scwarzkpopf, kerastaze priemones,,, na ir dar seniau daug "parduotuviniu", na po kolkas stebuklo neradau, gal del to vis dazniau dedu naturaliu produktu kaukes,,, pvz alyvuogiu salto spaudimo alieju, kartais i ji imaisau ricinos aliejaus,,,  vit B ampule, va dabar susigundziau nusipirkti kokosu aliejaus,,,, arba sampuna maisyti su orising ampulemis,,,

siaip manau naudinga dar priziureti savo plaukucius is vidaus,,, gerti vitaminus, daug skysciu ir sveikai matintis,,,

tai sekmes mums visoms,,,  wink.gif

viskas labai teisingai pastebeta drinks_cheers.gif
Atsakyti
As labai noriu to Wella SP "Remove peeling 3.4", tik niekur nerandu pirkti, o internetu uzsisakyti neprisiruosiu doh.gif
Bet reikia viena syki susikaupti, tiek nemazai gero prisiskaicius apie ji (pirma karta is F_A apie ji isgirdau 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2007 10 31, 22:31)
As labai noriu to Wella SP "Remove peeling 3.4", tik niekur nerandu pirkti, o internetu uzsisakyti neprisiruosiu  doh.gif
Bet reikia viena syki susikaupti, tiek nemazai gero prisiskaicius apie ji (pirma karta is F_A apie ji isgirdau  4u.gif )

O ka tas pylingas daro? jis kaip sampunas ar stipresne koncentracija? ka veido pilingas reiskia tai zinau, bet plauku pilinga tai nelabai isivaizduoju blush2.gif paaiskinkit man tundrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2007 10 31, 23:02)
O ka tas pylingas daro? jis kaip sampunas ar stipresne koncentracija? ka veido pilingas reiskia tai zinau, bet plauku pilinga tai nelabai isivaizduoju  blush2.gif  paaiskinkit man tundrai  ax.gif

Dabar galvoju, kuri produkta F_A turejo omeny g.gif
Nes as tai noriu peelingo galvos odai (konkreciai del pleiskanu), bet yra ir kitas produktas panasioje pakuoteje panasiu pavadinimu 3.4 Remove Shampeeling. Tai jo naudojimo aprasyme, kalbama apie tai, kad ji reikia itrinti i isplautus dregnus plaukus ir palikti 5 min, del efekto sustiprinimo apsivynioti galva ranksluosciu, ir paskui perskalauti vandeniu plaukus. Reikia, kad F_A parasytu, apie kuri ji kalbejo ar peelinga ar shampeelinga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 31, 15:29)
Leonor Greyl mano asmenine nuomone ir patirtimi priemoniu kaina neatitinka kokybes schmoll.gif Antrakart nepirkciau schmoll.gif Orising daugumoj priemoniu silikono nera, taciau mano plaukams sampunas su kokosais nelabai patiko, be to, ji reik skiesti, kas uzima kazkiek laiko, o as tingine tongue.gif Kai pirkau Orising produkcija, man pasiule galvos pilinga:
user posted image
jis naudojamas maksimum 2 kartus i menesi. Visai patiko, taciau mano turetas is Wella SP "Remove peeling 3.4" patiko labiau, rekomenduociau pastaraji 4u.gif
user posted image

Dziaugiuosi tada, kad nenusipirkau Leonor Greyl, nes jau buvau susigundzius. Del skiedimo tai ir as pritingiu blush2.gif
Wellos SP peelinga butinai isbandysiu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
o kur yra pirkti Vilniuj to wellos pylingo? bigsmile.gif man irgi sudomino jis bigsmile.gif Ar yra pirkti parduotuvese? ar tik salonuose?
Papildyta:
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 10 31, 00:26)
Gal kas atrado koki sampuna su kuo maziau silikono, o dar geriau visai be jo  g.gif

sante ir logona be silikono smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 31, 15:46)
O tu pabandyk nueiti issitirt galvos oda ir paziuret kaip viskas atrodo is laaaabai arti  cool.gif

Nepergyvenkit, buvau wink.gif Ir ka? Ir nieko. Viskas normaliai. Jau sakiau - ir oda sveika, ir plaukai neslenka. Anot kaikuriu jusu tai jau turejau pamatyt galva padengta glicia silikono mase,nia? bigsmile.gif Jei kraunat tonas kaukiu bei balzamu po plovimo tai aisku, kad toki vaizdely gaunat, zinokit ne tik silikonas kaupiasi ant odos, ne naujiena, ka? bigsmile.gif Matyt ne tik jame suo pakastas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 11 01, 20:48)
Nepergyvenkit, buvau wink.gif Ir ka? Ir nieko. Viskas normaliai. Jau sakiau - ir oda sveika, ir plaukai neslenka. Anot kaikuriu jusu tai jau turejau pamatyt galva padengta glicia silikono mase,nia?  bigsmile.gif Jei kraunat tonas kaukiu bei balzamu po plovimo tai aisku, kad toki vaizdely gaunat, zinokit ne tik silikonas kaupiasi ant odos, ne naujiena, ka? bigsmile.gif Matyt ne tik jame suo pakastas  cool.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti