Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Tigris @ 2007 08 07, 16:22)
Kazkodel niekur neberandu Gliss Kur Oil Nutritive sampuno  verysad.gif . tik viena buteliuka tespejau sunaudoti ir jis dingo kazkur...o man jis taip patiko  verysad.gif
gal kas zinot prekybos taskus?  smile.gif

as irgi nerandu! g.gif viena nusipirkau, ir nezinai kur dingo doh.gif o buvo geras- plaukai svelnus budavo...nes siap manieji tai linke labai veltis umn.gif iplovus galva nei sukuot, nei pest....
Atsakyti
As irgi ieskau ax.gif
Jei rasit parasykit kur mirksiukas.gif
Atsakyti
ieskom ieskom ax.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2007 08 07, 16:22)
Kazkodel niekur neberandu  sampuno. tik viena buteliuka tespejau sunaudoti ir jis dingo kazkur...o man jis taip patiko  verysad.gif
gal kas zinot prekybos taskus?  smile.gif

Aš radau IKI parduotuvėje ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilkaa @ 2007 08 09, 10:06)
Aš radau IKI parduotuvėje ax.gif  ax.gif  ax.gif

Kokiam mieste?
Atsakyti
kiek naudoju -niekaip nerandu savo plaukams tinkančio.viena karta pirkau iš platintojos šampūną su ženšenio šaknimi ,tai tikrai geras ir tinka mano plaukams, tik va bėda, niekur negaliu rasti jo pirkti, ir tos platintojos neturiu telefono,ir tos firmos pavadinimo neatsimenu, pirkau kai ji buvo atėjus į darbą pas mane ir siūlė, bet ten jau nebedirbu.dar ieškosiu.
Atsakyti
QUOTE(Zivilkaa @ 2007 08 09, 10:06)
Aš radau IKI parduotuvėje ax.gif  ax.gif  ax.gif

IKI ir as anksciau daznai matydavau g.gif reikes dar paziureti( Kaune)
Atsakyti
QUOTE(ull @ 2007 08 07, 10:52)
jau antras menesis kaip plaunu ir neatsidziaugiu thumbup.gif

Gerai, kad patikejau kitu rekomendacija ir prisipirkau (turetu iki pavasario uztekti) biggrin.gif

Pagrindinis +, tai po plovimo plaukai tarsi pastoreja, ju daugaiau, purus. Na, zodziu fantastika.
Po plovimo naudoju kondicionieriu.

Patarciau nusipirkti Tunise ir balzamo (jo yra visokio, gal taip pat geri).

O kiek mazdaug kainuoja toks sampunas ir balzamas?
Papildyta:
Pasirodo ir pas mus turi buti sampunas su moliu, gal kas nors bandete?
"Les Karités" šampūnas su sviestmedžio pieneliu ir "Ghassoul" moliu (riebios šaknys – sausi galiukai)

Šis šampūnas yra skirtas plaukams, kurių šaknys riebios, o galiukai sausi. Šiaurės Afrikos Atlaso kalnuose randamas natūralus "Ghasoul" moliu (2%), kuriame gausu mineralinių medžiagų (magnio, geležies, kalio ir natrio), maitina išsausėjusius plaukų galiukus ir, nesausindamas plaukų, absorbuoja riebalų perteklių nuo šaknų. Sudėtyje esantis sviestmedžių pienelis (1%) — drėkina, maitina ir saugo plaukus. Pagamintas su švelniomis plaunamosiomis medžiagomis, tausojančiomis galvos odą ir puoselėjančiomis plaukus. Atkuria natūralią plauko struktūrą, palengvina jų šukavimą, grąžina žvilgesį, švelnina plaukus.

Naudojimas: prieš naudojimą šampūną suplakite. Paskirstykite ant drėgnų plaukų ir švelniai įmasažuokite. Kruopščiai nuskalaukite. Kad pasiektumėte geresnių rezultatų, naudokite "Les Karités" kaukę ar balzamą.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 08 09, 19:03)
O kiek mazdaug kainuoja toks sampunas ir balzamas?
Papildyta:
Pasirodo ir pas mus turi buti sampunas su moliu, gal kas nors bandete?
"Les Karités" šampūnas su sviestmedžio pieneliu ir "Ghassoul" moliu (riebios šaknys – sausi galiukai)

Šis šampūnas yra skirtas plaukams, kurių šaknys riebios, o galiukai sausi. Šiaurės Afrikos Atlaso kalnuose randamas natūralus "Ghasoul" moliu (2%), kuriame gausu mineralinių medžiagų (magnio, geležies, kalio ir natrio), maitina išsausėjusius plaukų galiukus ir, nesausindamas plaukų, absorbuoja riebalų perteklių nuo šaknų. Sudėtyje esantis sviestmedžių pienelis (1%) — drėkina, maitina ir saugo plaukus. Pagamintas su švelniomis plaunamosiomis medžiagomis, tausojančiomis galvos odą ir puoselėjančiomis plaukus. Atkuria natūralią plauko struktūrą, palengvina jų šukavimą, grąžina žvilgesį, švelnina plaukus.

Naudojimas: prieš naudojimą šampūną suplakite. Paskirstykite ant drėgnų plaukų ir švelniai įmasažuokite. Kruopščiai nuskalaukite. Kad pasiektumėte geresnių rezultatų, naudokite "Les Karités" kaukę ar balzamą.

user posted image

kur jo ieskoti? g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wittnita: 09 rugpjūčio 2007 - 18:57
Mano plauku daug jie puciasi, banguojasi, sausi, net siugzda kai patrinu tarp pirstu unsure.gif
Labiausiai man patiko Loreal Elvital Nutri-Gloss roziniam buteliuke ir balzamas super, o dar kvepia kaip jis:wub:
Dar labai tiko man Pantene Pro-V sausiems plaukams kazkoks, plaukai glotnus ir lygesni smile.gif
Atsakyti
as siandien ieskosiu sito- noriu isbandyti, sake kad visuose DROGAS yra ax.gif
Atsakyti
Internete radau , kad Les Karites produkcija platina UAB “PROMOFARMA MS”

Geležinio Vilko g. 2,

les karites
Atsakyti