Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 4

QUOTE(Apvalute @ 2007 10 30, 12:56)
kam cia erzini..? doh.gif  Nors turiu beige, mythic, winter radiance, perles de velours uzsinorejau ir siu... lotuliukas.gif  blink.gif

Gundai tu mane su tais meteoritais, tik vat idomu ar mano jautriai odai jie patiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 30, 13:58)
Gundai tu mane su tais meteoritais, tik vat idomu ar mano jautriai odai jie patiktu g.gif

manau, kad turetu tikti. Juk cia jokio gydomojo poveikio neturi.Jei nori, gali pas mane visus isbandyti:)
Atsakyti
radau viename forume atsiliepimus apie šiuos aukselius: jei jums norisi blizgėt kaip diskotekos stikliniam rutuliui - tai šitie meteoritai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2007 10 30, 14:09)
radau viename forume atsiliepimus apie šiuos aukselius: jei jums norisi blizgėt kaip diskotekos stikliniam rutuliui - tai šitie meteoritai  thumbup.gif

dekui lotuliukas.gif truputi numaldei nora pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 10 30, 13:03)
manau, kad turetu tikti. Juk cia jokio gydomojo poveikio neturi.Jei nori, gali pas mane visus isbandyti:)

Mano oda ziauriai jautri, beria nuo visko, jau ne vienus skaistalus esu atidavus, egipto zeme padovanojau, vat toki vargeli turiu unsure.gif O pabandyt tai zinoma noreciau kazkuriuos blush2.gif
Atsakyti
tai dar neaišku kada jie pas mus pasirodys, ir ar išvis pasirodys ax.gif

P.S. Ale kalėdinė pudra skysta laaaabai gražiai žvilga, subtiliau (žinios iš to pačio forumo) ir kvepia labai.
va nuotraukikė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tralaila: 30 spalio 2007 - 12:16
QUOTE(F_A @ 2007 10 30, 14:10)
Mano oda ziauriai jautri, beria nuo visko, jau ne vienus skaistalus esu atidavus, egipto zeme padovanojau, vat toki vargeli turiu unsure.gif O pabandyt tai zinoma noreciau kazkuriuos blush2.gif

galesi visus pabandyti:)
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 10 30, 13:14)
galesi visus pabandyti:)

Aga ir kaip lele iseisiu lotuliukas.gif Be to dar tik baigiu gydytis Chanel Hydramax kremo pabandymo pasekmes, tai meteoritu irgi bandyciua labai atsargiai, vienus kuriuos ax.gif Reik man tave su visu turtu kada i svecius pasikviest, ka manai? ax.gif
Atsakyti
gal kuri nori su manim meteoritais pasidalinti?labiausiai noreciau tu beige... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 10 30, 11:56)
kam cia erzini..? doh.gif  Nors turiu beige, mythic, winter radiance, perles de velours uzsinorejau ir siu... lotuliukas.gif  blink.gif

lotuliukas.gif cia tai geras sutapimas bigsmile.gif as irgi tuos meteorus turiu lotuliukas.gif bet dar naujaisiais nesigundau, nors....su manim visko gali but cool.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 30, 11:58)

patiks mirksiukas.gif mano jautri,man tinka ax.gif
Atsakyti
padovanojo vyras beige meteoritus thumbup.gif jega patinka ziauriai,o gal kuri dar kanors naudojat is guerlain firmos be meteoritu? 4u.gif
Atsakyti