Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 4

QUOTE(Apvalute @ 2007 12 04, 14:58)
as uz 24 burbuliukus mokejau 50 Lt... unsure.gif

Aš irgi, todėl man keista, kai sako, kad daug nori ax.gif Čia tokia kaina SM, kiek mačiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 12 03, 18:47)
nu ilgai dar kankinsies? mastau.gif hihihi.gif

nzn, bo skelbimų lentoj prisijungiau prie Dovkytės meteoritų paieškose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 12 04, 16:07)
Aš irgi, todėl man keista, kai sako, kad daug nori  ax.gif  Čia tokia kaina SM, kiek mačiau  unsure.gif

As irgi pirkau uz 35
o pardaviau uz 25 berods..ar net uz 20 smile.gif

dabar turiu Beige. Gal as akla ar kvaila bet JOKIO efekto nera doh.gif tik blizguciai ant veido bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 04 gruodžio 2007 - 15:44
QUOTE(sweety123 @ 2007 12 04, 15:43)
As irgi pirkau uz 35
o pardaviau uz 25 berods..ar net uz 20 smile.gif

dabar turiu Beige. Gal as akla ar kvaila bet JOKIO efekto nera doh.gif tik blizguciai ant veido  bigsmile.gif

ant krempudros tepi ar ne? smile.gif
Atsakyti
skaiciau skaiciau sia tema ir iskilo klausimas...Jei esu silto tipo pagal akiu spalva ir plaukus, ir naudoju ez, ar man tiktu Mythic? nes noriu skaistumo, saltumo truputi...turiu kazka panasaus i beige, tik ne guerlain, blush2.gif tai noreciau Mythic pabandyt...man jie taip subtiliai atrodo.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 12 04, 16:52)
ant krempudros tepi ar ne?  smile.gif

taip blush2.gif o kaip reiktu ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2007 12 04, 16:43)
dabar turiu Beige. Gal as akla ar kvaila bet JOKIO efekto nera doh.gif tik blizguciai ant veido  bigsmile.gif

patikekit as Mythicus pradejau dievint tik po puses metu naudojimo bigsmile.gif taip kad nenusiminkit mirksiukas.gif ir siaip tas efektas buna kai laaabai daug ju tepi... t.y. kuo daugiau tuo geriau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2007 12 04, 17:17)
patikekit as Mythicus pradejau dievint tik po puses metu naudojimo bigsmile.gif  taip kad nenusiminkit  mirksiukas.gif ir siaip tas efektas buna kai laaabai daug ju tepi... t.y. kuo daugiau tuo geriau wub.gif

O pats geriausias efektas pasimato tada, kai is tiesu esi pavargus, ir kaip sakant "isejus is veido", tada pasitepi jais, nera jegu, o veidas spindi kaip po atostogu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2007 12 04, 17:17)
patikekit as Mythicus pradejau dievint tik po puses metu naudojimo bigsmile.gif  taip kad nenusiminkit  mirksiukas.gif ir siaip tas efektas buna kai laaabai daug ju tepi... t.y. kuo daugiau tuo geriau wub.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 04, 17:21)
O pats geriausias efektas pasimato tada, kai is tiesu esi pavargus, ir kaip sakant "isejus is veido", tada pasitepi jais, nera jegu, o veidas spindi kaip po atostogu  bigsmile.gif

reikes dabar puse metu laukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2007 12 04, 16:06)
taip blush2.gif  o kaip reiktu ? 4u.gif

ant krempudros, kitaip efekto nebus smile.gif
QUOTE(nancy @ 2007 12 04, 16:17)

Sutinku. Ir tada veidas, kai iš arčiau pasižiūri, toks gliancinis (kaip ledo paviršius) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 04, 17:21)
O pats geriausias efektas pasimato tada, kai is tiesu esi pavargus, ir kaip sakant "isejus is veido", tada pasitepi jais, nera jegu, o veidas spindi kaip po atostogu  bigsmile.gif

o man tuomet kai maskuoklio nesuspeju pasitepti nes jie visokias raudonas demeles ir siaip viska taip palygina ir pasviesina graziai bigsmile.gif
Atsakyti
su visais teiginiais VISISKAI sutinku drinks_cheers.gif Ko jie tik nedaro: skaistina, pagyvina veido spalva, "aptraukia" veida tarsi glazura, paslepia nuovargio zymes, sugeria riebalu pertekliu, uzfiksuoja makiaza, slepia smulkius odos defektus, jaunina, pakelia nuotaika ir t.t. wub.gif
Atsakyti