Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 4

QUOTE(Renatina @ 2007 08 22, 21:31)
Sveikutes....... gal kas turite to stebuklo parduoti???  ax.gif  bigsmile.gif

aš turiu Mythic pusę ax.gif bet Klaipėdoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2007 08 23, 11:05)
aš turiu Mythic pusę  ax.gif bet Klaipėdoje  g.gif

tai gal iseitu atsiusti??? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 23 rugpjūčio 2007 - 12:06
QUOTE(Renatina @ 2007 08 23, 13:05)
tai gal iseitu atsiusti???  rolleyes.gif

baisu kažkaip blink.gif gali ir subyrėti g.gif o kaina gi ne 3 kopeikos,gaila būtų sugadinti. gal turės kas iš tavo krašto
tau spręsti,man atsiusti nesunku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 23 rugpjūčio 2007 - 13:11
[quote=Larissa,2007 08 23, 14:09]
baisu kažkaip blink.gif gali ir subyrėti g.gif o kaina gi ne 3 kopeikos,gaila būtų sugadinti. gal turės kas iš tavo krašto
tau spręsti,man atsiusti nesunku 4u.gif
[/quo
nu is tikro tai taip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2007 08 23, 15:09)
baisu kažkaip  blink.gif gali ir subyrėti  g.gif o kaina gi ne 3 kopeikos,gaila būtų sugadinti. gal turės kas iš tavo krašto
tau spręsti,man atsiusti nesunku  4u.gif

eikite jus tongue.gif sudekite i tuscia pvz. kremo dezute ir siuskite, nieko neatsitinka. Jau ne karta taip siunte man panos:)
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 08 23, 15:04)
eikite jus tongue.gif  sudekite i tuscia pvz. kremo dezute ir siuskite, nieko neatsitinka. Jau ne karta taip siunte man panos:)

g.gif g.gif g.gif tai gal bandom larissa??? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2007 08 23, 15:14)
g.gif  g.gif  g.gif  tai gal bandom larissa???  rolleyes.gif

nu gera,bandom 4u.gif aš jų dar neliečiau,laukiau su kuo pasidalinti.Vakare až parašysiu,susitarsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2007 08 23, 15:56)
nu gera,bandom  4u.gif aš jų dar neliečiau,laukiau su kuo pasidalinti.Vakare až parašysiu,susitarsim  4u.gif

nezinau ar vakare busiu prisijungusi nes namie nauja ineta ves doh.gif tad tu man parasyk i AŽ kaina ir t.t. o kai galesiu atrasysiu rolleyes.gif
Atsakyti
tai niekas nenori/neturi pasidalinti naujaisiais "Pucci" meteoritais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2007 08 23, 14:09)
baisu kažkaip  blink.gif gali ir subyrėti  g.gif o kaina gi ne 3 kopeikos,gaila būtų sugadinti.

tikrai kad nėra ko bijot, į dėžutę dar vatos įdėkit ir be problemų mirksiukas.gif
O mano sesuo juos pati susitraiškė į miltelius, jai patogiau lotuliukas.gif
Atsakyti
niu va, dabar man papasakokit kas geriau ar ez ar meteoritai? Man EZ pasidare per daug ryza, nes nesu idegusi, tai planuoju ja parduoti ir isigyti meteoritus, tik man labai idomu kokie tiktu tamsiaplaukei, zaliaakei ir sviesiaodei.... biggrin.gif tik va del blizgejimo - nezinau ar man jo baisiai reikia g.gif nes mano odele misri, tai gali suriebinti...
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 27, 10:33)
niu va, dabar man papasakokit kas geriau ar ez ar meteoritai? Man EZ pasidare per daug ryza, nes nesu idegusi, tai planuoju ja parduoti ir isigyti meteoritus, tik man labai idomu kokie tiktu tamsiaplaukei, zaliaakei ir sviesiaodei.... biggrin.gif tik va del blizgejimo - nezinau ar man jo baisiai reikia  g.gif nes mano odele misri, tai gali suriebinti...

sveikute, riebint neriebins, pas mane irgi rieboka ir viskas liux bigsmile.gif as turiu mythic numeriuka, pries tai tepu bronzuojancia pudra, o paskui meteoritus, jie siek tiek pasviesina ir skaistina veiduka (ne balina) wub.gif
Atsakyti