labas vakaras
apie "akmenines" nuotraukas- beje gal galetumete sukelti jas i namu darbu albuma?
Valanda:
Toks klausimas: kokias asociacijas jums sukelia zodis "akmeninis, akmeninga(uota),"каменно"?
Pasakykite sau kas pirmiausia saus i galva. Ir jei tai ne pirma, ka matote savo nuotraukoje su pavadinimu
"akmeninis" - jus tikslo nepasiekete.
Jusu nuotraukoje as matau kazka labai lengvo ir apvalaus- galbut isties "bulvinga"- ne vien pagal forma, bet
ir pagal turini(ne kieta, apvalaina)
Mano asociacijos temai akmeninis: tvirtas, amzinas, kietas, grubus- aisku kiekvienam savos asociacijos bet kokiai temai- tuo ir idomus
sis apibudinimu zaidimas.
Taciau man rodos, kad Jusu asociacijos apie akmenini- neatitinka ziurovu emociju sia tema.
Beje, sios, nors ir ne visai akmenines idejos ispildymas- labai patiko.
Pataisykite, jei kur suklydau.
Pupeliuk

,
Jusu nuotraukoje lengvai skaitoma visa eile "akmeniniu" emociju, bet, kaip cia issireiskus- jos neitikina.
Vieta, kuria jus pasirinkote- labai puiki, bet jusu autorinisjos pateikimas pernelyg pavirsutiniskas mano nuomone.
Tokios grieztos kolonos su monumentaliomis-brutaliomis formomis atrodo "minkstos" (рыхлыми),
akmenines "plytos" pirmame ir antrame plane butu labai israiskingos, bet pranyksta ryskiu "parazitu" fone:balti ir juodi vamzdziai,
laidas kairiame virsutiniame kampe, netgi juodi "nutekejimai" apacioje ir balti ant kolonu- daugiau atitraukia
demesi nuo akmens. Aisku, kad kritikuoti visad paprasciau, nei fotografuoti, bet jusu atveju tiesiog gaila
del neblogos nuotraukos- tikiuosi suprasite mane teisingai.
Buuchenpaula:

Mano nuomone per daug atitraukianciu demesi daiktu, kurie visiskai sugriove nuotraukos ideja, kuria cia gali matyti, deja tik
pats autorius.
O ideja tai puiki- akmeninis zmogus laiko lengva oro baliona, bet jos ispildymas...
Sutinku su uzuolaida- pirma, kas krenta i akis- uzrasas ant baliono- kaip reklaminis uzrasas ant sportininko
marskineliu- toliau as, kaip ir dauguma ziurovu matau balta, pernelyg demesi atitraukianti fona, o vat zmogu
matau paskutineje eileje, o jau kad jis akmeninis pamatau dar veliau. Mintis gera, bet ispildymas visai neitikina.
Zoom

:
Labai geros "kolonos", Labai grieztas "akmeninis kelias", isties "akmenine" nuotaika!
Sveikinu! Manau kad nuotrauka puikiai atitinka tema!