QUOTE(Daiva D. @ 2007 07 14, 21:51)
O nugaišusius savo mylimus augintinius atiduodate utilizavimo įmonei ar nelegaliai palaidojate?
. Visų pirma ne laidoju (nes laidojimas man asmeniškai siejasi su kažkokiomis apeigomis, gedėjimu ir pan

Bet čia kalba jau nukrypo į legalumą/nelegalumą. O tema apie gyvūnų sužmoginimą.
Aš nematau čia reikalo plėstis apie asocialius žnmones ar nusikaltusius ir pan. Aš į tokias demagogijas nesileidžiu. Trumpai atsakant į temą - gyvūnų nesužmoginu ir nelyginu su žmonėmis, tegu ir labai netobulais.
Buvo forume kažkada aštri tema, dar kai moderavau skyrelį "Kertelė sielai". Viena forumo dalyvė parašė situaciją ir paprašė atsakyti ką rinktųsi kiti forumo dalyviai. Baisus ažiotažas kilo, nes esmė buvo tame, kad reikėjo rinktis - ką gelbėtumėte iš gaisro: labai mylimą šunį ar kaimynų vaiką, jei būtų įmanoma išgelbėti nuo mirties tik vieną.
Nežinau kas būtų jeigu patalpintumėte temą apie davatkas į "Religijos ar ezoterikos" skyrelį. Visų pirma aš to skyrelio nemoderuoju. Moderatoriai - ne robotai, jų negalima tapatinti. Kiekvienas iš mūsų turi savo supratimą apie "moderatoriaus darbą". Jeigu norite mano asmeninės nuomonės: jei temoje būtų diskutuojama be asmeninių įžeidinėjimų ir pakankamai kultūringai - minėta tema gyvuotų. Nesuvokiu apie kokius dvigubus standartus kalbate, bet visada man galite tai paaiškinti.
Visi puikiai žino ko aš forume kaip moderatorė netoleruoju (arba man atrodo, kad žino). Vieninteliai "standartai" yra skyrelyje su slaptažodžiu ir jie aiškiai išdėstyti, o visur kitur yra elementarios Forumo taisyklės.
Papildyta:
QUOTE(manjana @ 2007 07 14, 21:05)
Labai dažnai pasireiškia fenomenas: "kuo labiau pažįstu gyvūnus, tuo mažiau man patinka žmonės"
Ir labai gaila, kad iš tos meilės gyvūnams tampa nesuderinama draugystė su žmonėmis. Man atrodo, kad atvirkščiai tokie žmonės turėtų būti jautresni ir supratingesni, o ne sužvėrėti viena kito atžvilgiu