Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlio pasirinkimo kriterijai ir strategija

QUOTE(xmarix @ 2009 11 12, 22:56)
Sveikutes as su patarimais, pasidomekite bugaboo vezimais, super as kol ji atradau irgi neviena pakeiciau doh.gif , jei kas butu patares....
Zinoma kaina nemaza, bet be jokios baimes galima deveta pirkti tai mazdaug apie 1500lt, super lengvas, manevringas, didelis lopsys vien zo pasidomekit, pats didziausias pliusas kad vezima naudoji, o jis kaip naujas atrodo, labai ilgaamziai puikiai tarnauja, as dabar is bugaboo cameleon i bee perejau jau kai  su vyru pamatem tai norim norim norim buvo biggrin.gif Isproteje hihihi.gif O kai pastumdem dar thumbup.gif

Tikiuosi padejau 4u.gif  biggrin.gif

o kaip sportine dalis atrodo?
Atsakyti
Pagal mano kriterijus, butent sportine dalis bugaboo yra grynas minusas. Kaip siais laikais madinga - neissitiesia i normalia gulima padeti. Jei ne tai, gal ir buciau ziurejusi ir i sita modeli kai rinkausi vezima.

Labai abejoju ar x-landeriai tiek traukia, nes plika akim ziurint tai labai mazi lopsiukai pas juos. Kazkada matavau, tai prisimenu, kad limituoto lopsys buvo tik 30 cm. plocio, ilgio nebepamenu, bet vizualiai mazas. Reikia gyvai matuoti visus, nes ka raso nevisada galima pasitiketi mirksiukas.gif

Radau, kiek mamos matavo x-landerius, tai ju lopsiai 5 cm. trumpesni uz bebecaru. Nezinau ar tie 5 cm is ilgio ir 7 is plocio daug reiksmes sudaro, bet mano akiai bebecarai gerokai erdvesni, o be to paperka stylo klasikines vaziuokles minkstumas, lingavimas.
Jei is pigesniu ziureti, dar labai patiko Roan Maritos lingavimas ir erdvus lopsys. Bebecara pasirinkau gal tik del manevringu ratu, zemesnes vaziuokles (labiau atitinka mano ugi) ir dar nepatikrintos "geresnes ne lenku kokybes" (nors maritos manau pakankamai gerai padarytos). Kam ko reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 11 12, 23:07)
o kaip sportine dalis atrodo?

Sportine dalis i quinny kazkuom panasi, bet man tai problemu nekilo kad kojytes siek tiek pakile, auto kedutej lygiai taip pat vaikas buna, bet niekam problemu ir klausimu nekyla, svarbiausia kad nugara tiesi ir gulima padetis yra, be to didesni vaikuciai (bent jau mano) nelabai vezime uzmiega, neveltui jie uzima pirma vieta pasaulyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2009 11 12, 22:23)
Pagal mano kriterijus, butent sportine dalis bugaboo yra grynas minusas. Kaip siais laikais madinga - neissitiesia i normalia gulima padeti. Jei ne tai, gal ir buciau ziurejusi ir i sita modeli kai rinkausi vezima.

Visiskai su jumis sutinku smile.gif Sportine dalis tikrai prasta, pvz mano pirmagimis labai mego miegot ant sono tai tokios sportineje dalyje niekaip ant sono vaiko nepaguldysi schmoll.gif O mes turejom Quinny Buzz, kurio sportine dalis analogiska, likau ja labai nepatenkinta schmoll.gif Reikejo kita vezima pirkt unsure.gif
QUOTE(xmarix @ 2009 11 13, 01:11)
Sportine dalis i quinny kazkuom panasi, bet man tai problemu nekilo kad kojytes siek tiek pakile, auto kedutej lygiai taip pat vaikas buna, bet niekam problemu ir klausimu nekyla, svarbiausia kad nugara tiesi ir gulima padetis yra, be to didesni vaikuciai (bent jau mano) nelabai vezime uzmiega, neveltui jie uzima pirma vieta pasaulyje 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2009 11 13, 14:21)
Visiskai su jumis sutinku smile.gif  Sportine dalis tikrai prasta, pvz mano pirmagimis labai mego miegot ant sono tai tokios sportineje dalyje niekaip ant sono vaiko nepaguldysi  schmoll.gif  O mes turejom Quinny Buzz, kurio sportine dalis analogiska, likau ja labai nepatenkinta  schmoll.gif  Reikejo kita vezima pirkt  unsure.gif

va va...maniske ir ant sono miegojo ir ant pilvo,o tokiame sportinuke niekaip ant sono ir ant pilvo nepaguldysi doh.gif
Atsakyti
Matau isikuko arsi diskusija del Bugaboo vezimeliu. Man asmeniskai sie vezimeliai visai nieko, tik mazai as ju matau gatvese, gal del savo dideles kainos mazai zmoniu juos turi. Kam idomu kaip atrodo vezimelis gulimoje padetyje ir vezimelio spalvinai variantai imetu nuoroda Bugaboo
O kas nors gal turite kokiu pastabu Jedroch Bartatina vezimeliams, nes mano sese ji ziurinejasi. Kiek issiaiskinome, tai jo lopsys didelis, komplektacijoje yra sportine kedute, lengvas remas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2009 11 15, 15:01)

man jie tokie barskantys atrodo g.gif lopsys grazus,bet sportinukas schmoll.gif schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Gal kartais zinote kokio vezimuko yra ilgiausias lopsys?
Atsakyti
QUOTE(rainak @ 2009 11 16, 11:27)
Gal kartais zinote kokio vezimuko yra ilgiausias lopsys?

Ir man idomu pasidare, kurio vezimelio lopsys ilgiausias. Daug skaitinejau ir radau, kad Mutsy vezimelio Urban raider gulimoji padetis (tai manau lopsys) yra 90cm. INFO
user posted image
Atsakyti
Ten tikrai ne lopsio ilgis parasytas, o sportines dalies istiestos ilgis.
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 11 15, 14:41)
man jie tokie barskantys atrodo g.gif lopsys grazus,bet sportinukas schmoll.gif  schmoll.gif  doh.gif

Labai klystat del bugaboo, minksciau vaziuojancio vezimelio nesu stumdzius thumbup.gif , tai yra del ipatingo priekiniu ratuku mechanizmo, o ir kietumas reguliuojasi, kas man labiausiai patiko, tai kad vezimas taip lengvai vaziuoja, kad vaikas sedi pirkiniu krepsys pilnas prikrautas ir dar mairu ant rankenos prisikabinus doh.gif , o jausmas kad tuscia vezima stumi, super thumbup.gif thumbup.gif , bet as jau savo pardaviau, ta pacia diena nupirko kai tik skelbima idejau biggrin.gif , tada turejome bee, nerealus, toks kompaktiskas kad standartiniam triju kambariu koridoriuje 360 laipsniu apsisuka niekur neuzkliudamas thumbup.gif bet jau irgi pardavinejam, nes mano isdykele visai nenori vezime sedeti doh.gif Jei pabandytumet mamytes, visi kiti vezimai isblanktu biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mari14 @ 2009 11 17, 03:56)
Labai klystat del bugaboo, minksciau vaziuojancio vezimelio nesu stumdzius thumbup.gif , tai yra del ipatingo priekiniu ratuku mechanizmo, o ir kietumas reguliuojasi, kas man labiausiai patiko, tai kad vezimas taip lengvai vaziuoja, kad vaikas sedi pirkiniu krepsys pilnas prikrautas ir dar mairu ant rankenos prisikabinus doh.gif , o jausmas kad tuscia vezima stumi, super  thumbup.gif  thumbup.gif , bet as jau savo pardaviau, ta pacia diena nupirko kai tik skelbima idejau biggrin.gif , tada turejome bee, nerealus, toks kompaktiskas kad standartiniam triju kambariu koridoriuje 360 laipsniu apsisuka niekur neuzkliudamas thumbup.gif bet jau irgi pardavinejam, nes mano isdykele visai nenori vezime sedeti doh.gif Jei pabandytumet mamytes, visi kiti vezimai isblanktu biggrin.gif  mirksiukas.gif

gali buti,bet tu vezimu tiek daug,kad negali visu isbandyti doh.gif parduotuveje visi vezimai gerai ir lengvai rieda,o kai reikia lietuvos gatvemis vaziuoti tai islenda visi minusai,barska,trata ir t.t.
Atsakyti