Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlio pasirinkimo kriterijai ir strategija

QUOTE(rytmecio_rasa @ 2012 02 18, 20:52)
o kuris lenkiškas konkrečiau?

Coletto mateo. thumbup.gif
Atsakyti
As irgi susiduriau su problema renkantis vezima, nors renku jau ne pirmam vaikui, kaip ir lengviau turetu but, bet ne, dabar jau tiksliai zinau ko noriu is vezimo, o nei vienas visu mano kriteriju neatitinka. Noriu, kad butu stabilus, tvirtas, dideliais pripuciamais ratais, ilga placia sportine dalim, bet tuo paciu lengvai valdomas ir manevringas. Svoris nera labai aktualus, bet irgi nesinoretu kad kokius 20 kg svertu. Dar labai svarbu, kad sportine dalis pilnai issitiestu, o ne vartytusi kampu. Visi Tuciai, Zippy, Nakko, Milly Way man tiesiog negrazus. Vezimui nuterem skirti iki 1500 Lt. Gal kuri zinot koki stebuklinga modeli, kuris atitiktu siuos mano reikalavimus???
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2012 02 21, 10:16)
As irgi susiduriau su problema renkantis vezima, nors renku jau ne pirmam vaikui, kaip ir lengviau turetu but, bet ne, dabar jau tiksliai zinau ko noriu is vezimo, o nei vienas visu mano kriteriju neatitinka. Noriu, kad butu stabilus, tvirtas, dideliais pripuciamais ratais, ilga placia sportine dalim, bet tuo paciu lengvai valdomas ir manevringas. Svoris nera labai aktualus, bet irgi nesinoretu kad kokius 20 kg svertu. Dar labai svarbu, kad sportine dalis pilnai issitiestu, o ne vartytusi kampu. Visi Tuciai, Zippy, Nakko, Milly Way man tiesiog negrazus. Vezimui nuterem skirti iki 1500 Lt. Gal kuri zinot koki stebuklinga modeli, kuris atitiktu siuos mano reikalavimus???

Pas mane panasus reikalavimai, tai as kol kas apsistojau ties Mutsy Urban Rider, anksciau svarsciau apie Mura4, bet manau pravazumo prasme Urban Rider turetu geriau eit. smile.gif Aisku, jie brangus, taciau manau reikia zvalgytis padeveto uz tokia suma 4u.gif Minusas Urban riderio tik gal tas, kad siauroka sedima dalis..
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2012 02 21, 09:16)
As irgi susiduriau su problema renkantis vezima, nors renku jau ne pirmam vaikui, kaip ir lengviau turetu but, bet ne, dabar jau tiksliai zinau ko noriu is vezimo, o nei vienas visu mano kriteriju neatitinka. Noriu, kad butu stabilus, tvirtas, dideliais pripuciamais ratais, ilga placia sportine dalim, bet tuo paciu lengvai valdomas ir manevringas. Svoris nera labai aktualus, bet irgi nesinoretu kad kokius 20 kg svertu. Dar labai svarbu, kad sportine dalis pilnai issitiestu, o ne vartytusi kampu.

Beveik 100 proc jusu reikalavimus atitinka Jane Slalom vezimas smile.gif Cia jei rinktis is to kas yra Lietuvoje. Jei siustis is uzsieniu, tai rastume ir daugiau.
Sportine dalis issitiesia 95 cm ilgio ir apie 34 plocio (erdvesni sunku rasti), ratai dideli pripuciami, svoris sportinio 11 kg, su lopsiu siek tiek daugiau. Labai lengvai valdosi viena ranka, labai manevringas.
Muros man jau vien svoris 17-18 kg atrodo baisiai, nekalbu apie tai, kad istiesus iki 95 cm jam toli grazu.
Atsakyti
QUOTE(Astro @ 2012 02 21, 10:28)
Pas mane panasus reikalavimai, tai as kol kas apsistojau ties Mutsy Urban Rider, anksciau svarsciau apie Mura4, bet manau pravazumo prasme Urban Rider turetu geriau eit. smile.gif Aisku, jie brangus, taciau manau reikia zvalgytis padeveto uz tokia suma  4u.gif  Minusas Urban riderio tik gal tas, kad siauroka sedima dalis..

As irgi sita buvau issirinkus, bet paziurejus gyvai nusivyliau. Ta sportine dalis isties labai siaura pasirode ir lopsys miniatiurinis, mano maziukas gims liepos gale, tai rudeni su kombiu sunkiai jau i lopsi tilpsim doh.gif Dabar galvoju gal Mura 3 ar 4 g.gif Dar patiko Icoo Peak vezimeliai nu bet svoris ju tai jau visai pasakiskas. O kur Jane vezimelius gyvai galima apziuret?
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 02 21, 11:08)
Beveik 100 proc jusu reikalavimus atitinka Jane Slalom vezimas smile.gif Cia jei rinktis is to kas yra Lietuvoje. Jei siustis is uzsieniu, tai rastume ir daugiau.
Sportine dalis issitiesia 95 cm ilgio ir apie 34 plocio (erdvesni sunku rasti), ratai dideli pripuciami, svoris sportinio 11 kg, su lopsiu siek tiek daugiau. Labai lengvai valdosi viena ranka, labai manevringas.
Muros man jau vien svoris 17-18 kg atrodo baisiai, nekalbu apie tai, kad istiesus iki 95 cm jam toli grazu.

O kaip Jane Slalom stabilumas del tu triju ratu? nevirsta jie?
Aa.. bet va minusas ju, kad sportine dalis nesisukioja i mama, tai tai manau reikalinga, ypac kokiu puses metu lialiui..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astro: 21 vasario 2012 - 13:21
Stbilus. Nestabiliu geros firmos negamintu, o ir as nebuciau antra karta tokio pat vezimo pirkus, jei jis butu turejes tokiu rimtu trukumu. Turejau pirma 2007 m., veliau pakeitem i 2009 m. toki pat modeli cool.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
prisijungiu ir aš prie neapsisprendusių dėl vežimo mamų smile.gif
Buvome nusižiūrėję I'COO Peak Air vežimą (3 in 1), nes dideli ratai, sportinukas į abi puses tvirtinamas, iki gulimos padėties išsilanksto, ir kas labai svarbu - teleskopinė rankena, nes mano ūgis nemenkas, tai norėtųsi patogiai vežimą stumti smile.gif Tik nežinau dėl svorio - vienur rašo 14 kg, kitur 20 kg... Jų puslapyje rėmo svirį nurodo 9,2 kg, o su priedais - 16,2 kg. g.gif
Bet dar kolega susuko man protą su tuo lopšiu, kad jis nelabai reikalingas bus.
Vaikas turėtų gimti liepos antroj pusėj. Gal kurios jau turi patirties daugiau su vežimais gali pasidalinti mintimis, ar reikia to lopšio, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kati_: 22 vasario 2012 - 13:53
Neisivaizduoju, kaip gali buti lopsys nereikalingas, o ypac vaikui, gimsinciam i vasaros pabaiga, kai noresis atsalus silciau apklot ir kad vejau kiaurai nepustu g.gif Dar suprasciau koki Emmaljungu sportinuka, kur viska pilna paguldzius, islankscius ir uzkloscius galima sukurti kazka panasaus i lopsi, bet Icoo sportinukas tikrai ne naujagimiui, kad ir koks jis butu geras. As tik uz lopsi, pamatysit kaip dziaugsites juo ir jei bus silta, ir atsalus orams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 22 vasario 2012 - 14:16
QUOTE(Kati_ @ 2012 02 22, 13:51)
Sveikos 4u.gif ,
prisijungiu ir aš prie neapsisprendusių dėl vežimo mamų smile.gif
Buvome nusižiūrėję I'COO Peak Air vežimą (3 in 1), nes dideli ratai, sportinukas į abi puses tvirtinamas, iki gulimos padėties išsilanksto, ir kas labai svarbu - teleskopinė rankena, nes mano ūgis nemenkas, tai norėtųsi patogiai vežimą stumti smile.gif Tik nežinau dėl svorio - vienur rašo 14 kg, kitur 20 kg... Jų puslapyje rėmo svirį nurodo 9,2 kg, o su priedais - 16,2 kg. g.gif
Bet dar kolega susuko man protą su tuo lopšiu, kad jis nelabai reikalingas bus.
Vaikas turėtų gimti liepos antroj pusėj. Gal kurios jau turi patirties daugiau su vežimais gali pasidalinti mintimis, ar reikia to lopšio, ar ne?

Lopsys tikrai reikalingas,yaptingai gimusiam i vasaros galo. Maniske vyresnele gimusi liepa,tai iki kovo men naudojom,o tik tada jau lipom i sportini... O siaip mane buvo irgi sudimines icoo vezimas,nu bet kas jo svoris didelis,tai iskart atsisakiau jo,vos pastumdziusi ji pardej...
Atsakyti
Po biški žiurinėju vežimėlius, nors reikės tik rugpjūtį-rugsėjį. MB tik už Maclaren (pavadinimo įtaka biggrin.gif ), bet kiek iš atsiliepimų, jis nelabai gerai naujagimiui. verysad.gif Žiemą nelabai lauke per pūsnis važinėsim, ruošiamės pirkt tiek lopšį, tiek auto kėdutę. Daugiausiai vistiek važiuojam su auto. Dar žiurinėju Bugaboo ir Emmajunga. Bugaboo dizainas nelabai man, Emmajunga atrodo per daug griozdiškas, plius kai didesnis vaikas nekaip atrodytu sportinis variantas. doh.gif Plius norėčiau prasisukt su vienu vežimu, kol jo nebereikės. blush2.gif Kaina būtų gerai iki 2000lt
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2012 02 23, 12:45)
Po biški žiurinėju vežimėlius, nors reikės tik rugpjūtį-rugsėjį. MB tik už Maclaren (pavadinimo įtaka  biggrin.gif ), bet kiek iš atsiliepimų, jis nelabai gerai naujagimiui.  verysad.gif Žiemą nelabai lauke per pūsnis važinėsim, ruošiamės pirkt tiek lopšį, tiek auto kėdutę. Daugiausiai vistiek važiuojam su auto. Dar žiurinėju Bugaboo ir Emmajunga. Bugaboo dizainas nelabai man, Emmajunga atrodo per daug griozdiškas, plius kai didesnis vaikas nekaip atrodytu sportinis variantas.  doh.gif  Plius norėčiau prasisukt su vienu vežimu, kol jo nebereikės.  blush2.gif Kaina būtų gerai iki 2000lt

Is jusu isvarydut,man nei vienas ax.gif bugaboo man sportine dalis nepatinka,nes ji verciasi,emmukai tikrai lb sunkus ir griozdai,na kol lopsys,tai super manau,bet ir tai ne mano tipazo... Siaip na nzn ziurekit jane firmos vezimas,pvz rider modeliukas. Jane lopsi galima tvirtinti masinoje,manevringas,nesunkus,tikrai manau issitektumet iki galo. Paciai ji isigyti neleido finansai,tai naudojam lenkiska Coletto mateo vezimuka,jau 1m 1men ir dar galiu drasiai naudoti,nes lengvas ir manevringas.
Atsakyti