Pries pora savaiciu naktim nemiegojau sukdama galva, koki vezimeli issirinkti musu busimam vaikeliui. Krito i aki X-landeriai, Deltimai, apziurinejom ir lengvucius vezimelius (9 kg) VAIKUTYJE. Buvau pasiruosusi moketi uz vezimeli iki 1500 Lt, taciau tai mano apsisprendimo nepalengvino. Is supermamos issirinkau apie 40 lapu patarimu ir atsiliepimu, galva istinusi buvo. Kol kazkurioje is temu radau labai protingu mamyciu pasisakymu, kurie padejo viska i vietas sudelioti. Nesvarbu, kiek ir kokiu stebuklingu funkciju vezimelis turetu, svarbiausia, ar JUMS ir MAZYLIUI is tiesu ju reikes??? Pradzioje zavejaus vezimeliais 3 in 1 (kur autokedute montuojasi ant vaziuokles), o paskui pagalvojau, kad man to tikrai nereikes. Nesu dideliu prekybos centru maniake, be to tikiu, kad kudikiams, kuriu nervu sistema dar silpna nepatartina buti tokioje aplinkoje (jie greit pavargsta nuo informacijos srauto, mirganciu sviesu, didelio garso, zmoniu minios). Kitas dalykas - musu vaikelis gims gruodi, tai ziemos metu, kai aplink siaucia bacilos ir virusai tikrai i prekybos centrus nevaiksciosiu. Isvada:kam man ta prie vaziuokles montuojama autokedute? Patogumas mamai tikrai labai svarbu, bet gera mama visada pirmiau pagalvos, ar gerai jos kudikiui.
Galutiniame variante priemiau drauges pasiulyma pasinaudoti jos dukrytes (taip pat gimusios ziema) latvisku vezimeliu, turinciu visas man reikalingas funkcijas: erdvus lopsys (kad zieminukas tilptu su kombinezonu ir visais adijaliukais), dideli ratukai, puiki amortizacija, lengvai susilanksto, medziagines dalys lengvai nusiima ir paprastai skalbiasi, rankena persimeta. Svarbiausia, zinau, kad drauge ir jos vaikelis siuo vezimeliu buvo 100 proc. patenkinti - jis isbandytas ivairiausiose situacijose ir nei karto nenuvyle.
Mes tampame tuo, apie ka svajojame...