Įkraunama...
Įkraunama...

Taupymo ypatumai

4u.gif kiekvienas zmogus, kiekvienas vaikas yra individualus... ir buna liudna kai mamos lygina vaikus.... gal cia mano mociutes itaka g.gif ji uzaugino 8 vaikus plius dar labai daug anuku priziuredavo vasaromis ir mane ismoke, kad kiekvienas zmogus yra unikalus...
ir gincytis del tyreliu... koseliu... blink.gif
vaikai auga tik viena karta ir tas maistas jiems tikrai ne nr 1
Atsakyti
QUOTE(lina.pukotukas @ 2008 12 14, 00:41)
4u.gif kiekvienas zmogus, kiekvienas vaikas yra individualus... ir buna liudna kai mamos lygina vaikus.... gal cia mano mociutes itaka  g.gif  ji uzaugino 8 vaikus plius dar labai daug anuku priziuredavo vasaromis ir mane ismoke, kad kiekvienas zmogus yra unikalus...
ir gincytis del tyreliu... koseliu...  blink.gif 
vaikai auga tik viena karta ir tas maistas jiems tikrai ne nr 1

Na, mes nesiginčiuojam, bet kalbamės, ne tiek dėl tyrelių kiek dėl jų pigumo/ patogumo ir sveikumo, o vaikų čia tikrai niekas nelygina.

O maistas manau yra numeris vienas (taip pat kaip ir meilė, saugumas, miegas, sveikata...) nes nei vieno iš tų dalykų atimt negalima. Vien meile sotus nebusi, bet ir sotus maistas be meilės nelabai daug vertas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 14 gruodžio 2008 - 00:02
QUOTE(Mirėja @ 2008 12 14, 00:13)
P.S. bet gal pas mane viskas ne kaip pas žmones: visi rašo, kad savaitei užsipirkt ir paskui pirkt tik smulkmenas pigiau. Pas mus atvirksčiai: vos ne dvigubai brangiau išeidavo su tais dideliais pirkimais, o perkant kasdien (vakarienė šeimai, kitos dienos pusryčiai ir pietus man) susitaupo daug pinigų ir praktiškai nieko neišmetam.

As taip nemoku doh.gif mums geriau-t.y. taupiau vienas didysis apsipirkimas.
Atsakyti
dėl apsipirkinėjimo anskčiau bandydavau apsipirkti visko viena karta per savaite na bet vistiek tai to tai ano pritrukdavo doh.gif
tai dabar darau taip viena karta į savaite važiuoju apsipirkti su vyru kas butiniausia ten visokie milteliai , tol. pop. pampersai ir pan. bei maisto produktai kurie yra pagrindiniai ai dar mėsytės irgi viena karta į savaite apsiperku, spec parduotuvėje blush2.gif o jau savaitės bėgije žiūriu ko truksta ir tada stengiuosi lėkti prie namu į mažute pard, ir tada kai vaikas miega pietu tada perki tai kas reikalinga ir akis nekrypsta kitur nes skuodi kuo greičiau namo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2008 12 12, 11:34)
Sėdinčiam vaikui jau jos netinka, šlapias užpakaliukas nuo poros pasiusiojimų jau būna  doh.gif

Neteisybė schmoll.gif mes nuo gimimo naudojom jas ir kai sėdėt pradėjo ir kai vaikščiot jokių nusiskundimų mirksiukas.gif išbandžiau ir pampers doh.gif ir hugies, nei vieni nebuvo tokie geri kaip maximos, nuo vienų berdavo nuo kitų šlapias po valandos būdavo doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2008 12 14, 20:39)
Neteisybė  schmoll.gif mes nuo gimimo naudojom jas ir kai sėdėt pradėjo ir kai vaikščiot jokių nusiskundimų  mirksiukas.gif išbandžiau ir pampers  doh.gif ir hugies, nei vieni nebuvo tokie geri kaip maximos, nuo vienų berdavo nuo kitų šlapias po valandos būdavo  doh.gif  doh.gif

O mums po naktinio miegojimo (12h), Pampers sauskelnės būna kaip bomba, bet užpakaliukas sausas cool.gif , su Maximos ištempiam 2-3h mirksiukas.gif , gal pas mus užpakaliukas kitoks bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kažkaip nuo temos apie taupymą jau galutinai į pampersus nuklydom... g.gif Gal grįžtam atgalios?
Atsakyti
Griztam 4u.gif nors apie pampersus buvo naudinga suzinoti, ateityje pravers blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2008 12 15, 09:59)
Griztam 4u.gif  nors apie pampersus buvo naudinga suzinoti, ateityje pravers blush2.gif

Na, gal ir man pravers kada... anūkams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 12 15, 10:04)
Na, gal ir man pravers kada... anūkams biggrin.gif

lotuliukas.gif o savu jau nebenori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(**violeta** @ 2008 12 15, 12:30)
lotuliukas.gif  o savu jau nebenori  ax.gif

Pačios paraše ties trečiu vaiku įrašyta "gal jau užteks", na tai man irgi užteks dviejų, juolab, kalbame apie taupymą, o kiekvienas vaikas - tikra prabanga, kokie jau ten taupymai... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o kas senatveje pensija mums uzdirbs jei ne vaikai ir anukai? wink.gif
Atsakyti