Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai

bet tai ar tikrai teisybe kad cigone nepatikusi zmogu gali nuziureti nu baisu man pasidare o taip noreciau nueit ir tik pas cigone g.gif unsure.gif
Atsakyti
kazkada buvau tiesiog bureju "manjake". Aplankiau ju gal 8. Nei viena is ju tiesos nepasake, o tik pinigus ismeciau (jauna kvaila buvau). Apibendrinant, teige, jog istekesiu iki 25 metu (netiesa), vaiku bus 3 (nebus nei vieno, na, gal stebuklas koks butu) ir dar daug daug visko. Dabar tom kortu pranasystem tikrai nebetikiu, bet is delno liniju, tai gal ir noreciau issiburt. Tik man kazko atrodo, kad visi tie burejai tiesiog neblogi psichologai,o po to bendrais bruozais speja: "bus liga", "bus nelaime seimoj", "bus sunkumu" ir pan. O tai juk visuomet galima pritaikyti.
Atsakyti
O gal kas zinote,gera bureja vilniuje ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel^Girl @ 2006 01 08, 01:56)
O gal kas zinote,gera bureja vilniuje ?  smile.gif

Jei jos visos butu tik geros arba tik blogos,tai butu aisku kur eit mirksiukas.gif
A dabar tai viena pasako tik bloga,tai kita pasako neaiskiai,tai kita nemaloni doh.gif
Ar kas ka girdejot apie VAIVA? Nepamenu pavardes,bet ja daznai per lnk rodo,per nuo iki visokias ir panasiai. Ji taro kortom buria. Pas ja valanda kainuoja 50Lt.
Mano bendradarbe sake jau buvo pas ja ir jai patiko wink.gif Pasake,kad darba keis- pakeite, kad senmerge liks - liko lotuliukas.gif Nu cia aisku nejuokinga,bet jai prie veido tinka but senmerge blush2.gif
Prasiau,kad mane uzrasytu,bet neaisku kaip bus,nes ji nera linkusi gerom vietom dalintis bigsmile.gif Gal kas zinot jos adresa ar telefona? g.gif
Atsakyti
Labai idomu gal kuri buretes pas Stasele.po kazkokios avarijos ji neteko pirstu anksciau ji dirbo kaune senamiestyje dauksos g.dabar dirba savo namuose.nezinau kas man buvo uzsisuke buvau pas ja prisiklausiau ,kad labai gerai buria tai jos pranasystes neissipilde schmoll.gif ir dar maciau ja per telika kur turi rodyt per TV3 nauja laida su Cicinu kazin ka jam jam ji priburs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Digita @ 2005 09 01, 23:27)
žinau vienos būrėjos telefoną, buvau šiandien antrą kartą jau pas ją.  man labai atitiko ir patiko, tiesiog kelis faktus taip pataike kad net thumbup.gif
jos telefonai: 8-607-63931 ir 8-611-05765, vardas Rita, adresą irgi turiu, bet manau jei pasiskambinsit ji pati jums pasakys  mirksiukas.gif
O kokia kaina?
Atsakyti
Siaip tai girdejau kad vaiskcioti pas burejas - nuodeme.
Atsakyti
PAs VAivą tai nesiūlau eiti. Man preiš kokius 10 m. kai pribūrė. Tipo turėsiu du sūnus (turiu tik dukrą, ne vėlu aišku, bet apie dukrą nekalbėjo). Mano vyras bus iš ženklų, stovinčių ant žemės - Žuvis (spręskite pačios) rolleyes.gif wink.gif Daugiau tai pievos.
Atsakyti
sveikutės, gal kas žino kaip chiromantę Astą iš Vilniaus rasti? ir kaina būtų įdomu
ačiū
Atsakyti
na va užklydau į tėmelę thumbup.gif
kažkada lankiausi pas Zalatorienę, tai ji astrologė labiau (kaip man susivokė) ir ji buvo numačiusi, kad gyvybė man ant plauko kabės, bet išgyvensiu, na ir buvo man tas nutikimas, kad mašinos stogu pravažiavom (tai jei mašina ne volvo būtų buvus tai ir būtų buve chana, nes "bartačioke" rado mane) o va kitų pranašysčių ir nepamenu. šiaip aš nesuprantu kodėl man visada atrodė, kad aš ilgai negyvensiu, tai ir klausinėju visų būrėjų apie tą pati.
Vaiva atsimenu pasakė, kad vyras už mane vyresnis bus. tai čia irgi kaip vertinti, nes tas su kuriuo dabar gyvenu tik metais vyresnis, išvaizda tai kokiais 10 atrodo biggrin.gif .
o ką Sergejus sakė ir nepamenu, matyt jokio įspūdžio ir nepaliko.

va o dabar norėčiau pas Astą iš Vilniaus nueiti, ji chiromantija užsiima. daba labai ant bangos rodys ateinančią savaitę, per stilių, ir kažkada jau rodė, kažkaip suintrigavo. gal kas buvot, žinot kaip rasti? ir kaip ar patiko galit papasakot.
sakau gal čia apčiuopiamiau

o šiaip tai aš tais mineraliniais akmenim įtikėjau. man padeda tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganėlė: 15 sausio 2006 - 18:35
Buvau pas tokią Ritą Kaune,Krėvės pr.Tik prieš porą savaičių tai sunku dar ką pasakyti ,nors apie 2 žmones,kurių foto parodžiau tai teisybę pasakė...
Atsakyti
QUOTE(AIRRA @ 2006 01 15, 22:36)
Buvau pas tokią Ritą Kaune,Krėvės pr.Tik prieš porą savaičių tai sunku dar ką pasakyti ,nors apie 2 žmones,kurių foto parodžiau tai teisybę pasakė...

Šiaip būrėjų kažkodėl bijau, bet labai norėčiau pas kokią gerą nueiti blush2.gif Kiek pas ją kainuoja ir gal telefono numerį galima gauti? ax.gif
Atsakyti